Doučování dětí Zš

Ondryys
23.6.20 23:29

Doučování dětí Zš

Zdravím
Jelikož teď nějakou dobu není kromě učení co na práci rozhodl jsem se pomocí těm, kteří to nejvíce potřebují a tak mě napadlo kontaktovat Vás přímo zde.
Určitě mnoho dětí má ještě nějaké úkoly popřípadě nechápe danou problematiku ze školy,
a mnoho rodičů po pandemii chodí do práce a určitě je těžké si teď najít nějaký ten čas na vysvětlení nebo učení se s dětmi. Pokud je tu někdo komu by se má pomoc hodila rozhodně neváhejte a buď mě doporučte známým a nebo rovnou napište sem.
Spojit se můžeme přes Skype.
Samozřejmě učení nemůže být žádná nuda a proto doučuji děti zábavnou formou aby je učení nejen bavilo, ale aby se k němu rádi vraceli.
Je mi 19 let a studuji poslední ročník SŠ, dále budu chtít pokračovat na vysokou školu, jelikož mě studování baví.
(jsem schopen pomoci i dětem, kteří se právě připravují na přijímací zkoušky popřípadě na gymnázia)
Cena 100 Kč / hodinu
Rozhodně se můžeme kontaktovat ještě před tím než se seznámíme s dětmi a popřípadě jsem ochoten odpověď na různé otázky.
Předem děkuji za zájemce :andel:

Příspěvek upraven 03.09.20 v 16:30

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
23.6.20 23:45

Hlavně, prosím tě, nedoučuj český jazyk. To bys totiž musel platit ještě ty těm lidem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.6.20 23:53

@Ondryys
Jestli ti jde vše jako čeština, tak tě radši nedoporučím. Pokud se nemýlím, známky jsou uzavřeny, zkoušky proběhly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65096
24.6.20 06:10

Snad v celém našem městě dávají školy vysvědčení teď v pátek. Maturitu z češtiny jsi udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.6.20 06:39

Jako přes prázdniny budou děti potřebovat doučování? Pochybuju. Letos snad ani nikdo nepropadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.6.20 06:41

Tak ucit muze kazdy, kdo nic neumi, uci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.20 06:46
@P4ja píše:
Jako přes prázdniny budou děti potřebovat doučování? Pochybuju. Letos snad ani nikdo nepropadl.

Hodne deti bude potrebovat doucovani. Doma je sice uci, ale… Predstav si, ze rodici vysvetlujes, jak ma sve dite ucit nasobeni a deleni (to neni vtip), protoze rodic nevi, jak to naucit a jde na to zle.
Dite to uci spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.6.20 06:53
@Kelsey píše:
Hodne deti bude potrebovat doucovani. Doma je sice uci, ale… Predstav si, ze rodici vysvetlujes, jak ma sve dite ucit nasobeni a deleni (to neni vtip), protoze rodic nevi, jak to naucit a jde na to zle.
Dite to uci spatne.

To chápu, ale o prázdninách?? Pochybuju. Všichni budou rádi, že to nebudou řešit. Ano, v novém školním roce to bude hukot. Ale teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.6.20 06:55
@Kelsey píše:
Dite to uci spatne.

Nevím, jak rodiče tomu zoufalci vysvětlí, že prázdniny jaksi nebudou, že přijde strejda a bude ho 2× týdně učit násobilku. To asi dítě radši zavolá na Linku bezpečí.
Děti by měli mít lidi, co jim aspoň učivo prvního stupně nedělá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.20 07:11
@P4ja píše:
To chápu, ale o prázdninách?? Pochybuju. Všichni budou rádi, že to nebudou řešit. Ano, v novém školním roce to bude hukot. Ale teď?

Vim o dvou detech prvniho stupne, ktere maji 1-2× tydne domluveno doucovani. Ale ne na internetu :mrgreen:. Maminky si poradi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.6.20 07:14
@Kelsey píše:
Vim o dvou detech prvniho stupne, ktere maji 1-2× tydne domluveno doucovani. Ale ne na internetu :mrgreen:. Maminky si poradi jinak.

Chudáci. :( Ale jinak souhlas. Maminky si kontakty předávají. My to s dětma, co normálně chodí, máme domluvené až po prázdninách. Ale třeba se někdo ozve ještě teď, ale nepočítám s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
24.6.20 07:32

Určitě bych učení svých dětí svěřil takovému idiotovi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
24.6.20 10:07

@Ondryys 100 na hodinu? To je hodně málo.
Doučuju jazyk studenty přes léto, kteří se potřebují dopilovat určitou gramatiku. 100 za hodinu je málo.

@P4ja píše:
To chápu, ale o prázdninách?? Pochybuju. Všichni budou rádi, že to nebudou řešit. Ano, v novém školním roce to bude hukot. Ale teď?

Proč by ne? Můžou se přes léto občas věnovat něčemu, čemu nerozumí a naučit se něco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.6.20 10:49

@FraDeu Za mě je to o letošních prázdninách k ničemu. Spoust dětí nemá ani pořádně zpětnou vazbu ze školy. Hlavně se potom uvidí v září. Pak to podle mě bude reálné, až bude jasné, jak na tom každý je. Ale každého věc.

A píšeš občas. Aby to mělo smysl, tak je potřeba třeba jednou týdně možná i víc. A to si fakt myslím, že je potřeba dětem nechat prázdniny. Pokud čtvrt roku dřepěly s rodiči doma a nebo před kompem. A něco nového se můžou naučit třeba na příměstském nebo klasickém táboře atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
24.6.20 10:58
@FraDeu píše:
@Ondryys 100 na hodinu? To je hodně málo.
Doučuju jazyk studenty přes léto, kteří se potřebují dopilovat určitou gramatiku. 100 za hodinu je málo.Proč by ne? Můžou se přes léto občas věnovat něčemu, čemu nerozumí a naučit se něco navíc.

jenze ty mas asi nejake vzdelani. Ondra by sam potreboval doucko z cestiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová