Apolinář - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
20.3.09 10:52

Byla jsem na nadstandartu, oddeleni P1. Taky tam byla jedna protiva, kterou jsme vylozene obtezovali, ale pokousela jsem si to nepripoustet a celkem to slo. Jinak zbytek fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
20.3.09 11:22

já rodila u Apolináře v listopadu 2008 a jsem celkem spokojená. Je pravda, že se snažili porod co nejvíc urychlit, a myslím si, že to bylo proto, že měli plno rodiček, ale to jsem si uvědomila až později. Ale s personálem na porodním sále jsem naprosto spokojená, i když mi úplně první vyšetření dělaly nezkušené PA (bylo to nanich vidět, jak byly nervózní), ale mně tyhle věci nějak nerozházejí. Takže porodní sál super. Tatínek byl na prvních monitorech se mnou (přijela jsem tam příliš brzy), na přípravu jsem byla samozřejmě sama, poslala jsem tatínka na snídani. No a po přípravě už byl na porodním boxu se mnou, to bylo super.
Na šestinedělí nás přivítala dost nerudná sestra - ras, ale pak už to bylo ok. Ženské sestry jsem skoro neviděla, dětské snad pořád. Myslím, že ty dětské pomáhaly, co mohly, ale bylo nás tam strašně moc, takže samy od sebe se nám prostě nevěnovaly. Když ale některá z mamin něco chtěla a řekla si o to, tak jí pomohly.
Jídlo opravdu nic moc, ale na tom to nestojí. Super jsou ty čisté noční košile, které jsou pořád k dispozici, a také poporodní vložky, to hodně pomůže.
Jinak pokoje a sociálky nic moc, ale přežít se to určitě dá. Člověk musí být smířený s tím, že tam není na hotelu, ale v nemocnici.
S čím jsem se ale nesmířila, je systém návštěv. Návštěvy nemohou na pokoj (což hodnotím pozitivně, alespoň tam byl klid), ale není tam udělaná žádná alternativa. Návštěvy jsou na chodbě kde dost táhne! A samozřejmě, že se přišli podívat na miminko, takže mamina je v noční košili, županu a s miminkem docela v průvanu! A přitom by stačilo dát na chodbu na začátek dveře, a průvan by se vyřešil…
Dál se nesmí nosit na pokoj kytky, takže když dostanete květiny, tak si je musíte nechat před pokojema na stolech … je to dost takové neosobní, skoro jako by člověk tu kytku nedostal.
Příští mimi bych proto raději zkusila v Podolí - hlavně kvůli těm návštěvám. Kdyby to u Apolináře měli vyřešené líp, tak bych klidně rodila znovu i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
20.3.09 12:33

Jo, jo, ty návštěvy :roll: - na to jsem úplně zapomněla. To bylo fakt hloupý. Mně ani nevadila ta chodba,ale vzpomínám, jak jsem pokaždé trnula, aby na nás vyzbyl vozík na mimi. Teď mi to přijde směšný a zbytečný, ale jako čerstvá prvorodička jsem se tímto stresovala už od oběda 8) . Naštěstí jsem vždy nějakej zavčasu ukořistila :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
20.3.09 18:50

To je fakt, návštěvy, to bylo hrozný. To je jeden z hlavních důvodů, proč bych chtěla tentokrát nadstandart, jestli to vyjde. Tam návštěvy můžou na pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí