Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toto je dost trapný příspěvek, paní naštvaná. Přijde mi, že podle Vás jsou všechny těhulky arogantní. Vůbec jsem to nepochopila. Arogance lidí podle mě nesouvisí se stavem, ale je to o člověku samotném.
A ty Husákovy děti (ovšem kromě dcer pisatelky!, což mi přijde úsměvné
), jak mají vše zadarmo a jsou arogantní, to jsem taky nepochopila.
Buď jsem blbá já, nebo…
![]()
Taky se nikoho o nic neprosím. Neberu svoje těhotenství jako něco, před čím by si ostatní měli sednout na zadek. Je ale fakt, že u nás je spoustu fajn lidí, kteří nás pustí, (mám ještě malou dceru) a jsou v pohodě. Sice v autobuse většinou stojím, no, ale neřeším to. V nouzi bych někoho poprosila..Kdyby mi bylo zle, nebo tak.
Ve 30ti nejsem žádná babička a děti mám 3 a přesto se mi nelíbí, jak tu vy „přemoudřelé“ píšete. Jak se říká, postižená husa se vždy ozve, tak tu je to krásně vidět. Husy!
A ještě něco, s tím ždímáním máš naprostou pravdu, dnešní generace přemýšlí, kudy ze státu vyždímat peníze, jak dostat co nejvíce dávek, nasáčkovat na md i otce, aby dostaly co nejvíc korunek bez práce…chci vás statečné vidět s mateřskou pár šupů na 6 měsíců a pak bez koruny, jako naše mámy.
Anonymni jenze tenkrat za dob nasich matek nestalo vsechno tolik jako dnes ze ![]()
user píše:
A ještě něco, s tím ždímáním máš naprostou pravdu, dnešní generace přemýšlí, kudy ze státu vyždímat peníze, jak dostat co nejvíce dávek, nasáčkovat na md i otce, aby dostaly co nejvíc korunek bez práce…chci vás statečné vidět s mateřskou pár šupů na 6 měsíců a pak bez koruny, jako naše mámy.
A další člověk, jehož názory nechápu…
Co se to tu sešlo za skupinku??? ![]()
Tak nám tady zvedá adrenalin dáma,které je 30,ale má děti ve věku 24 a 27let??
![]()
No,asi je pokaždé,anonymní,jiná osoba,snad…doufejme ![]()
Jinak k tématu. Nevím,co blázníme. Naprostý souhlas s Lenulí. Holt,když je někdo nevychovaný a arogantní spratek,tak se to s ním táhne od dětství,přes těhotenství (je-li to žena
) až do hrobu…
Ale myslet si,že zrovna dnešní těhotné ženy jsou prostě strašně arogantní???
befana píše:
Tak nám tady zvedá adrenalin dáma,které je 30,ale má děti ve věku 24 a 27let??![]()
![]()
No,asi je pokaždé,anonymní,jiná osoba,snad…doufejme
Befi taky jsem se nad tim pozastavila ale pak si rekla ze anonymni jsou dve osoby
![]()
Tak ja beru uvodni prispevek spis jako pokus o flame war, nekdo se holt nudi nebo je tim, co popisu na konci ![]()
Ja sice do generace Husakovych deti uz nejspis nepatrim (jsem rocnik 1982), ale tehotnych jsem potkala v poslednich letech opravdu hodne a zadna nebyla neprijemna ani arogantni, kupodivu. Ja osobne jsem si o misto v MHD nikdy nerekla, ale pokud by me o to kdokoli (nejen tehotna zena), komu neni zrovna dobre, slusne pozadal, bez vahani vyhovim.
Zadarmo jsem taky nedostala nic (pracovala jsem uz pri studiu) a prave timto vyrokem se u mne „anonymni“ uplne odepsala a nemuzu brat jakekoli jeji dalsi stesky vazne, protoze osoba s tak klisovitym vnimanim sveta ani nemuze mit realny pohled na vec.
Howg ![]()
NE?????? aha…takže nestálo…ze svého okolí si tedy nepamatuju, že by na tom někdo byl DOBŘE, až do revoluce jsme na tom byli povětšinou všichni špatně. Ceny byly úměrné platům, nevím o nikom, kdo v té době si mohl dovolit koupit dům, auto, to bylo u nás 1. v celé čtvrti, byty byly většinou 2.kategorie, kdo bydlel v paneláku, byl king a vodil nás na návštěvy. Všechny ženské počítaly koruny, školka byla v poměru k platu stejně drahá, ne-li dražší, podnikat se v té době nemohlo, takže v čem se měly lépe?
PS: U nás se nestalo, že by nebyla těhotná přijata do porodnice nebo že by nevyšlo místo ve školce, to je problém pravděpodobně spíše Prahy a jiných lukrativních měst.
hele anonymni ty si ve 30-ti letech pamatujes jako to tenkrat bylo a ze vsichni lide ve tvem okoli na tom byli stejne?
Tak to jsi teda fakt dobra!!!
![]()
Jo Taminko, já jsem dobrá a ty jsi trdlo.
No nic, žijte si své iluze, jak máte vše do krve vydřené a kdo je víc než těhule. Páááááááá ![]()