Jsem zamilovaná :(

Anonymní
11.4.12 19:59

Jsem zamilovaná :(

Ahoj holky moje naše :),
jsem evidentně úplně blbá. Mám manžela, děti, poslední dobou to s mužem není ono, prostě na mě nemá čas, sedí u pc, nějak si nejsme blízcí. Ozval se mi expřítel, píšeme si a já zjistila, že jsem zamilovaná. On randí (má nějakou sexuální přítelkyni, když je s ní, tak mi to hlásí, že si se mnou nebude moc psát). Když jsem se ptala, jestli se chce sejít, tak řekl ano a že moc, ale že se bojí, že zjistí, že mě stále miluje a že po mě bude toužit, ale že se bojí toho, jak by zvládl tolik dětí. Děvčata jsem blbá a zamilovaná, chci ho vidět, ale se.e mě, to jeho randění. Samozřejmě po něm nemůžu chtít celibát, když jsem sama vdaná, neviděli jsme se roky, ale i tak. No aspoň nelže. Tak co holky, jsem kráva já? Asi jo, co? Vlasně jsme spolu opravdu nikdy pořádně nechodili, jen jsme se potkali v nevhodnou dobu, on je mladší, já byla jeho nadřízená, pak jsem byla vdaná atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
11.4.12 20:03

Nikam nechod, neblbni, stalo by to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
11.4.12 20:03

sejít se s ním můžeš..proč ne. žijeme jen jednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.12 20:06

Ach jo… podobné případy většinou nedopadnou dobře… tedy ve smyslu, že by se nic nestalo a že by ta schůzka byla fakt jen nevinná… i když možné je, že až se potkáte, tak zjistíš, že to není ono a že to, co tě kdysi přitahovalo, tak už vyšumělo a je pryč… ale pokud bych neměla nějaké větší problémy v manželství a nepomýšlela bych na rozvod, tak bych si to hezky zakázala a s milým bývalým to utnula…
Co tak spíš naplánovat něco s manželem a rodinou, něco, co vás zase spojí a trochu navnadí do dalšího života? Třeba naplánovat výlet nebo dovolenou, kde vám spolu bylo krásně, kde jste byli zamilovaní a tak si zavzpomínali a načerpali zase něco sil a energie? A promluvit si s manželem, zkusit mu říct, že už máš pocit, že jste se sobě omrzeli a že byste s tím měli něco udělat? Stereotyp ubíjí, a po letech, kdy se člověk stará jen o děti a zná jen povinnosti a starosti, tak zapomene pěstovat vzájemný vztah a začne zanedbávat partnera… bere ho jako samozřejmost… a když se aspoń jeden z nich včas neozve a nezačnete to řešit, tak je to pak špatné…
Na druhou stranu, co je to za chlapa, když s jednou ženskou randí a na druhou myslí? Kvůli tomu bys chtěla riskovat všechno, co zatím máš? Rodinu, děti, budoucnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
11.4.12 20:06

Anonymko, neblbni, nehraj si s ohněm. Radši řeš současnou manželskou krizi. Ne nevěrou! Obávám se, že se můžeš jen spálit a jen ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.4.12 20:07

Asi bych to vydržela a nescházela se.Je škoda aby se pak rozpadlo manželství.Pak by mohlo být pozdě si to všechno uvědomit.Třeba chce jen to jedno a pak tradá pryč¨.Neriskovala bych kvůli románku svoji rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.4.12 20:07

No, toť otázka, já třeba vím, že se se svým bývalým přítelem vidět nemůžu, protože… a zbytek si domysli. Mám manžela, děti, ale prostě vím, že s ním by mohl být průšvih a kdyby nebyl, tak bych byla asi strašně smutná a trápila bych se.Já bych to neriskovala a snažila se najít, kde mám chybu s manželem.

