Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to byl e-shop, tak můžeš vrátit do 14 dnů. Nebo vyzkoušet domluvit se s odesilatelem, ale hradíš zásilkovnu
No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach ![]()
@Cenarius píše:
No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach
Hele dělala jsem v eshopu a za ty 3 roky jsem posbírala celou sbírků takových exemplářů…zrušte objednávku - pošlete objednávku - zrušte objednávku a za týden telefon, kde má objednávku,…
@Cenarius píše:
No ze si clovek splete kody, kdyz tam mel vic zasilek. To bych jeste pochopil, ale ze jeste ZAPLATI zasilku, kterou nechce. To musi byt clovek slusne na drogach
Obě zásilky jsou za téměř stejnou částku, tak jsem se nad tím nepozastavila a byla jsem myšlenkama jinde. Moje nepozornost, vím.
Dobrý večer. Dnes jsem omylem vyzvedla zásilku, která měla být po domluvě vrácena zpět odesílateli. Jedná se o Zásilkovnu - dobírku. Shodou okolností jsem tam šla pro ještě jednu zásilku a takhle to popletla
Mám ji doma nerozbalenou ale zpět mi ji už nevezmou, že?