Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poradíte jak se dostat k starým novinám? Jde mi konkrětně o datum 4.9.2013. Narodil se mi Tomášek a já bych mu chtěla dát. do deníčku nějaké novinové výstřižky z data, kdy se narodil. Spokojila bych se i s e-výtiskem, ale ten mají k dispozici asi bohužel jen předplatitelé.. Chtěla jsem koupit nebo někoho zaukolovat, ale měla jsem ten den jiné starosti ![]()
Můžeš zkusit přímo redakci, tam mívají nějaké výtisky zaarchivované
teda aspoň když jsem v novinách brigádničila, tak jsem vždycky dávala pár výtisků do archivu, ale je pravda, že už je to „pár“ let zpátky a třeba už se to dneska dělá jinak ![]()
A nebo by mohli mít nějaké noviny v knihovně, tam by sis je případně mohla okopírovat ![]()
@Kamčí Takto „nové“ by mohli mít myslím ještě v knihovně než to vyhodí… Možná dokonce musí archivovat všechny?
Knihovny musí archivovat noviny, ale tohle není tak staré datum, tak b ho mohl mít někdo doma, někdo schraňuje noviny na topení, pro děcka do sběru. Rozhoď to na Fb, nebo tady, určitě se nějaká duše najde, co je má.
Děkuju, asi by stačila i kopie, ale originál by byl asi hezčí. Zkusím napsat - maximálně nepochodím..