Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky jaké máte skušenosti v apolináři a ceny..díky já se rozdhoduji pomalu o změně ,ale ráda bych se seznámila s někým kdo tam chodí a jeli vůbec reálné se dostat k dr. ŘEŘÁBKOVI či se tam lékaři střídají porůznu..mám spousty otázek než se rozhodnu jezdit přes půl republiky,mám momentálně před svým 2.ivf a celkem před 4transferem ,zatím neuspěšně z jedním potratem .díky mnohokrát ,zatím pa
ahoj ladikamila: já u řežábka byla a nebyla jsem spokojená, vůbec se mi tam nelíbilo chování personálu…docela to na mě působilo depresivně, coč konkrátně u těchto zákroků není nejvohdnější…řežábek mě osobně nebyl sympatický a docela mi vadilo jak se názory jeho a názory doktorky (jeho kolega) lišili. byla jsem tam i na přerušení po zamlklém těhu a doslova katastrofa, oddd příšerné a 1 wc pro celé odd gyndy.. upozornuji že jsem pracující v medicíně a jen tak něco mi nerozhodí, ale chování a prostředí mi u apolináře vadilo… mé spolužačce tam řežábek slušně zavařil…má manžu na vozíku, tak musejí mimi jen uměle a poslední pokus hrazený pojištovnou jim udělal přesto, že spermie byli na hovno…což m přijde docela hloupé…chudáci ted musi setřit na další…
já jsem ted v gennetu a nemohu si to vynachválit.. kdybys něco chtěla klido napis na mail nebo icq..jsou uvedeny na liště
pa maru
Na mě osobně byl Řežábek moc příjemný,absolvovala jsem u Apolináře jedno IVF-ISCI,bohužel neúspěšně.Já tam osobně nemám ráda doktorku Koryntovou,ta se tváří vždycky děsně a nic neřekne,když se jí člověk nezeptá.
Náhodou Řežábek,když jsem zavolala a objednala se přímo k němu,tak jsme u něho byli i s manželem.Kouknul se,jaké máme výsledky,manžela poslal ještě na urologii,tam mu našli jen nějakou křečovou žílu na varleti,ale není třeba ji operovat.Udělali mu testy a nakonec dostal od Řežábka hormony,aby se mu zlepšila kvalita spermií,jelikož má kolísavé stavy.Já mívala problémy s neustálými záněty,tak nám ještě oběma dal nějaká antibiotika,dva prášky pro každého,které si vezmeme při stimulaci,abychom neměla v těle žádný zánět nebo bakterii před dalším pokusem na který půjdu za pár týdnů.Spoustu mi toho vysvětloval,já jsem s ním spokojená,kamarádce teď taky dopomohl k miminku,má endometriózu a zadařilo se jí i s jedním embryjkem na první pokus.
Je to těžké si vybrat,já pomalu o každém centru slyšela dobré i špatné.
Každopádně k Řežábkovi se dostaneš bez problémů,stačí se objednat.Já to taky tak udělala,když jsem nebyla spokojená s Koryntovou.Jinak personál byl na nás vždycky příjemný,tak tedy nevím.
Je to jen můj názor a každý má asi jiné zkušenosti.
Jana
čauky holky,já k apolináři chodím už pár let a jsem spokojena.Pan doktor Řežábek mi jako jedinný zjistil příčinu neplodnosti-předčasné stárnutí vaječníků.Byl to první doktor, který mi po tolika letech dokázal říct co mi opravdu je.Mimo jiné-víte o tom že o neplodnosti napsal i knížku?
Já jdu ted u apolináře na první IVF tak jsem zvědavá jak to dopadne.Dříve jsem u apolináře chodila k doktorovi Drbohlavovi a nemůžu si ho vynachválit. Bohužel už u apolináře nedělá-přešel do soukromé praxe v Americké ulici.Sestřičky u apolináře(obzvlášt ta s brýlemi,nevím jek se jmenuje,snad Jaruška)je hrozně protivná a už několikrát si na mě vylejvala své problémy. Pokud to jde vyhněte se jí obloukem pa pa Verča
Ceny jsou v Apolinari jednoznacne bezklonkurencni a podle meho nazoru i poskytnuta pece. Ano, luxusni to prostredi tam neni
.
Ale po prrvnim pokusu v Iscare nam oznamili, ze nase sance jsou minimalni, stalo nas to pres 20 tisic a pocuchane nervy, prostredi sice bylo hezke,ale chovani personalu brutalni (v r. 2003, snad se to jiz zlepsilo).
V Apolinari nas dukladne vysetrili, zalecili vysoky prolaktin, spravne naordinovali hormony a do ctyr mesicu od prvni navstevy se na ultrazvuku jasne ukazala dvojcatka. (Zduraznuji, ze jsme jiz neverili v uspech po predchozi diagnoze z centra, co se tak vychvaluje).
Platili jsme pouze za ICSI (5,8 tis.), mame jeste par prcku zamzazeno, ale diky tem dvema lumpikum, kteri v cervenci oslavi 3. narozeniny, vubec zadnou odvahu je rozmrazit.
A jen tak naokraj - i muj nemecky manzel ocenil profesionalitu a skromne prostredi mu nevadilo. Sestricky, drive tak neprijemne, byly jako slunicka, kdyz vse dobre dopadlo a zejmena pote, kdyz jsme se tam pri propousteni z porodnice stavili s nasimi miminky.
Preji spravnou volbu,
Renata + dva kluci
I já mám zkušenosti s CARem u Apolináře - vč. dvou IVF - to druhé snad úspěšné, jsem 34tt (tuk tuk - raději to zatukám). Navíc při obou stimulacích jsem měla hyperstimulační syndrom - říkali cca 4.5l vody v břiše (tzn. že vám musejí dělat punkci, protože se začínáte dusit) - takže pokaždé hospitalizace na 2 týdny. Já byla spokojená, i když k Řežábkovi jsem moc nechodila. Souhlasím s tím, že Koryntová je hrozná - jak přístupem, tak se mi zdálo, že se nad tím nikdy ani nezamyslela a odpinkla mě na další kontrolu, ať se mnou zabývá jiný doktor. Naprosto skvělý a úžasný mi přijde dr. Mára - který ale snad už je na CARu jen jako externista, jinak už dělá hlavně na jiném odd. u Apolináře. Ale u něj jsem pak právě byla vždycky hospitalizovaná a mně přišel naprosto skvělý. Žádný dlouhý plky kolem, rovnou k věci, trpělivě, fakt super. Taky jsou tam ještě 2 mladý doktoři - dr. Jaržembovská a ještě jeden mladý dr. Řežábek mi přišel vždy takový nemastný neslaný a měla jsem pocit, že mi nikdy nic neřekl, to ale samozřejmě nic nevypovídá o jeho odbornosti! A ceny jsou opravdu bezkonkurenční. Držím vám všem moc palečky, aby vám pomohli jako nám!