Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky.
Brouzdala jsem po netu a hledala dárek k vánocům a narazila na Aqua doodle. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost. A jakou, uvítám pozitivní i negat. My moc rády vodu
Tak bych chtěla vědět, jak to funguje a jestli jsou s tím prťata spojený.
Moc děkuju za názory.
Ahoj,
myslíš od EPEE?
Tady je odkaz - mám jí u nás v obchodě i v e-shopu.
http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
Jdou docela hodně na odbyt, samozřejmě reklama v TV udělá hodně ![]()
,
ale kamarádka už si ji tady koupila, zkoušela a je moc spokojená. Větší dítko na ní kreslí spořádaně, to menší mu to toho leze a plácá mu tam otisky ručiček a podobně a jsou prý moc spokojeni.
Hlavně nejsou zamazaní až za ušima, jako když si chtějí kreslit barvičkama, protože obyčejné pastelky je neuspokojují ![]()
Takže si myslím, že můžu doporučit, pokud prcek rád kreslí ![]()
Jarka a Nikolka
Ahoj, my dostali aguadoodle k minulým narozeniným, to měla dcera 14měsíců a vůbec ji to nic neříkalo
, tak jsem to schovala s tím, že to vytáhnu v 18m , to zase místo aby kreslila tak tou fixou tak hodně mačkala do té podložky, že se fixa jakoby „rozlezla“ a málem to zničila. Teď má 2 roky, už tím čmárá, ale spíš chce, abych kreslila já. Takže když to shrnu, nám se tento dárek nevyplatil vůbec, protože teď spíš kreslí obyčejno tužkou na obyčejný papír.
. No, kupovali to tchánovci a příště už si pořádně zjistíme o co se jedná.
Každé dítě je ale jiné, tak to tvou dceru bavit může ![]()
Andy
Chtěla jsem napsat: k minulým vánocům - ne narozeninám ![]()
Andy
Ahoj,
ono záleží taky od jaké je to značky, kdysi bývaly takové levnější neznačkové a tam se se to pak hrozně rozlézalo a rozpíjelo, nemalovalo se na to dobře, ale tahle od EPEE si myslím, že je kvalitnější..
Jarka
Ahoj, divala jsem se na to v obchode a me se nelibi, ze je to vlastne kus platna, tudiz se to muze shrnovat a nijak se to neda prichytit. Navic ten kus co jsem videla v obchode byl prelozenim latky jakoby „nalomeny“… no, v letaku to vypadalo lip nez v realu…
H.
Ahoj, my mame AquaDoodle od Epee asi rok a pul a jsme moc spokojeny.Vetsi opotrebeni nepozoruji-spicka fixy drzi stale v puvodnim stavu. Musis dat jen pozor,aby dite nekreslilo na podlozku necim jinym-nemuze se prat
My uz tam mame modre cary,ktere ne a ne zmizet
![]()
A jak to cele funuje?
Das do fixy vodu a malujes.Asi do dvou minut obrazek mizi. Vyborny je,ze je to skladna hracka:-)
Takze ja doporucuji.
P.S.: cena u Jarky v e-shopu je vyborna! Videla jsem ji nedavno za 499 a my ji kupovali pred tim rokem a pul za 600-brrr ![]()
Díky za názory.
Ceny jsem porovnávala a nestačila se divit, od 300,– do 600,–. Docela rozdíly ![]()
Nemyslím, že Bětulka bude něco malovat, ale myslela jsem dělat ty otisky rukou a nohou. To by se jí mohlo líbit, a možná nějaká ta čmáranice, teď zrona koukám, že máme počmáranou klávesnici od tužky ![]()
Ještě se juknu někde v obchodě, mám radši když si můžu věc osahat
a pak uvidíme.
Mooc díky.
My Aqua Doodle dostaneme k Vánocům, tak ještě nevím, jeslti to bude malou bavit, ale myslím, že jo.
Jen k těm cenám - my máme koupený z normálního kamenného hračkářství za 299Kč a o týden později jsem naprosto to samé (stejný výrobce, stejný obal), Aqua Doodle viděla v Hypernově za 699Kč. To je fakt zlodějina.