Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, které se rády podívaly na nějaký ušlý pořad v televizi.
Rády jste koukaly na nějaké seriály či pořady, které vám v televizi ušly? Já sama jsem si ráda pustila Ulici, Prostřeno, někdy jen jako zvukovou kulisu u vaření. Doma máme takovou multifunkční krabičku, která dokázala archvív přehrát bez těch pitomých reklam. Později už šla přehrát jen Prima, a včera už ani ta ne.
Nova je teď placená…
Chci se zeptat, byl někdo z vás ochotný zaplatit ten poplatek? Já teda ne, ráda bych se koukla, ale životně důležité to není. ![]()
Oni fakt už neví, jak z lidí vytáhnout peníze…
K archívu Primy, tam je to teď taky nějaké divné, zvolím si nějaký pořad a chci celé epizody a pořád se tam pletou i upoutávky. Jak v tom hledáte?
@Mahja píše:Nova je teď placená…
Chci se zeptat, byl někdo z vás ochotný zaplatit ten poplatek? Já teda ne, ráda bych se koukla, ale životně důležité to není.
Oni fakt už neví, jak z lidí vytáhnout peníze…
Ani náhodou.
některé seriály jdou o den později stáhnout z ulozto.cz, třeba ta Ulice by mohla jít
a mělo by to být taky bez reklam..
Taky mě to pěkně štve,vždycky jsem si zkoukla co jsem chtěla po obědě když děti spí.Ale platit jim to nebudu teda,už nevědí co by
Na díly dopředu to beru,ale na starší díly to je mazec ![]()
No, mazec to teda je! Mě právě zajímalo, jestli jsou jim lidi ochotni ty poplatky zaplatit… Když se to pustilo přes internet, tak reklam tam bylo jak nxxxxxxch a asi ani to jim nestačilo.
@Mahja píše:
No, mazec to teda je! Mě právě zajímalo, jestli jsou jim lidi ochotni ty poplatky zaplatit… Když se to pustilo přes internet, tak reklam tam bylo jak nxxxxxxch a asi ani to jim nestačilo.
Myslím že se najdou lidi co si to zaplatí,mě by ty peníze taky nevytrhly,ale nedám jim to ani náhodou.To na to nebudu koukat radši ![]()
My jsme si s manželem koupili novou televizi Panasonic a ta má Voyo předplacené doživotně. nějaká smlouva mezi nimi. Jde teda o pořady Novy, ne o filmy, ty se musí plaiti tak, ale jednotlivě, formou SMS (stojí od 50 do 70 Kč).
Jinak bych to ani nááááhodou neplatila. Jdou přesně proti tomu, co dělají ostatní. Všude se datové služby zlevňují. A ještě všude cpou, ať pro ně hlasujeme v Týtý. Natruc jsem hlasovala tak, abych nedala jediný hlas Nově. Jinak bych nejspíš nehlasovala vůbec.
@Mahja A koukáš na Primu přes Stream.cz? Tam kromě reklamy na začátku už nic není, ne?
@Liduš88 píše:
Myslím že se najdou lidi co si to zaplatí,mě by ty peníze taky nevytrhly,ale nedám jim to ani náhodou.To na to nebudu koukat radši
Tak snad lidi nebudou tak pitomí a cpát jim tam ty prachy…
@jessikka píše:
@Mahja A koukáš na Primu přes Stream.cz? Tam kromě reklamy na začátku už nic není, ne?
Ne, myslím, že jsem přes stream nekoukala, že jsem jela přímo na Primu, aspoň myslím…
Ale jak jsem klikla na určitý pořad, tak mi tam najel snad celý archív a myslím, že to nešlo ani přehrát…
@jessikka píše:
My jsme si s manželem koupili novou televizi Panasonic a ta má Voyo předplacené doživotně. nějaká smlouva mezi nimi. Jde teda o pořady Novy, ne o filmy, ty se musí plaiti tak, ale jednotlivě, formou SMS (stojí od 50 do 70 Kč).Jinak bych to ani nááááhodou neplatila. Jdou přesně proti tomu, co dělají ostatní. Všude se datové služby zlevňují. A ještě všude cpou, ať pro ně hlasujeme v Týtý. Natruc jsem hlasovala tak, abych nedala jediný hlas Nově. Jinak bych nejspíš nehlasovala vůbec.
No, jsem zvědavá, co vymyslí, když jim ty peníze nebudou stačit…
Nastvalo me to, ale 189 kc za stare dily co sly v tv je zlodejna. Prestala jsem se koukat. Doufam, ze jim nikdo nezaplati
já jsem taky přestala na archiv Novy koukat.Nechápu,co si jako myslí
že v dnešní době lidi budou zbytečně platit ještě za tohle? ![]()
Taky jsem koukala na Ulici,ale prdim jim na to ![]()
Na Primu jsem koukala,a šla mi přehrát ![]()
teď jsem zkusila na iprima.cz Farmáře,a jde přehrát normálně
![]()
Tak snad nás bude víc takových, kdo archív Novy bude ignorovat. Budiš, ty nové, které ještě nejely, ať si platí, kdo chce, ale ty staré…no, škoda mluvit…
@Mahja píše:
Tak snad nás bude víc takových, kdo archív Novy bude ignorovat. Budiš, ty nové, které ještě nejely, ať si platí, kdo chce, ale ty staré…no, škoda mluvit…
Třeba na to časem přijdou a bude to zas jako dříve ![]()