Líbí se mi klient v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.12 21:30

Líbí se mi klient v práci

Je tu dnes podobné téma,ale nikomu blízkému to říct nemůžu a budu ráda za vaše rady.Mám malé dítě a celkem spokojenou rodinu.Nic vyloženě zásadního nás netrápí,občas nějaká hádka,mrzí mě,že se přítel nechce ženit,to mě trápí opravdu hodně.
Do práce chodí mladý chlapík,velkej sympaťák a cítím,že se mu taky líbím.Pořád na něj musím myslet a nemůžu ho vyhnat z hlavy.Představuju si,jak jsme spolu,připadám si jako cvok a to jsem přitom věřící,proto mě to štve ještě víc.Snad zůstane jen u těch představ,jsem na sebe naštvaná i jen za ty představy a hrozím se toho,aby po mě třeba nechtěl tel.číslo a na druhou stranu si to samozřejmě přeju.Poraďte mi prosím,cokoli,klidně mi vynadejte.Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11955
11.4.12 21:34

Vždyť je to fajn, ne :nevim: já jsem zamilovaná každou chvíli :D je to neuvěřitelný koření života. Hodně to člověka motivuje, aby nezakrněl. Ale jsem pohodlná, manžel se osvědčil, tak jsou mé lásky platonické. Ale užívám si je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.4.12 21:35

poloz si zasadni otazku jsi stastna?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 21:42
@wobludečka píše:
Vždyť je to fajn, ne :nevim: já jsem zamilovaná každou chvíli :D je to neuvěřitelný koření života. Hodně to člověka motivuje, aby nezakrněl. Ale jsem pohodlná, manžel se osvědčil, tak jsou mé lásky platonické. Ale užívám si je :palec:

Wobludečko,
vlastně máš pravdu.Vůbec mě nenapadlo se na to dívat takhle.Napsala jsi to krásně,je to opravdu koření života a vlastně to obohatí i ten současný vztah,budu si to pamatovat,svým způsobem člověk tím pomáhá i sobě.Moc ti děkuju za krásný návod a přeju samé šťastné platonické lásky. :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.12 21:44
@netkaa píše:
poloz si zasadni otazku jsi stastna?? :kytka:

Netko,jsi hodná.Jsem opravdu jsem moc šťastná.Sama jsem si odpověděla.Nikdy jsem svého přítele nepodvedla a to jsme spolu opravdu dlouho,líbí se mi moc,jak to napsala Wobludečka. :)

• Citovat
  • Upravit
7661
11.4.12 22:01

Tak vidím, že už sis to vyřešila. :mrgreen: Fantazie je fajn, pokud ti pak nekomplikuje realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 22:06
@Bersaba píše:
Tak vidím, že už sis to vyřešila. :mrgreen: Fantazie je fajn, pokud ti pak nekomplikuje realitu.

Bersabo,taky moc hezky napsané :palec: ,ano,dokud nekomplikuje realitu,takhle je to nevinné,ale myšlenky křesťana by přesto neměly být hříšné,ale jsem jen člověk,bohužel.

• Citovat
  • Upravit
7661
11.4.12 22:09
@Anonymní píše:
Bersabo,taky moc hezky napsané :palec: ,ano,dokud nekomplikuje realitu,takhle je to nevinné,ale myšlenky křesťana by přesto neměly být hříšné,ale jsem jen člověk,bohužel.

No já jsem ateista, takže v téhle rovině ti neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 22:15
@Bersaba píše:
No já jsem ateista, takže v téhle rovině ti neporadím.

Jj,chápu,já jsem křesťan začátečník. :) Ale stejně moc děkuju.Mně se líbí,že tu je tolik lidí,tolik názorů a člověk okolo sebe nemá většinou moc lidí,kterým by se chtěl svěřovat s takovými věcmi,takže takhle je to super.Tohle naše maminky neměly,ale zas jim to PC nežralo tolik času a měly čas třeba nadomácí knedlíky. :)

• Citovat
  • Upravit
2976
11.4.12 22:16
@wobludečka píše:
Vždyť je to fajn, ne :nevim: já jsem zamilovaná každou chvíli :D je to neuvěřitelný koření života. Hodně to člověka motivuje, aby nezakrněl. Ale jsem pohodlná, manžel se osvědčil, tak jsou mé lásky platonické. Ale užívám si je :palec:

wobludečko, mám to úplně stejně, právě jednu takovou platonickou prožívám. Je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
11.4.12 22:17

A domácí knedlíky dělám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 22:22
@jonatanka píše:
A domácí knedlíky dělám taky.

Jonatanko,tak ty já nestíhám a vlastně ani neumím,ale jednou bych je chtěla zkusit.

• Citovat
  • Upravit
2616
11.4.12 22:28
@Anonymní píše:

A víš co? Já ti za sebe jako křesťana ještě povím jednu věc- myšlenky plynou, člověka napadá milion věcí, ale to je v pořádku. S těma myšlenkama je to podle mě spíš tak, že kdyby by ses třeba (úmyslně) oddávala představám, jak někomu zapaluješ dům, trávíš psa, kradeš auto nebo tak něco, je to asi přes čáru. Alespoň tak, to chápu já. Fantazie je fajn, protože nám často umožní něco, co jinak nelze nebo nechceme (např. nevěra) reálně uskutečnit. Nevěra je sice asi taky téma, co by nemělo v myšlenkách a představách figurovat „dobrovolně“, ale já osobně to tak nevnímám, pokud to není „tiché plánování“, ale skutečně jen fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 22:33
@TýnkaK píše:
A víš co? Já ti za sebe jako křesťana ještě povím jednu věc- myšlenky plynou, člověka napadá milion věcí, ale to je v pořádku. S těma myšlenkama je to podle mě spíš tak, že kdyby by ses třeba (úmyslně) oddávala představám, jak někomu zapaluješ dům, trávíš psa, kradeš auto nebo tak něco, je to asi přes čáru. Alespoň tak, to chápu já. Fantazie je fajn, protože nám často umožní něco, co jinak nelze nebo nechceme (např. nevěra) reálně uskutečnit. Nevěra je sice asi taky téma, co by nemělo v myšlenkách a představách figurovat „dobrovolně“, ale já osobně to tak nevnímám, pokud to není „tiché plánování“, ale skutečně jen fantazie.

Jé,Týnko,to je krásně napsaný,děkuju. :srdce: A víš ty co,máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit
359
12.4.12 06:48

jsem na tom stejně :kytka:

@wobludečka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová