Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj!
Nemáte tip na nějaké pěkné apartmány přímo na sjezdovce, nebo u nástupu na lanovku pod sjezdovkou? Sháním už dlouho a pořád se mi nedaří najít něco s čím bych byla spokojená. A teď už docela žene čas. Pro 6 dospělých osob a 11 měsíční mimčo. Hlavně bych chtěla aby se na sjezdovkách dojelo až k chatě. Ale zároveň aby tam byla i nějaká pěšina po který by se dalo jít na krátkou procházku s kočárem, nebo popř. na saních. Na místě až tak nezáleží, raději bych ale české hory.
@dagat
Skvělý je to ve Špindlu, u Hromovky máš hotel, ve kterém jsou velké pokoje, před hotelem je parkoviště který musíš projít a jsi hned u lanovky. Takže na lyžích nedojedeš, ale ten kousek přejít není nic hrozného. Jinak je tam spousta jinýho vyžití, sáňková dráha, aquapark, procházky.. ![]()
www.chatamalina.cz
přímo uprostřed areálu, Vrchlabí, Krkonoše - ski areál Herlíkovice
Ja bych spis nez apartmany brala tip na nejaky hotel, tzn. s polopenzi.
Nakukovatelko Livigno je dost siroky pojem asi jako Madonna di Campiglio nebo Monte Bondone ![]()
Ahoj, třeba Pomezky v Krkonoších - hodně zaměřený na rodinky s dětmi, ceny příznivé, polopenze i plná penze lze domluvit, popřípadě si můžeš uvařit někdy i sama. Apartmány jsou fajn, rok jsem tam pracovala než jsem nastoupila na MD. mrkni na www.skimu.cz ![]()
@Hanka1 píše:
Ja bych spis nez apartmany brala tip na nejaky hotel, tzn. s polopenzi.Nakukovatelko Livigno je dost siroky pojem asi jako Madonna di Campiglio nebo Monte Bondone
No nevim, Livigno je proste Livigno, byla jsem tam 2×. Joo specifikovat hotel by bylo lepsi, aby byl primo u sjezdovky (muzu doporucit jen primo ten nas - hotel Touring, je to z nej k lanovkam asi 50 m), ale tak na to nemam cas to vyhledávat. Livigno je idealni pro deti, to jsem tim chtěla rict.
Mapku střediska a polohu hotelu vzledem k lanovkam uz si prece zakladatelka muze najit ![]()
@nakukovatelka píše:
No nevim, Livigno je proste Livigno, byla jsem tam 2×. Joo specifikovat hotel by bylo lepsi, aby byl primo u sjezdovky (muzu doporucit jen primo ten nas - hotel Touring, je to z nej k lanovkam asi 50 m), ale tak na to nemam cas to vyhledávat. Livigno je idealni pro deti, to jsem tim chtěla rict.
Mapku střediska a polohu hotelu vzledem k lanovkam uz si prece zakladatelka muze najit
Diky, okouknu to - tak Touring je na nas moc drahy, pro nas 4 by to vyslo na 80 tisic bez permic a nema ani bazen
, tak asi pojedeme tam co loni, taky Italie, kousek od sjezdovky, hotel s bazenem a vesli jsme se do 30 tisic.
@Hanka1 píše:
Diky, okouknu to - tak Touring je na nas moc drahy, pro nas 4 by to vyslo na 80 tisic bez permic a nema ani bazen, tak asi pojedeme tam co loni, taky Italie, kousek od sjezdovky, hotel s bazenem a vesli jsme se do 30 tisic.
Jj, to je v recenzích zminovano jako jedine minus, ten bazen. My na to ale stejne moc nejsme, jedeme lyzovat a byt venku, koupeme se radsi v lete
takze nam to nevadi.
Vloni jsem tam nebyla, manzel s detma byli sami (nastoupila jsem zrovna do nove práce), a rikal, ze se trochu pohorsili s jídlem, ale nevim… starsi kluk byl spokojeny.
MIRNE mi vadilo, ze na jídlech je docela hukot, preci jen plna restaurace… ne vždycky se cloveku chce jit zase dolu na to jidlo.
Letos jedeme do Val Gardeny a mame apartman s varenim. Coz není uplne o. k. pro me
, minimalne na tu snidani bych si zasla, ale tak co - aspoň zkusime. Stejne to vidim tak na 2-3 vecere, urcite nas tatka na veceri nekam vezme
nebo si koupime pizzu a sežereme ji padlí v postelích po lyzovani ![]()