Apel na těhotné!!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3467
14.7.08 16:12

Toto je dost trapný příspěvek, paní naštvaná. Přijde mi, že podle Vás jsou všechny těhulky arogantní. Vůbec jsem to nepochopila. Arogance lidí podle mě nesouvisí se stavem, ale je to o člověku samotném.

A ty Husákovy děti (ovšem kromě dcer pisatelky!, což mi přijde úsměvné :) ), jak mají vše zadarmo a jsou arogantní, to jsem taky nepochopila.

Buď jsem blbá já, nebo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
14.7.08 16:16

Taky se nikoho o nic neprosím. Neberu svoje těhotenství jako něco, před čím by si ostatní měli sednout na zadek. Je ale fakt, že u nás je spoustu fajn lidí, kteří nás pustí, (mám ještě malou dceru) a jsou v pohodě. Sice v autobuse většinou stojím, no, ale neřeším to. V nouzi bych někoho poprosila..Kdyby mi bylo zle, nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 16:16

Ve 30ti nejsem žádná babička a děti mám 3 a přesto se mi nelíbí, jak tu vy „přemoudřelé“ píšete. Jak se říká, postižená husa se vždy ozve, tak tu je to krásně vidět. Husy!

• Citovat
  • Upravit
2010
14.7.08 16:18

Ha. A ty nemáš ani odvahu se podepsat.. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 16:20

A ještě něco, s tím ždímáním máš naprostou pravdu, dnešní generace přemýšlí, kudy ze státu vyždímat peníze, jak dostat co nejvíce dávek, nasáčkovat na md i otce, aby dostaly co nejvíc korunek bez práce…chci vás statečné vidět s mateřskou pár šupů na 6 měsíců a pak bez koruny, jako naše mámy.

• Citovat
  • Upravit
20840
14.7.08 16:22

Stále nechápu, za co by se měla Befana stydět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.7.08 16:24

Anonymni jenze tenkrat za dob nasich matek nestalo vsechno tolik jako dnes ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
14.7.08 16:25
user píše:
A ještě něco, s tím ždímáním máš naprostou pravdu, dnešní generace přemýšlí, kudy ze státu vyždímat peníze, jak dostat co nejvíce dávek, nasáčkovat na md i otce, aby dostaly co nejvíc korunek bez práce…chci vás statečné vidět s mateřskou pár šupů na 6 měsíců a pak bez koruny, jako naše mámy.

A další člověk, jehož názory nechápu… :lol: Co se to tu sešlo za skupinku??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.7.08 16:25

Tak nám tady zvedá adrenalin dáma,které je 30,ale má děti ve věku 24 a 27let?? :lol: :lol: :lol:
No,asi je pokaždé,anonymní,jiná osoba,snad…doufejme :-D

Jinak k tématu. Nevím,co blázníme. Naprostý souhlas s Lenulí. Holt,když je někdo nevychovaný a arogantní spratek,tak se to s ním táhne od dětství,přes těhotenství (je-li to žena :wink: ) až do hrobu…
Ale myslet si,že zrovna dnešní těhotné ženy jsou prostě strašně arogantní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.7.08 16:27
befana píše:
Tak nám tady zvedá adrenalin dáma,které je 30,ale má děti ve věku 24 a 27let?? :lol: :lol: :lol:
No,asi je pokaždé,anonymní,jiná osoba,snad…doufejme :-D

Befi taky jsem se nad tim pozastavila ale pak si rekla ze anonymni jsou dve osoby :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.08 16:28

Tak ja beru uvodni prispevek spis jako pokus o flame war, nekdo se holt nudi nebo je tim, co popisu na konci :D

Ja sice do generace Husakovych deti uz nejspis nepatrim (jsem rocnik 1982), ale tehotnych jsem potkala v poslednich letech opravdu hodne a zadna nebyla neprijemna ani arogantni, kupodivu. Ja osobne jsem si o misto v MHD nikdy nerekla, ale pokud by me o to kdokoli (nejen tehotna zena), komu neni zrovna dobre, slusne pozadal, bez vahani vyhovim.

Zadarmo jsem taky nedostala nic (pracovala jsem uz pri studiu) a prave timto vyrokem se u mne „anonymni“ uplne odepsala a nemuzu brat jakekoli jeji dalsi stesky vazne, protoze osoba s tak klisovitym vnimanim sveta ani nemuze mit realny pohled na vec.

Howg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 16:30

NE?????? aha…takže nestálo…ze svého okolí si tedy nepamatuju, že by na tom někdo byl DOBŘE, až do revoluce jsme na tom byli povětšinou všichni špatně. Ceny byly úměrné platům, nevím o nikom, kdo v té době si mohl dovolit koupit dům, auto, to bylo u nás 1. v celé čtvrti, byty byly většinou 2.kategorie, kdo bydlel v paneláku, byl king a vodil nás na návštěvy. Všechny ženské počítaly koruny, školka byla v poměru k platu stejně drahá, ne-li dražší, podnikat se v té době nemohlo, takže v čem se měly lépe?
PS: U nás se nestalo, že by nebyla těhotná přijata do porodnice nebo že by nevyšlo místo ve školce, to je problém pravděpodobně spíše Prahy a jiných lukrativních měst.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.7.08 16:32

Lenulo chyba je mezi tvojí židlí a klávesnicí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
13503
14.7.08 16:33

hele anonymni ty si ve 30-ti letech pamatujes jako to tenkrat bylo a ze vsichni lide ve tvem okoli na tom byli stejne?
Tak to jsi teda fakt dobra!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.08 16:35

Jo Taminko, já jsem dobrá a ty jsi trdlo. :D No nic, žijte si své iluze, jak máte vše do krve vydřené a kdo je víc než těhule. Páááááááá :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky