Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Handulinka píše:
dobre aprilove ranko, tak ja si myslim, ze je april tohle, doufam, ze to neni mineno vazne!!http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
Tak to je hodně dobrý ![]()
Oslavencům gratulace ![]()
A Handulinko, tak to je hustýýýýý, to jim snad nikdo nesežere ne?
![]()
PetiteFillette píše:
Oslavencům gratulaceA Handulinko, tak to je hustýýýýý, to jim snad nikdo nesežere ne?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mně se nejvíc líbil ten dělník, co mluvil v té reportáži, že je to stejné jako zateplovat panelák, jen že do toho kamene se hůř vrtá a překáží tam ty figurky ![]()
Romíku
Takových zpráv dneska ještě bude, jsem zvědavá, co kde zase vymyslí ![]()
abbee píše:
RomíkuTakových zpráv dneska ještě bude, jsem zvědavá, co kde zase vymyslí
To je dobře, sranda musí být.
Ahoj, momentalne si na zadny poradny zertik nevzpomenu, ale kdyz uz jste narazili na ty narozeniny - oslavenkynim preji vse NEJ, zdravicko a at se vse dari ku spokojenosti!! Mne dnes rano dorazila SMS, ze to neni aprilovy zertik a ze se dnes ve 4:15 narodila Nicolka ![]()
A manzelovi prisel predevcirem mail, ze se ma 1.4. dostavit na druhe kolo pohovoru a na konci bylo TOTO NENI APRIL!!! ![]()
Tak mě mamka jednou napálila, že mě zavolala z pokoje, že se mi do sešitů a učebnic vylil inkoust. No přiběhla jsem jako splašená ![]()
ve škole jednou zaznělo hlášení: „Na školním dvoře přistálo UFO“
Ovšem nejlepší… moje sestra ve věku, kdy byla krátce bez plínek: Mamí, já su pokakaná… apríl
![]()
pomeranca píše:,
Tak mě mamka jednou napálila, že mě zavolala z pokoje, že se mi do sešitů a učebnic vylil inkoust. No přiběhla jsem jako splašená![]()
ve škole jednou zaznělo hlášení: „Na školním dvoře přistálo UFO“
Ovšem nejlepší… moje sestra ve věku, kdy byla krátce bez plínek: Mamí, já su pokakaná… apríl![]()
![]()
su pokakaná, to je super apríl:) havně že už jako malá rozumněla, co to je apríl:)
Jelikož jsem teď trochu s nervama v háji, jedeme s kamrádkou na prodloužený víkend do Paříže. Dnes mi napsala, že nemůže.. Díky bohu, že je to apríl..
eManzelkaAmama píše:
Jelikož jsem teď trochu s nervama v háji, jedeme s kamrádkou na prodloužený víkend do Paříže. Dnes mi napsala, že nemůže.. Díky bohu, že je to apríl..
Ty jo uuuf
to by ve mě taky hrklo! Užijte si Paříž! ![]()
Dice píše:eManzelkaAmama píše:Ty jo uuuf
Jelikož jsem teď trochu s nervama v háji, jedeme s kamrádkou na prodloužený víkend do Paříže. Dnes mi napsala, že nemůže.. Díky bohu, že je to apríl..to by ve mě taky hrklo! Užijte si Paříž!
Díky
konečně klid a uvolnit se
eManzelkaAmama píše:
Pořádně si to užij. Já jsem byla v Paříži na svatební cestě a byla je jedna z nejkrásnějších dovolených.
Na apríla si většinou dělám zářezy koho jsem napálila
Letos bratra,mamku a přítele na stejnej „žert“. Dostala jsem před měsícem new. mobil od nich k 21.nar. Nokii C7 všichni mi spolkli že jsem ho utopila =DDD. ___
Jinak ze školy jsme udělali jednou výměnu tříd
Vyměnili jsme se komplet s 7A za 7B
. Naše třídní to vzala v poho,druhá už míň.
A v 5 či 6. třídě jsme při rodinné výchově kdy byli židle v kruhu a lavice přemístěné.. jsme všichni lehly na zem a „spali“. Třídní přišel,došel ke stolu sedl si… a po nějaké době teda vypěnil ![]()
![]()