Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak známý nám nakonec donesl pár cvrčků, ale stejně to nežere, takže je asi kaput.
@me57h píše:
Nebudu o svátcích lítat po veterině.
tak doufám, že nikdy o svátcích nebudeš otravovat doktory až ti bude blbě
![]()
@me57h píše:
Tak známý nám nakonec donesl pár cvrčků, ale stejně to nežere, takže je asi kaput.
Tak co, pomohlo to vztahu s tvými dcerami, že si jim dala agamu, kterou si zabila svou ignorancí?
@Ou taky by mě zajímalo, jestli ta chudinka přežila. Ale ona vlastně odjela pryč, takže jestli agama stále ještě trochu žije, to sama neví. Babička jí tam občas hodí nějaký zbytky vlastně.
@Sevenka podle předchozích diskuzích jsou dcer zcela normální, jen se snaží přežít egocentrickou, nezodpovědnou matku tak, aby je moc nepoškodila.
@me57h píše:
Ahoj, pořídila jsem děckám jako překvápko na Vánoce agamu, ale poslední čtyři dny přestala úplně žrát a jenom spí. Původně vypadala, že teskní, ale už je to divné. Nevíte, čím by to mohlo být?
Mimochodem jí nestíhám určitě teď koupit cvrčky a to co mám mi pozdechalo, myslíte že to vydrží na rostlinné stravě do 3.1.? Dříve to prostě nejde. Požádala jsem manžela a říkal, že taky nemá čas to koupit
Kolik je zvířeti? V jakých podmínkách jí máte? Kolik klidu po přestěhování dostala? Proč v tuto chvíli nezimuje? Na rostlinnou potravu se nemůžeš spoléhat, přeci se nemůžeš u nového mláděte spoléhat na specifický druh potravy, ta zvířata mají do určitého věku jíst neomezené všechno, tedy v obrovských kvantech. To nemáte zásobu?
@me57h píše:
Denní světlo nepotřebuje, má umělé, a v místnosti je nějakých 19 stupňů, což není relevantní, terarko má vyhřívané. Je malé (po hadovi, na délku 60 cm), ale i agama je zatím malá. Podle toho, jak bude růst, koupíme případně větší.
Aha, takže jsi zdemolovala agamu svou tupostí. Jestli ono by nestálo za to, aby tě někdo udal, že týráš zvíře ![]()
P.S.: Teráro po hadovi nemůže mít adekvátní podmínky ![]()