6měsíční týden nonstop pobrekává!

504
8.10.13 20:26

6m a pobrekává - NONSTOP!

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat… našemu prckovi je 6m a tak asi týden pořád pobrekává. Pořád kňučí a kňourá, říká nene, občas křičí ham (upozorňuju že nemá hlad, je nacpanej k prasknutí :) )… Slyšela jsem teorii že si zkouší hlasivky než přijdou slabiky, ale je to fakt na hlavu. Dělá to POŘÁD… jediné kdy je zticha když spí. Dnes začal stále vystrkovat jazýček a asi 2 dny prskat… Stalo se to někomu? Máte zkušenost? Už nemůžu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.10.13 20:28

@Misulicka 1 zuby? nejspíš ano. Vydrž, přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.10.13 20:29

A co zoubky jestli nemá nalité dásničky to může být že vystrkuje jazýček prská, je to pro něj i nepříjemné tak může být mrzutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.10.13 20:30

Myslím, že je to normální.. u nás teď momentálně jede brrrrm a tatata..taktéž skoro nonstop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.10.13 20:34

Náš mručel, kňoural a pod u zoubků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.10.13 20:51

@Misulicka 1 u nás to je taky tak, nevím zuby pořád nic a teď jsem se dívala na video staršího syna když měl půl roku a byl to samé ještě mu to na tom videu říkám jak je furt uňůraný tak nevím snad to brzo přejde, teď ten mladší tak teda kňourá, když je na zemi a nemůže na něco dosáhnout ještě mu nejde plazení :nevim: jo a to nene a ham ti říká cíleně? to jsem ještě neviděla to je borec 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
8.10.13 21:01

@Misulicka 1 náš malý taky teď poslední dny víc kňourá, začal prskat a dělat blbosti, hlavně když je na zemi a odkutálí se mu hračka :-D neumím nic jiného, než se točit dokola na břiše, takže na ni nedosáhne a je peklo :cert: zuby nepodezírám, první dva mu vyrostly ani nevím jak…najednou byly v papule a přitom byl jak beránek :mrgreen: prostě má teď nějaké prudivé období a určitě ho to přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 21:30

Já myslím, že to tak vývojově jde u všech mimin. Naše malá má 7.měsíců, ale když to vezmu o měsíc zpět, tak mi taky pořád knučela, pištěla, ječela- i venku v kočáře-až se lidi na ulici za náma otáčeli-co se asi děje a dotoho na celé kolo ječela NENENE.Tet už je to lepší-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.10.13 21:31

Tak nevim nevim, na zoubky se mi to nezdá… ty první prý nebolí a hlavně nemá ani nateklé dásničky, ani Dr nic nevidí… To lezení tím to začlo, taky se jen točil :D teď už jede pozadu! Tak doufám že brzo mu to půjde :) Ale to kňučení… jinak jj umí ham a mami. Ham řika cileně když papá a chce další lžičku a pak když kňourá! :/ a krááááásné mami dá když už je naprosto zoufalej :D ale asi ani neví co to znamená, jen že na to reaguju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 21:37

@Misulicka 1 -to zubama nebude, aspň si myslím. Už jsme to tady v jedné diskuzy s holkama probírali a taky to tak v těch šesti měsících měli. Tak jsme se zhodli, že to asi přichází s běžným vývojem pro daný měsíc. :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.10.13 21:39

@kotýsek a došly jste k nějakému východisku? Dobrý psychiatr? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
8.10.13 21:59

Naše malá má necelých 6 měsíců a prská dost často  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.13 22:25

@Misulicka 1 -to se musí chvíli vydržet :-)
malá už jede tet sedmý měsíc a je to mnohem lepší ohledně toho skřékání. Zase přišla na jiné věci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
8.10.13 22:40

To budou zuby a taky trénuje hlasivky. U nás byly největší muka první 2 zuby, tři dny prořvaný v kuse.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML