Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano vyplnila jsem. Je to fakt výborná aplikace
tak pro mě pozitiva prevysuji. Víc mi teď vadilo vyplňování gdpr papiru na tanečky, co všechno po nás chtěli.
My jsme vyplnili, ale odmítla jsem třeba psát údaj číslo OP u pověřených osob. Přes to mě ovšem aplikace nepustila, takže jsme školce dávali papír, kde jsme zplnomocňovali prarodiče k vyzvedávání… Na schůzce rodičů nám radili, že nechceme-li zadávat třeba RČ nebo něco jiného, máme dát náhodný řetězec čísel, aplikace pak uživatele pustí dál. Ale upřímně: pro mě je to patvar a využívám to minimálně. Důvodem je i to, že nemám chytrý telefon a na PC tato aplikace nefunguje (na rozdíl od aplikací, které používá základní škola, kam chodí starší dítě). A ještě nefunguje ani na všech chytrých telefonech, jedna maminka si stěžovala, že jí to na Samsungu nejde… Na to konto udělala ředitelka MŠ kompromis, že informace o akcích dávají ještě na web, ale třeba fotky ze školních akcí už posílají jen přes aplikaci.
Ukládat osobní informace v cloudové aplikaci může fakt jen mentálně postižený člověk.
Dobry den, nove nam do emailu prisel odkaz s zadosti o vyplneni udaju…ale jelikoz my mame rozsudek apod tak ja to mam na dýl..nevim zda aplikaci sdilet s otcem nebo ho tam jen zadat jako zakoneho zastupce „jen“? A chci se prosim zeptat zda je mozne treba cast rozsudku donahrat o vikendu? Nebo zda to musim vse najednou a jak to udelam tak se to ulozi a jentak do toho uz nemohu zasahovat? Nebo treba ze tam nahraji jen kontakty od sebe, a otec si tam pak prida sam svoje…dekuji
Editovat lze. U nás si otec stáhnul samostatně, přístup jsme měli oba. A vyplnila jsem jen základní kontakty, mail, telefon, opravdu jsem odmítla dát čísla občanek všech vyzvedavacu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Hezký večer všem. Tak už i do naší školky dorazila doba digitální a školka začíná komunikovat přes aplikaci Twigsee a zároveň přechází na digitální matriku. Je po nás požadováno, abychom vyplnili komplet údaje o dítěti včetně adresy, rodného čísla, místa narození atd. No a já se přiznám, že se mi nechce moc vyplňovat toto všechno do stažené aplikace třetí strany.
vím, že plno školek už tuto aplikaci používá, takže to snad nějak ošetřené být musí, přesto, nemám z toho dobrý pocit. Tak se ptám, vyplnili byste toto všechno bez obav?
Prosím anonym, vím, že sem chodí i některé z našich paní učitelek.