Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
30.5.12 08:55

@abidail Aha, tak to jsme měli štěstí :) ale ty tři stovky oproti předchozí tisícovce jsou ještě dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.12 09:31

Tak to je dobrý,že to jsou tři stovky,já bydlím ted v Benešově a tady je to myslím dražší,ale stejně kvůli komplikacím,které u mě mohou nastat mi právě doktor doporučil nějakou porodnici v Praze,tak jsem se rozhodla pro Apolináře,když tam kartu už mám a bylo to tam dobrý :-)
Kdybych totiž rodila u nás a nastaly by komplikace,tak prý stejně převáží do Prahy,jen jsem zvědavá kdyby to na mě přišlo dřív,jestli tam stihnu dojet.

HOLKY,JAK DLOUHO JSTE RODILY NEŽ PŘIŠLI MIMČA NA SVĚT???
DÍKY! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 09:51

Jmenovala se Jarmila, a narodila se jí holčička (egypťanka - po tatínkovi) jinak je tmavovlasá a trochu silnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 09:53
@baculinka píše:
Tak to je dobrý,že to jsou tři stovky,já bydlím ted v Benešově a tady je to myslím dražší,ale stejně kvůli komplikacím,které u mě mohou nastat mi právě doktor doporučil nějakou porodnici v Praze,tak jsem se rozhodla pro Apolináře,když tam kartu už mám a bylo to tam dobrý :-)
Kdybych totiž rodila u nás a nastaly by komplikace,tak prý stejně převáží do Prahy,jen jsem zvědavá kdyby to na mě přišlo dřív,jestli tam stihnu dojet.HOLKY,JAK DLOUHO JSTE RODILY NEŽ PŘIŠLI MIMČA NA SVĚT???
DÍKY! :kytka:

Tak já měla spontánní porod. Ve 4 ráno začaly kontrakce a za 8 hodin byla malá venku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 10:11

jojo, docela jsme si rozuměly všechny tři co jsme byly na pokoji. Všechny sice prvorodičky s holčičkama, takže nám neměl kdo radit, ale bylo to fajn. I jsme se docela nasmály.

A já právě věděla, tady z emimina, že máš v pondělí nástup. A když jsme se tak bavily o tom porodu, tak právě mluvila o holčině co je tam už od pondělí od rána a pořád nic. A já se tak náhodou zeptala jestli nedělá sestřičku a ona že jo tak mi bylo jasný, že se jedná o tebe. A jaktože jsi měla tak těžký porod?

Já teda musím říct, že jsem ho měla vcelku normální. Sice bolí to jako blázen, ale šlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.12 10:36

Tak myslíte,že když mi začnou ty bolesti nebo odteče voda,že to stihnu cca do 1-2 hodin dojet do porodnice?
To víte už začíná u mě hysterie,poprvé budu rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 11:15

@Grejs tak to si určitě přečtu.

@baculinka já si myslím, že to stihneš :) mě chytily kontrakce ve 4 ráno a do porodnice jsme dorazili v 6. a to to mám skoro za rohem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.12 11:21

@abidail díky,trošku uklidnění bodlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.5.12 11:30

@Grejs na P2 jako ty, takže jsme tam někde hekaly u sebe :lol: :lol: jinak jsem si ted přečetla ten deníček a musím říct, že mi vyhrkly slzy do očí jak jsem s tebou soucítila. Muselo to být fakt strašný. Ale samotný tlačení jsi měla šupky dupky, ale ta bolest předtím ten tlak vid to se vážně nedá vydržet a když vezmu, že jsi to musela vydržet několik hodin. Fakt tě lituju. Já zase tlačila asi půl hodiny, protože jsem nemohla vytlačit hlavičku, pořád se jí vracela zpátky. A taky jsem si u toho tlačení pěkně zařvala. Takže jestli jsi v půl dvanáctý slyšela někdy řev, tak to bylo ode mě :lol: :lol: Ale mě to hrozně pomáhalo, jak jsem tlačila a když jsem dotlačila tak jsem si vydechla hooodně nahlas :lol:

@baculinka není vůbec za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.5.12 15:59

@Grejs no to je dost, ze se taky ozves :jazyk: dodatecna gratulaci ke Karolince :hug: a ten tvuj denicek si budu muset taky precist teda :think:

@baculinka ja mela porod nadhernej, ve 14hod praskla voda, v 16 prijem a 18:36 byl Dadik na svete :dance: stihnout bys to urcite mela, ale az to prijde, radsi bych moc neotalela ;)

jinak u nas nic moc, porod byl pohoda oproti tomu, co je ted :roll: prdiky nas trapi opravdu hodne a nepomaha nic, takze celodenni sichta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.5.12 16:19

@jane-e asi to pak udělám tak,že když začnou bolesti,tak uvidím jak daleko bude manžel a když daleko,tak budu muset hold taxíkem…z Bene to je cca za tisícovku :-(

Ale zase na druhou stranu,kdybych to tak nějak měla v termínu,tak cca 7-10 dní před budu u mamky v Praze,tak bych to stihla v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.6.12 08:52

Ahoj holky :-)
Tak se po dlouhé době hlásím. Jak se vám daří? My už relativně dobrý, adél se zklidnila a Petřík je zlatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.6.12 09:22

@smudla92 Ahojky :) já se mám tak nějak v mezích možností.
Jsem už v 27+3 tt a nějak se mi po ránu zvedá žaludek a přitom jsem začátek těhotenství měla v pohodě..ani ranní nevolnosti jsem neměla.
Snad se to uklidní..a Eliška v bříšku večer řádí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.6.12 12:41

ahojky tak se po dlouhé době taky hlásím Grejs ted jsme si precetla tvuj denicek a soucitim ale byla jsme na tom dost podobne 27 jsem mela termin a samozrejme nic 30.4 me chytki kontrakce ve 3 ráno tak jsme v 7 vyjeli a na prijmu vtipkovali kontrakce po 5 minutach a jen jste zavrena dnesk porodite :D hmm na predpokoji jsme byla jeste 1.5 v 10 dopoledne stálekontrakce silena unava vubec jsme nespala s kontrakcema to neslo asi 3 hamiltony zasebou a porad zavrena jen na 2 prsty otevrena… prisla tam moje znama zdrav sestra co dela na onkologii u apolinare a rika jdu pro nejakyho doktora at neco delaji hmm tak prisel rekl bezte na pripravu za hodinu jsem tu prisel po hodine praskl mi vodu a asi ve 2 se zacalo rodit Laura přisla na svet v 15:53 váha 4030 mira 52 cm hrůza děs ta bolest bylo to šílený šitá jsme byla hodne i vevnitr :( coz byla taky silena bolest ale to miminko stoji za to i kdyz jako nevorozenec nevypada ted nám byl mesic mame 56 cm a 4890 coz má kamaradka 3 mesicni holcicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
5.6.12 14:31

holky môžete mi napísať ako nájdem ten denníček? Nejako mi to nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie