Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@cyklistkaa registruje se ve 14tt a do 8 týdnů od registrace je poté nutná osobní návštěva jako potvrzení registrace
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale ještě nikdo neví, že jsem těhotná. Jsem v 10.tt, tak řeším, kde rodit. Mám dotaz…
Můžu u Apolináře mít mimi u sebe na pokoji hned po porodu, když vše půjde ok??? Nebo je berou a nosí vám je pak? Nevím, jak to chodí… Chtěla bych mít mimi u sebe. Díky!
Pokud jsi ty i mimi v pořádku, nechají te po porodu se vyspat a jak se budeš cítit, ti ho dají na pokoj ![]()
mela jsem předčasne narozenou holčičku a převážně byla u sester aby ji hlídali i když byla v pořádku, ale přes den mi ji sem tam na pokoj půjčili ![]()
@semisova @mmarketaaa jé, tak to jsou dobré zprávy. Jinak moc gratuluju!
A byli jste na normál pokoji nebo nadstandard?
Mela jsem normální 2luzkovy pokoj v prvním patře vlevo (odd. si už nepamatuji). Byla jsem ráda že jsem si mohla s někým popovídat. Záchod a sprchy hned přes chodbu. Na pokoji tv a lednička. Ostatní pokoje byly až
4luzkove. Náš jediny pokoj hned za sesternou měl stolek a židle na pokoji. Ostatní musely na chodbu. Úplně první pokoj před sesternou byl jednolůžkový ale také bez sprchy. A na pokoje nesmí návštěvy. Což jsem uvítala. Mela jsem problémy s kojením, byla jsem porad na odsavackach a s obklady na prsou a kdybych chytla spolubydlící jakou jsem měla u prvního porodu v Podolí (mela na pokoji porad plno) tak nemam Žádné soukromí. Myslím že i ten dvoulůžkový byl nadstandardní ale jinde nebylo místo tak pak dáváj mamky zdarma i tam. Beru i proto že nám jídlo nosili až na pokoj a ostatní vyvolavali ![]()
@semisova to zní dobře. Já nechci návštěvy, aby mi tam lezla tchyně nebo přesně, cizí návštěvy. Budu mít co dělat sama se sebou. A manžela pustí kam? Na chodbu?
@semisova a o pokoj jsi si žádala předem, že chceš dvojlůžák, nebo to tak vyšlo?
Tak to vyšlo samo. Dali mě tam ve tři ráno a v sest přivezly paní co porodila chvíli po me. Nikdo se mě ani neptal jestli chci nadstandard. Co jsem pak slyšela, je možny i přesun během pobytu pokud se uvolni. Všechny návštěvy se odehrávají venku na chodbe. Za porodnim salem c.2. Zpet na oddělení můžeš jen ty zadáním kódu na dveře. Proste návštěvy vůbec na oddělení k pokojům nesmí. Už i proto aby bylo soukromí když jsou otevrene dveře do pokojů a tak.
Já porodila malého v 5:30 a v 8:00 jsem měla malého už u sebe na pokoji je to na vás jestli chcete mimčo hned k sobě nebo ne:-) a rodila jsem u apolináře 01/2015
@annabolla gratuluji! ![]()
A kde to mimi je mezitím??? Je možnost se na něj když tak jít podívat? Já to bez něj nezvládnu! ![]()
@Anonymní píše:
@annabolla gratuluji!
A kde to mimi je mezitím??? Je možnost se na něj když tak jít podívat? Já to bez něj nezvládnu!
No mezitim je u sester na vysetreni a ty stejne budes muset byt na porodnim sale jeste takze za nim fakt nebudes moct:-)
Ahoj maminky rodila ste nektera u apolinare planovanym cisarem? dekuji ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.