Apríííl!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
1.4.11 08:45
Handulinka píše:
dobre aprilove ranko, tak ja si myslim, ze je april tohle, doufam, ze to neni mineno vazne!! :lol: http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

Tak to je hodně dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
1.4.11 08:46

Handulinko, tak to je dobrý žert :mrgreen:
Romíku, děkuji za přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.4.11 08:48

Oslavencům gratulace :kytka:

Handulinko, tak to je hustýýýýý, to jim snad nikdo nesežere ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.4.11 08:50
PetiteFillette píše:
Oslavencům gratulace :kytka:Handulinko, tak to je hustýýýýý, to jim snad nikdo nesežere ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně se nejvíc líbil ten dělník, co mluvil v té reportáži, že je to stejné jako zateplovat panelák, jen že do toho kamene se hůř vrtá a překáží tam ty figurky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
1.4.11 08:51

Romíku :palec: Takových zpráv dneska ještě bude, jsem zvědavá, co kde zase vymyslí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.4.11 08:53
abbee píše:
Romíku :palec: Takových zpráv dneska ještě bude, jsem zvědavá, co kde zase vymyslí :-D

To je dobře, sranda musí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
1.4.11 08:55

Ahoj, momentalne si na zadny poradny zertik nevzpomenu, ale kdyz uz jste narazili na ty narozeniny - oslavenkynim preji vse NEJ, zdravicko a at se vse dari ku spokojenosti!! Mne dnes rano dorazila SMS, ze to neni aprilovy zertik a ze se dnes ve 4:15 narodila Nicolka :-D
A manzelovi prisel predevcirem mail, ze se ma 1.4. dostavit na druhe kolo pohovoru a na konci bylo TOTO NENI APRIL!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.4.11 08:56

Děkuju za přání a i já přeju všechno nej spoluoslavencům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.4.11 08:58

Tak mě mamka jednou napálila, že mě zavolala z pokoje, že se mi do sešitů a učebnic vylil inkoust. No přiběhla jsem jako splašená :lol:

ve škole jednou zaznělo hlášení: „Na školním dvoře přistálo UFO“

Ovšem nejlepší… moje sestra ve věku, kdy byla krátce bez plínek: Mamí, já su pokakaná… apríl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.4.11 09:00
pomeranca píše:
Tak mě mamka jednou napálila, že mě zavolala z pokoje, že se mi do sešitů a učebnic vylil inkoust. No přiběhla jsem jako splašená :lol:

ve škole jednou zaznělo hlášení: „Na školním dvoře přistálo UFO“

Ovšem nejlepší… moje sestra ve věku, kdy byla krátce bez plínek: Mamí, já su pokakaná… apríl :lol: :lol: :lol:
,

su pokakaná, to je super apríl:) havně že už jako malá rozumněla, co to je apríl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 09:13

Jelikož jsem teď trochu s nervama v háji, jedeme s kamrádkou na prodloužený víkend do Paříže. Dnes mi napsala, že nemůže.. Díky bohu, že je to apríl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
1.4.11 09:24
eManzelkaAmama píše:
Jelikož jsem teď trochu s nervama v háji, jedeme s kamrádkou na prodloužený víkend do Paříže. Dnes mi napsala, že nemůže.. Díky bohu, že je to apríl..

Ty jo uuuf :roll: to by ve mě taky hrklo! Užijte si Paříž! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.11 09:30
Dice píše:
eManzelkaAmama píše:
Ty jo uuuf :roll: to by ve mě taky hrklo! Užijte si Paříž! :-)

Díky :) konečně klid a uvolnit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.4.11 09:49
eManzelkaAmama píše:

Pořádně si to užij. Já jsem byla v Paříži na svatební cestě a byla je jedna z nejkrásnějších dovolených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
1.4.11 22:04

Na apríla si většinou dělám zářezy koho jsem napálila :-D Letos bratra,mamku a přítele na stejnej „žert“. Dostala jsem před měsícem new. mobil od nich k 21.nar. Nokii C7 všichni mi spolkli že jsem ho utopila =DDD. ___
Jinak ze školy jsme udělali jednou výměnu tříd :D Vyměnili jsme se komplet s 7A za 7B :lol:. Naše třídní to vzala v poho,druhá už míň.
A v 5 či 6. třídě jsme při rodinné výchově kdy byli židle v kruhu a lavice přemístěné.. jsme všichni lehly na zem a „spali“. Třídní přišel,došel ke stolu sedl si… a po nějaké době teda vypěnil :D:D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová