Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zapomněla jsem se pochlubit, že i já poprvé něco vyhrála…ale jelikož zkazili moje jméno, tak mi to nemohli doručit..tvrdili, ze to maji pro me pripravene na sklade a za tyden mi psali, ze prostirani nemaji a posilaji mi misto toho penal…bylo to sice vyhodnejsi, ale pro me ani tak ne, protoze jsem chtel zrovna to prostirani…takze vyhru mam, ale jinou…ale jsem rada, ze alespon neco.. ![]()
Soutěže jsem se taky zůčastnila,byla jsem velice spokojená.Vyhráli jsme penál.Tak můžu potvrdit,že jsou slušní a výhry zasílají na konci soutěže.Iveta ![]()
Po delší pauze (roky) jsem si chtěla vybrat nějakou odměnu za nasyslené hvězdičky a ted nevěřím vlastním očím…mohu si vybrat pouze slevu v obchodě nebo polštářek LETADLA
Dobu jsem zkoumala jestli je chyba na mojí straně (prohlížeč?) ale na nic jsem nepřišla. Tahle Aquila kolekce (může se vůbec polštářku říkat kolekce
?) mi přijde hoooodně ubohá…od kdy se to takhle zhoršilo?
To je nová „kolekce“, zveřejněná někdy kolem 20. prosince. A prý definitivně poslední, pak už Aquila s dárky končí. ![]()
Holky, prosim nema nekdo jeste bodiky navic? chybi mi jich par, aby mi nepropadly a mohla bych mit aspon ten polstarek… kdyz bude nekdo tak hodny, tak prosim do zpravy… L.
A nevíte kdy to končí? Taky jsem koukala na ty dárky a nestačila se divit. Tak jich nasbiram 300 holt na polštář. Mám asi 270 to dám. @lukle kolik ti jich chybí možná budu mít nějaký navíc ale záleží kdy to končí.
@lukle no tak teď čtu že je to do 31.1 tak to budu asi ráda když to nasbiram pro sebe. Kdyby náhodou, ozvu se.
@Martina321 dekuji, budu rada, chybi mi 80b, ale taky kupujeme. I kdyz tolik prave asi uz nedame…
Kdo chcete hvězdičky (mám většinu těch starých bez kodů), zdarma zašlu (za známku na dopis)… mám jich spoustu a pro holčičku polštářek nechci.
A mohu vám říci že jsem s Aquilou skončila, nasra** mě neskutečně
! Dlouhou dobu nebylo nic pro holčičky a ted to skončí…končím s nimi jako jsem kdysi dávnou skončila s upřednostnováním výrobků Maggi kvůli bodíkům. Najednou konec a bodíky jsem si mohla strčit víte kam… ![]()
@Reniii bohuzel ty stare bez kodu uz neplati, ale pokud byste mela ty nove s kodem, tak budu rada, kdybyste mi kody opsala do zpravy…moooc dekuji
Kdyby nahodou jeste mel nejaky kod aquila (10 mistny z rubu etikety) budu za nej vdecna. Dekuji
Holky, nebíte kdy bude nějaká nová kolekce? Minule byj jen ubohej polštář s letadly a to se mi pro holčičku nehodí, tak schovávám etikety a stále nic? ![]()
@Šárka1989 aquila uz definitivne skoncila
, nova kolekce uz nebude
dobrý den, já pokaždé taky lepím, naposledy před měsícem a už mám doma za staré kolekce shrek triko, karty i prostírání a tentokrát tetovačky s piráty.Nikdy neposílám doporučeně, tak nevím kde je u vás chyba.mrzí mě to za vás.hezký den