Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, takze malej dostane k narozeninam velkou drevenou farmu na traktory a kravy, je to takovej malej zemedelec
porad stavime pole, louky atd. chtěla bych mu do toho jeho statku vytvořit „baliky sena“ jako jsou na polich, ale vebec nevim jak
vy jste takove tvorive, tak mi urcite poradite
mam koupene lýko ze to bude jako ta slama, ale ted nakou tu konstrukci
napadli me rulicky od toaletaku, prepulit ale cim to zpevnit uvnitř
no snad mi poradite, dekuji zati moc ![]()
Nebo se na Velikonoce prodává taková ta umělá tráva a celkem to drží kompaktně u sebe tak bych z toho svázala větší otýpky a bylo by..Určitě to budou mít v hobby marketech
No zkusim to tim polystyrenem
ten mame na pude, takze to nebude problém
ze me to nenapadlo dřív
jinak Kamco, ja to prave ze sena nechci, budu ho mit pak všude
a maky musim mu to udelat aby to fakt vypadalo jako ty na poli, takovy věci musí mi jako opravdicky, ma doma plastovy baliky ale nechce je, ze to nejsou ty co jsou na poli
no doufam ze mu nebude vadit velikost
baliky se senem do pokojiku fakt nechci
![]()
@market.s.87 Já bych polystyren nedávala… Není to úplně košer, děti všechno strkají do pusy (ano některé i ve třech letech
) a ten polystyren se z toho bude drolit. Však to ůžeš vyrobit čistě z toho lýka, ne? Natříhej ho na stejně dlouhé části a pevně svaž.
…ako teraz pozeram na malu a hra sa s legom - co obetovat par kosticiek lega a tie obalit lykom? ![]()
Náš malej taky miluje traktory a balíky, děda mu je udělal tak že nařezal kolečka z násady na koště. Tak jako základ by to mohlo stačit. Ještě to obalil izolepou, aby si nezadřel třísku.