Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ženy, je tady někdo kdo bude rodit u Apolináře v lednu 2015? Já mám TP 30.1.2015 ![]()
Ahoj zeno! Ja budu rodit u Apolinare. TP mam 21.1., tak sectreba potkame ![]()
Mám potvrzenou holčičku, takže radost
, doma mám už totiž kluka a holčičku jsem si móc přála ![]()
@semisova Tak to mo gratuluji
My bychom měli mít kluka, jsem ale prvorodička, tak mám docela strach
Ty už si u Apolináře rodila?
Kluka jsem rodila v Podolí, nejdřív spontálně ale pak se to pokazilo a byl akutní císař… Chtela jsem znovu do Podolí, ale nepovedlo se mi tam zaregistrovat ![]()
Takže Apolinář byla druhá volba, dostala jsem na něj hodně kladných ohlasů ze svého okolí, navíc jsou zvyklí i na předčasné porody, což u mě může i nastat (kluk byl venku presne v 35+0).
A bojím se už od doby kdy jsem držela v ruce pozitivní test…
Nevím jestli chci rodit spontálně nebo radsi kdyby mi naplánovali císaře?! Po první zkušenosti uz mam obavy…
Jinak příští stredu tam mám vecer tu první navstevu po registraci, tak se tam aspon podĺvam, nikdy jsem tam nebyla ![]()
Tu první návštěvu už mám za sebou, sestra moc příjemná
Tak ti nevím, jestli je horší nevědět do čeho jdu a nebo to, že už právě víš do čeho jdeš.. ![]()
Já jsem hrozný posera, mám hrůzu z doktorů, i odběr krve je pro mě zážitek ![]()
Ale mimi jsem hrozně chtěla, tak jsem se v prvním těhu snažila na nic nemyslet a nestrašit se ![]()
Teď už vím co to jsou kontrakce a neúspěšné tlačení mimiska ven a co je to císař, takže u mě už jsou obavy na místě ![]()
Ale zase na druhou stranu, kdyby to byla taková hrůza, byly by jen jedináčci ne? ![]()
Ahoj.. Já také rodím 25.1.
Tak se třeba potkáme. Mám tedy silenej strach. Chci císaře. ![]()
@Nikysekk Tak to by byla náhodička, ono porodit na termín se povede málokdy ![]()
Jinak k tomu císaři, já po něm docela záviděla maminkám po normálním porodu, běhaly a měly děti hned u sebe ![]()
Císař bolí hlavně potom a min měsíc jsem musela na jizvu na břiše brát ohledy… Obtížné vstávani, bolest pri kašli nebo kýchnutí..
Já se nebojím ani tak tech kontrakcí, ty už vím jak bolí a dá se to vydržet, bojím se té fáze kdy mimco jde ven, že mě to bude móc pálit, hodně se potrhám, nebudu chtít tlačit kdyz to bude bolestivé a tak ![]()
Po spontánním porodu se jde i dříve domu, po císaři jsem tam byla sedm dní do vyndavaní stehů, což byla taky lahůdka ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.