Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, holky, snažilky a všichni!! Jenom chci všechny upozornit že je dneska APRÍL, tak buď ať Vás nikdo nenachytá, nebo ať někoho pěkně nachytáte
…a vůbec dostal Vás někdy někdo na Apríla??
![]()
Když jsem byla malá, tak mamka ráno přetočila doma všechny hodiny o hodinu napřed a pak mě a ségru vzbudila s tím, že jsme zaspaly. Lítaly jsme doma se ségrou jako blázni a až když už jsme byly komplet nachystané, tak nám mamka řekla, že to byl apríl a máme ještě hodinu čas.
Romik píše:
Když jsem byla malá, tak mamka ráno přetočila doma všechny hodiny o hodinu napřed a pak mě a ségru vzbudila s tím, že jsme zaspaly. Lítaly jsme doma se ségrou jako blázni a až když už jsme byly komplet nachystané, tak nám mamka řekla, že to byl apríl a máme ještě hodinu čas.
jééé, tak to vás mamča pěkně nachytala
. jdu to zkusit na mojeho ![]()
Romik píše:
Tak tohle je dobrý, to mě fakt pobavilo
Máte mamku šprýmařku, co? ![]()
Mě nikdy nijak výrazně nikdo nenapálil, ale pamatuju si jednu událost ze školy, co jsme tenkrát udělali češtinářce.
Přišla do třídy na hodinu a tam nikdo, jen na tabuli nápis „jsme na akci 7 dní Peugeot“ (tehdy na to v TV běžela pořádreklama). My jsme se samozřejmě všichni zvesela bavili v suterénu v šatnách a říkali si jak jsme to dobře vymysleli. Hned druhej den jsme měli přednášku od ředitele školy ![]()
Mě se teda nic tak dobrýho nestalo, pže spíš já vím že je apríl a ostatní si to nepamatujou. Ale předloni jsem nachytala bráchu, hrozně má rád Ford (auto) a já v té době měla starou mazdu, ten den jsem přijela k nám a říkám mu že prostě mám dobrou nabídku na auto a že do toho asi půjdu a on jako ty jooo cooo? a já no Ford mondeo skoro nový
nezapomenu na ten jeho výraz…celý jsem mu to popsala, motor atd…ten byl uplne v tranzu naštváním a pak říkám no a je to 1.9 turbo, stříbrná metalíza, klima, apríl
málem mě po té hodině vyprávění zabil
![]()
Sakra, hned ráno mě nachytal manžel. Kdybych věděla, že je apríl.
![]()
No nic. Nedám vědět, že už to vím a něco na něj nachystám. ![]()
Já mám dnes narozeniny a už podle zvyku se mě nikdo nachytat nepokusí, protože by byl večer na oslavě nasuchu ![]()
Ale ne, nějaké malé žertíky očekávám a i sama plánuju, ale ještě neproběhly takže zatím pssst ![]()
Hned ráno mně nachytal kalendař, opravdu jsem si myslela že dnes je středa a on tvrdi že pátek. ![]()
To že se seknu o den se mi stava dost často ale o dva to už je vrchol
Mateřska je raj!
luminar píše:
Hned ráno mně nachytal kalendař, opravdu jsem si myslela že dnes je středa a on tvrdi že pátek.To že se seknu o den se mi stava dost často ale o dva to už je vrchol
Mateřska je raj!
Murka píše:
Já mám dnes narozeniny a už podle zvyku se mě nikdo nachytat nepokusí, protože by byl večer na oslavě nasuchuAle ne, nějaké malé žertíky očekávám a i sama plánuju, ale ještě neproběhly takže zatím pssst
Vše nejlepší! http://bestpage.cz/…r45j45rj.gif
Známá má narozky na na Silvestra a tvrdí, že s ní slaví celý svět. ![]()
ale taky přeji vše nejlepší. ![]()
Murko, všechno nejlepší k narozeninám
, já taky slavím, koukám, že jsme aprílové holky.
Při té příležitosti - největší „apríl“ byl, když jsem se narodila, mamka mi dodnes vypráví, jak obvolávali příbuzný, že už jsem na světě a všichni si mysleli, že je to apríl ![]()
dobre aprilove ranko, tak ja si myslim, ze je april tohle, doufam, ze to neni mineno vazne!!
http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…