Archiv novin

53
14.9.13 15:24

Archiv novin

Ahoj holky, poradíte jak se dostat k starým novinám? Jde mi konkrětně o datum 4.9.2013. Narodil se mi Tomášek a já bych mu chtěla dát. do deníčku nějaké novinové výstřižky z data, kdy se narodil. Spokojila bych se i s e-výtiskem, ale ten mají k dispozici asi bohužel jen předplatitelé.. Chtěla jsem koupit nebo někoho zaukolovat, ale měla jsem ten den jiné starosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
14.9.13 15:48

Můžeš zkusit přímo redakci, tam mívají nějaké výtisky zaarchivované ;) teda aspoň když jsem v novinách brigádničila, tak jsem vždycky dávala pár výtisků do archivu, ale je pravda, že už je to „pár“ let zpátky a třeba už se to dneska dělá jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
14.9.13 15:59

A nebo by mohli mít nějaké noviny v knihovně, tam by sis je případně mohla okopírovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.9.13 16:01

@Kamčí Takto „nové“ by mohli mít myslím ještě v knihovně než to vyhodí… Možná dokonce musí archivovat všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.9.13 17:43

Knihovny musí archivovat noviny, ale tohle není tak staré datum, tak b ho mohl mít někdo doma, někdo schraňuje noviny na topení, pro děcka do sběru. Rozhoď to na Fb, nebo tady, určitě se nějaká duše najde, co je má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.9.13 20:12

Děkuju, asi by stačila i kopie, ale originál by byl asi hezčí. Zkusím napsat - maximálně nepochodím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová