Aquila soutěže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kika 6066
30.7.11 14:34

vyhrávám

dobrý den, já pokaždé taky lepím, naposledy před měsícem a už mám doma za staré kolekce shrek triko, karty i prostírání a tentokrát tetovačky s piráty.Nikdy neposílám doporučeně, tak nevím kde je u vás chyba.mrzí mě to za vás.hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1724
30.7.11 14:43

zapomněla jsem se pochlubit, že i já poprvé něco vyhrála…ale jelikož zkazili moje jméno, tak mi to nemohli doručit..tvrdili, ze to maji pro me pripravene na sklade a za tyden mi psali, ze prostirani nemaji a posilaji mi misto toho penal…bylo to sice vyhodnejsi, ale pro me ani tak ne, protoze jsem chtel zrovna to prostirani…takze vyhru mam, ale jinou…ale jsem rada, ze alespon neco.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivik100
11.8.11 15:50

Soutěže jsem se taky zůčastnila,byla jsem velice spokojená.Vyhráli jsme penál.Tak můžu potvrdit,že jsou slušní a výhry zasílají na konci soutěže.Iveta :andel:

• Citovat
  • Upravit
Euka19
29.8.13 12:01

Dylinky

• Citovat
  • Upravit
737
30.12.15 23:41

Po delší pauze (roky) jsem si chtěla vybrat nějakou odměnu za nasyslené hvězdičky a ted nevěřím vlastním očím…mohu si vybrat pouze slevu v obchodě nebo polštářek LETADLA :zed: Dobu jsem zkoumala jestli je chyba na mojí straně (prohlížeč?) ale na nic jsem nepřišla. Tahle Aquila kolekce (může se vůbec polštářku říkat kolekce :lol:?) mi přijde hoooodně ubohá…od kdy se to takhle zhoršilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
30.12.15 23:45

To je nová „kolekce“, zveřejněná někdy kolem 20. prosince. A prý definitivně poslední, pak už Aquila s dárky končí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
6.1.16 13:21

Holky, prosim nema nekdo jeste bodiky navic? chybi mi jich par, aby mi nepropadly a mohla bych mit aspon ten polstarek… kdyz bude nekdo tak hodny, tak prosim do zpravy… L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina321
6.1.16 13:32

A nevíte kdy to končí? Taky jsem koukala na ty dárky a nestačila se divit. Tak jich nasbiram 300 holt na polštář. Mám asi 270 to dám. @lukle kolik ti jich chybí možná budu mít nějaký navíc ale záleží kdy to končí.

• Citovat
  • Upravit
Martina321
6.1.16 13:39

@lukle no tak teď čtu že je to do 31.1 tak to budu asi ráda když to nasbiram pro sebe. Kdyby náhodou, ozvu se.

• Citovat
  • Upravit
966
6.1.16 13:43

@Martina321 dekuji, budu rada, chybi mi 80b, ale taky kupujeme. I kdyz tolik prave asi uz nedame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.1.16 15:19

Kdo chcete hvězdičky (mám většinu těch starých bez kodů), zdarma zašlu (za známku na dopis)… mám jich spoustu a pro holčičku polštářek nechci.
A mohu vám říci že jsem s Aquilou skončila, nasra** mě neskutečně :zed:! Dlouhou dobu nebylo nic pro holčičky a ted to skončí…končím s nimi jako jsem kdysi dávnou skončila s upřednostnováním výrobků Maggi kvůli bodíkům. Najednou konec a bodíky jsem si mohla strčit víte kam… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.1.16 08:59

@Reniii bohuzel ty stare bez kodu uz neplati, ale pokud byste mela ty nove s kodem, tak budu rada, kdybyste mi kody opsala do zpravy…moooc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
26.1.16 10:53

Kdyby nahodou jeste mel nejaky kod aquila (10 mistny z rubu etikety) budu za nej vdecna. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.4.16 22:50

Holky, nebíte kdy bude nějaká nová kolekce? Minule byj jen ubohej polštář s letadly a to se mi pro holčičku nehodí, tak schovávám etikety a stále nic? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.4.16 08:52

@Šárka1989 aquila uz definitivne skoncila :-(, nova kolekce uz nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie