Apolinář 01/2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
479
18.9.14 21:45

Apolinář 01/2015

Ahoj ženy, je tady někdo kdo bude rodit u Apolináře v lednu 2015? Já mám TP 30.1.2015 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
282
18.9.14 23:13

Ahoj zeno! Ja budu rodit u Apolinare. TP mam 21.1., tak sectreba potkame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
19.9.14 16:04

Třebas jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
30.9.14 14:02

Já budu rodit také u Apolináře a TP mám 25.1. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.9.14 14:26

@semisova :mavam: A holky už víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
30.9.14 17:19

Mám potvrzenou holčičku, takže radost :srdce:, doma mám už totiž kluka a holčičku jsem si móc přála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.9.14 17:27

@semisova Tak to mo gratuluji :) My bychom měli mít kluka, jsem ale prvorodička, tak mám docela strach :( Ty už si u Apolináře rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
30.9.14 17:54

Kluka jsem rodila v Podolí, nejdřív spontálně ale pak se to pokazilo a byl akutní císař… Chtela jsem znovu do Podolí, ale nepovedlo se mi tam zaregistrovat :?
Takže Apolinář byla druhá volba, dostala jsem na něj hodně kladných ohlasů ze svého okolí, navíc jsou zvyklí i na předčasné porody, což u mě může i nastat (kluk byl venku presne v 35+0).
A bojím se už od doby kdy jsem držela v ruce pozitivní test…
Nevím jestli chci rodit spontálně nebo radsi kdyby mi naplánovali císaře?! Po první zkušenosti uz mam obavy…
Jinak příští stredu tam mám vecer tu první navstevu po registraci, tak se tam aspon podĺvam, nikdy jsem tam nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.9.14 18:04

Tu první návštěvu už mám za sebou, sestra moc příjemná :) Tak ti nevím, jestli je horší nevědět do čeho jdu a nebo to, že už právě víš do čeho jdeš.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
30.9.14 18:18

Já jsem hrozný posera, mám hrůzu z doktorů, i odběr krve je pro mě zážitek :,(
Ale mimi jsem hrozně chtěla, tak jsem se v prvním těhu snažila na nic nemyslet a nestrašit se ;)
Teď už vím co to jsou kontrakce a neúspěšné tlačení mimiska ven a co je to císař, takže u mě už jsou obavy na místě :)
Ale zase na druhou stranu, kdyby to byla taková hrůza, byly by jen jedináčci ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
30.9.14 20:45

Já jsem taky hroznej cimprlich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.14 23:56

Ahoj.. Já také rodím 25.1. :) Tak se třeba potkáme. Mám tedy silenej strach. Chci císaře. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
1.10.14 15:45

@Nikysekk Tak to by byla náhodička, ono porodit na termín se povede málokdy ;)
Jinak k tomu císaři, já po něm docela záviděla maminkám po normálním porodu, běhaly a měly děti hned u sebe :palec:
Císař bolí hlavně potom a min měsíc jsem musela na jizvu na břiše brát ohledy… Obtížné vstávani, bolest pri kašli nebo kýchnutí..
Já se nebojím ani tak tech kontrakcí, ty už vím jak bolí a dá se to vydržet, bojím se té fáze kdy mimco jde ven, že mě to bude móc pálit, hodně se potrhám, nebudu chtít tlačit kdyz to bude bolestivé a tak :?
Po spontánním porodu se jde i dříve domu, po císaři jsem tam byla sedm dní do vyndavaní stehů, což byla taky lahůdka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.10.14 19:33

To jo.. :) No tak to mame uplne stejne obavy.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
16.11.14 15:10

Holky, nejdete některá na ten předporodní kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková