Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, už po druhé jsem se zúčastnila soutěže s Aquilou, teď to byla kolekce Shrek…vždycky vystřihuju a lepim jak blbá a nikdo mi nic nepošle
..a ještě utratim za doporučenou zásilku…vyhrály jste někdy něco?
Ano, když jsem ještě bydlela u rodičů, tak máma posílala jak zběsilá na každou soutěž a pokaždé vyhrála
![]()
Monny89 píše:
Ano, když jsem ještě bydlela u rodičů, tak máma posílala jak zběsilá na každou soutěž a pokaždé vyhrála![]()
![]()
no a jak dlouho po ukonceni souteze ji to prislo?
Nám to teda taky vždycky přišlo, Shreka máme doma už tak 3-4 měsíce, zkus jim napsat ![]()
dajdulka25 píše:Monny89 píše:no a jak dlouho po ukonceni souteze ji to prislo?
Ano, když jsem ještě bydlela u rodičů, tak máma posílala jak zběsilá na každou soutěž a pokaždé vyhrála![]()
![]()
To netuším, ale myslím že do cca 30dní pokaždé ![]()
tak ted jsem se tam holky konečně dovolala a za tuhle chybu v nedoručení může naše česká pošta, měli to měsíc na poště a nebyli schopný mi dát ani lísteček do schránky
takže mi to pošlou znovu ![]()
To jsem překvapená.Ono se dá opravdu něco vyhrát? Já myslela,že to jsou jen lákadla a výhry dostává - Jan Novák z Nemanic.
Dá se tam vyhrát sbíraš hnězdičky z aquila vody a pak je nalepíš na hrací kartu,podle počtu nalepených hvězdiček si vybereš to na co máš dle počtu nárok
Nevíte někdo, co bude za kolekci po Shrekovi? Myslím, že Shrek byl prodloužený do konce dubna, ale ještě nic nového jsem neviděla. Aplatí i ty hvězdičky které byli u Shreka? Myslím, jestli ta nová kolekce nemůže mít jiný formát hvězdiček. Díky za odpovědi, moc se v tom neorientuji.
Hvězdičky jsou stejné už několik let, a platí jakékoliv hvězdičky… Takže mi vždy uznaly jakékoliv hvězdičky ![]()
hvězdičky jsou pořád stejné a momentálně jedou Piráti z Karibiku ![]()
Zrovna minulý týden jsme koupili balík a jsou tam piráti z karibiku, taky sbíráme synovi se hrozně líbí, a vždy nám vše přišlo ![]()
no já už jsem sbírala minulý rok a nic nepřišlo a tohle už mě opravdu rozčílilo, ještě když to posílám doporučeně…tak snad už to teď přijde ![]()