Omylem vyzvednutá zásilka

dagmarkaa
23.6.20 22:43

Omylem vyzvednutá zásilka

Dobrý večer. Dnes jsem omylem vyzvedla zásilku, která měla být po domluvě vrácena zpět odesílateli. Jedná se o Zásilkovnu - dobírku. Shodou okolností jsem tam šla pro ještě jednu zásilku a takhle to popletla :oops: Mám ji doma nerozbalenou ale zpět mi ji už nevezmou, že?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pet32
23.6.20 22:51

Jestli to byl e-shop, tak můžeš vrátit do 14 dnů. Nebo vyzkoušet domluvit se s odesilatelem, ale hradíš zásilkovnu

• Citovat
  • Upravit
35691
23.6.20 23:52

Můžeš poslat zpět, ale zaplatíš poštovné/zasilkovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
24.6.20 04:36

Neni zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20881
24.6.20 06:14

No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
24.6.20 06:55
@Cenarius píše:
No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach :D

Hele dělala jsem v eshopu a za ty 3 roky jsem posbírala celou sbírků takových exemplářů…zrušte objednávku - pošlete objednávku - zrušte objednávku a za týden telefon, kde má objednávku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
24.6.20 07:05
@Cenarius píše:
No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach :D

Obě zásilky jsou za téměř stejnou částku, tak jsem se nad tím nepozastavila a byla jsem myšlenkama jinde. Moje nepozornost, vím.

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
24.6.20 07:06

Děkuji všem za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky