Aqualand Moravia léto 2020

5063
24.6.20 12:07

Aqualand Moravia léto 2020

Hezký den,
v srpnu jedeme na Moravu :lol: Děti jsem nalákala na Aqualand Moravia, před chvilkou jsem mrkala na jejich stránky a teda to vstupné… Rodina bez stovky za 3000,– a to nepočítám nějaké občerstení, vodu atd… Dost mě to odradilo. Vím, že je to vychvalované, ale určitě nedostupné pro všechny rodiny, natož třeba místní děti? Už vstup do Aquapalace byla palba, a za mě, to teda tu hodnotu nemělo. No a teď se ve mě teda mele myšlenka, jestli jim ty peníze nasypat a nebo podpořit někde něco jiného? :lol:
Poradíte nějaké super koupání? Nebo toto nemá konkurenci a široko daleko se nikam jinam nejezdí?
Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20893
24.6.20 12:16

Tak zrovna do toho Aqualandu bývají pořád někde nějaký slevový akce, kupóny apod. nebo na slevomatech vstupenky. Kde se dá dostat i na 1/3 ceny.

A jinak pokud tam budete hodně jezdit, hodně jíst a pít, tak to teprve bude darda :D Každopádně bezkonkurenční zážitek. Ale můžete jít někam poblíž na mušov do kempu za zlomek ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.6.20 12:22

@AstraG Do Aquapalace jsme chodili, když měli akce na vstupné, nebo jsme sehnali vouchery někde. Předpokládám, že tam to bude podobné.

Holt platíš za „zážitek“. A záleží, co vyhledáváte. Mně by stačil „obyčejný“ bazén s toboganem. Ale chápu, že dětem se to líbí.

Mrkni na slevomat. MAjí voucher na celý den za 799. Nvm, jak byste se vešli s dětmi, kdybyste jim dokoupili dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
24.6.20 12:39

Každá sranda něco stojí. Víc než cena mi tam kazil zážitek střet s Poláky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
24.6.20 13:50

Na slevomatu nebo bazosi se prodávají vstupenky za o dost méně peněz..
Jinak jídlo je tam opravdu drahé.. Nejlepší je si nabalit cestovku čistě s jídlem - my tam berem klasika, meloun, tyčinky s pomazánkovým máslem, řízky :mrgreen: :mrgreen: a nějaké sušenky.. Když tam jedete v hicu, tak není ani hlad.
Nebyli jsme jediní a ani poslední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 15:33

Zážitek to opravdu je :cert: hlavně pro tvoji peněženku.

• Citovat
  • Upravit
15824
24.6.20 16:44
@Anonymní píše:
Zážitek to opravdu je :cert: hlavně pro tvoji peněženku.

A anonym proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.20 19:33

@Zumpa anonym používám tehdy, když jde o diskusi, kde by mě v případě pokračování mohl identifikovat někdo, u koho o to nestojím. Máš s tím opravdu tak velký problém :nevim:?

• Citovat
  • Upravit
6534
24.6.20 19:54

Příspěvek upraven 15.11.21 v 09:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
25.6.20 18:46

Aktuálně jsem žádné slevové vstupenky neobjevila, a ani s tím nepočítám. Pochybuji, když od 20.6. zdražili vstupné, že dají na sezónu k prodeji nějaké levnější vsupenky. Ještě budu přemýšlet, dětem jde o zábavu, ale stát co 20 minut ve frontě, to se spíš spálí na sluníčku, než si užíjou tobogány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.6.20 10:51
@AstraG píše:
Aktuálně jsem žádné slevové vstupenky neobjevila, a ani s tím nepočítám. Pochybuji, když od 20.6. zdražili vstupné, že dají na sezónu k prodeji nějaké levnější vsupenky. Ještě budu přemýšlet, dětem jde o zábavu, ale stát co 20 minut ve frontě, to se spíš spálí na sluníčku, než si užíjou tobogány.

Máš SZ. A ono jestli si myslíš, že jinde fronty nebudou, tak bych si tím tak jistá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová