Nejsem těhotná?

1
13.7.08 18:43

Nejsem těhotná?

AHoj, mám takový problém… Před 4 dny mě začlo bolet v podbřišku, něco jako před menstruací, ale tu ted nemohu dostat, naposledy jsem jí měla od 29.6. (cyklus mi trvá asi 21 dní) a trvala 3 dny, ten druhý jsem navíc začala špinit a to špiním ještě dneska,ale už mě nic nebolí. Nemyslíte, že bych mohla být těhotná? Slyšela jsem ,že se takto projevuje uhnizďování vajíčka. Děkuji za všechny odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
13.7.08 19:00

Ahoj.Myslím že věšteckou kouly zde nikdo nemá.To ti poví jen doktor,mužeš být,nemusíš.zajdi k dr ,udělej si test a držim palce at to dopadne jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
13.7.08 20:26

A co si udělat test?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
13.7.08 22:27

Mě taky bolelo v podbřišku jako před menzes,tak jsem si dělala test a pak jsem teprve šla k dr. tak si kup test ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.08 23:58

Co bys vlastně chtěla slyšet? Máš jen dvě možnosti. Buď jsi v jiném stavu, nebo nejsi.
 lucka

• Citovat
  • Upravit
2346
14.7.08 14:02

Jako sorry, ale tyhle diskuze mi prijdou tak na urovni 5-ti letych deti… Kazde tehu je jedinecne, i stejna zena proziva kazde tehotenstvi jinak a jak asi mame vedet, jestli jsi tehotna??? Tyhle diskuze tu jsou prakticky na dennim poradku a porad dokola tu padaji ty same rady - TEST, KREV a UTZ, nic jineho Ti pripradne tehu nepotvrdi ci nevyvrati! Opravdu tu nejsme zadne vedmy… Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
19.7.08 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat