Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to si v práci nedojdeš, když začneš potřebovat?? Jako chápu, spoustě lidem je to nepříjemné někde chodit na velkou ale když musíš? ![]()
Nevstávám tak brzo, ale vstávám v různé hodiny a tělo je zmateno. Ale nemám problém si odskočit v práci. Když musím, tak musím
A není to stresem, že ti není příjemné chodit někde v cizím prostředí? Já z toho bývám taky občas ráno na nervy, tak si beru vždy voňavku ![]()
Já třeba tři dny nejdu na velkou vůbec, o to tu jde. Takže celkem utrpení. Kdybych měla tu potřebu, odskočim si i v práci.
Zkus zaječickou hořkou minurálku. Koupíš v lékárně, stojí kolem 40kč, na zácpu se dá používat dlouhodobě, nevzniká na ni návyk jelikož je přírodní. Je hnusná chuťově, ale mě stačí panák a za hoďku- dvě jdu na wc. Začni 0,5dcl a případně přidat, někdo potřebuje 2deci a víc. Beru léky, které mají vedlejší účinek právě tu zácpu a radila mi to i doktorka, že toto je nejlepší a šetrný řešení. Prosím anonym, nemusí kažej vědět co mám za zdravotní problémy.
Ahoj holky,
třeba se tu mezi vámi najde také nějaká, co s tím má nebo měla problém a poradila by mi, jak nad tímto problémem vyzrát.
Jde o to, že když chodim na ranní, vstávám kolem třetí hodiny ráno, pro tělo je to nejspíš ještě dost brzy a na to WC prostě nejdu. V práci směnuji, ale ta ranní je pro mě fakt utrpením. Jindy mám klid. Vždycky se těším na víkend, až se zas pořádně vyprázdním. Přitom dbám na jídelníček - snažim se jíst dostatek zeleniny, ovoce, vločky s bílým jogurtem/ kefírem, fazole, pitný režim mám také, tak opravdu už nevim, co s tim. Mám pak křeče ve střevech a bolesti břicha.
Co na to?
Díky za rady ???? anonym z osobních důvodů.