• Citovat
  • Upravit
17359
11.4.12 20:09

zamysli sa nad tym, co mozes stratit a co ziskat.
urci si priority.
to je odpoved.

zahodit manzelstvo a deti kvoli niekomu, koho ani nepoznas a nevies, ci to s nim ma buducnost je podla mna uplne nezmyselny risk. aby si si potom netrieskala hlavu :roll:

ale super, ze o tom aspon rozmyslas a nevrhas sa do toho po hlave bez rozmyslu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.4.12 20:11
@Caty píše:
No, toť otázka, já třeba vím, že se se svým bývalým přítelem vidět nemůžu, protože… a zbytek si domysli. Mám manžela, děti, ale prostě vím, že s ním by mohl být průšvih a kdyby nebyl, tak bych byla asi strašně smutná a trápila bych se.Já bych to neriskovala a snažila se najít, kde mám chybu s manželem.

presne, presne, u mna napodobne. s byvalym to vzdy vedie len k sexu, ku vztahu ani nahodou. lepsie je sa nestretavat :D
skoda, ze sexualna pritazlivost a zamilovanost su si castokrat take podobne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.4.12 20:11

Zakladatelko, stejně uděláš, co budeš sama chtít, i kdybychom Ti tady říkaly cokoliv. Ty se rozhodneš a teď je otázka, jestli to bude s rozumem, nebo bez něj. Pokud můžu vyslovit svůj názr, pak mi přijde zbytečné a hloupé ničit manželství pro trochu pobláznění.

Sni o něm, představuj si ho, ale nescházej se s ním, pokud nechceš mít na krku tisíckrát horší manželskou krizi, než prožíváš teď. Podívej se na své děti, na svou rodinu a na manžela a zeptej se sama sebe, jestli to chceš zahodit pro ně+koho jiného, s kým se možná vyspíš a šmytec. Ty představy, to těšení a tak jsou super, možná by Ti s ním bylo chvíli hezky, ale co pak? Rozbitá rodina, podvedený manžel a Ty by ses styděla sama před sebou až do smrti. Nestojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.4.12 20:16

Tyjo… píšeme si a já jsem zamilovaná???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o
Tak u vás doma je asi něco špatně.
Ale protože se tak hezky ptáš - tak Ano, z mého pohledu jsi kráva.( jako kdyby ses neptala ,tak to nikdy nepíšu - to jen pro mou obhajobu) - jsi si jistá, že to není důvod, proč manžel tráví čas u PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 20:19

anonymko vím o čem mluvíš. taky mám manžela a děti. A mám přítele a když zavolá, už nepřemýšlím a myslím jen na něj. Takže ti rozumím a chápu. jsem na tom stejně :oops:

• Citovat
  • Upravit
220
11.4.12 20:20

Podle toho co popisuješ, si myslím, že si s tebou stejně jen hraje. Já bych to vzala jako impulz k tomu změnit něco v současném vztahu. Zájem, který teď cítíš, může působit jako pozitivní motivace k tomu, abys měla odvahu formulovat, co ti teď vadí. Třeba se manžel chytne za nos a bude se víc snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.12 20:22

Já si pohrála s ohněm a pak jsem měla co dělat manžela odradit od rozvodu,když se domákl jedné sms a to ještě zrovna v době,kdy jsem s ním nic opravdu už neměla. Teď jsem hodná,ale červík tam je.....ale kašlu na něj,nestojí mi za to. Radši se soustřeď na rodinu a snaž se vyřešit problém doma. Najednou zjistíš,že růžové brýle vyprchají/i mě spadly a situace bude ještě horší/
Omlouvámse za anonym,ale do jednoho profilu mi manžel už vlezl,pak mi dal košem,no a teď raději neriskuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
7661
11.4.12 20:25
@Lizbeth píše:
Tyjo… píšeme si a já jsem zamilovaná???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o
Tak u vás doma je asi něco špatně.
Ale protože se tak hezky ptáš - tak Ano, z mého pohledu jsi kráva.( jako kdyby ses neptala ,tak to nikdy nepíšu - to jen pro mou obhajobu) - jsi si jistá, že to není důvod, proč manžel tráví čas u PC?

Týjo, Liz, drsný. 8o :mrgreen:
Ale podepisuju. Pokud se, zakladatelko, cítíš být zamilovaná do někoho s kým si jen píšeš a koho, jak jsi sama zmínila, vlastně ani pořádně neznáš, tak to podle mě svědčí o citovém hladu a tím i stavu tvého manželství. Ale pokud jsou ve hře děti a pokud nejsi přesvědčená, že manželství je v háji a nevěra už nemá co zkazit, tak bych se být tebou touhle cestou nevydávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová