Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHoj, mám takový problém… Před 4 dny mě začlo bolet v podbřišku, něco jako před menstruací, ale tu ted nemohu dostat, naposledy jsem jí měla od 29.6. (cyklus mi trvá asi 21 dní) a trvala 3 dny, ten druhý jsem navíc začala špinit a to špiním ještě dneska,ale už mě nic nebolí. Nemyslíte, že bych mohla být těhotná? Slyšela jsem ,že se takto projevuje uhnizďování vajíčka. Děkuji za všechny odpovědi.
Ahoj.Myslím že věšteckou kouly zde nikdo nemá.To ti poví jen doktor,mužeš být,nemusíš.zajdi k dr ,udělej si test a držim palce at to dopadne jak si přeješ
Mě taky bolelo v podbřišku jako před menzes,tak jsem si dělala test a pak jsem teprve šla k dr. tak si kup test ať máš jistotu.
Co bys vlastně chtěla slyšet? Máš jen dvě možnosti. Buď jsi v jiném stavu, nebo nejsi.
lucka
Jako sorry, ale tyhle diskuze mi prijdou tak na urovni 5-ti letych deti… Kazde tehu je jedinecne, i stejna zena proziva kazde tehotenstvi jinak a jak asi mame vedet, jestli jsi tehotna??? Tyhle diskuze tu jsou prakticky na dennim poradku a porad dokola tu padaji ty same rady - TEST, KREV a UTZ, nic jineho Ti pripradne tehu nepotvrdi ci nevyvrati! Opravdu tu nejsme zadne vedmy… Linda