Jsem zamilovaná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.12 20:37
@Lizbeth píše:
Tyjo… píšeme si a já jsem zamilovaná???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8o
Tak u vás doma je asi něco špatně.
Ale protože se tak hezky ptáš - tak Ano, z mého pohledu jsi kráva.( jako kdyby ses neptala ,tak to nikdy nepíšu - to jen pro mou obhajobu) - jsi si jistá, že to není důvod, proč manžel tráví čas u PC?

už jsem s ním chodila, takže láska nerezaví snad znáš, ne? Manžel tráví čas u pc, protože si prý chce odpočinout z práce, kde pracuje na pc. O sex nemá vůbec zájem, o nápravu doma jsem se už snažila, prý je všechno ok.

• Citovat
  • Upravit
6569
11.4.12 20:41

Vykašli se na to! Spíš věnuj energii oživení manželství. Je jasné, že Tě ubíjí stereotyp, ale pokud jde jen o něj, což se mi z Tvého příspěvku jeví, dá se s tím vždycky něco dělat.
Nevím kolik a jak staré děti máte, ale pokud máš možnost hlídání, zajisti to a odjeď s manželem někam sama, třeba do Maďarských lázní na víkend, popřípadě vymysli i něco doma. Je to hrozná škoda rozbíjet relativně fungující manželství s dětma kvůli „dobrodružství“.
Uvědom si, jak by bylo Tobě, kdyby tohle dělal Tvůj chlap… Tím nemoralizuju, jen mi připadá, že se prostě doma a ve vztahu nudíš a je škoda kvůli tomu všechno pos..t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.4.12 20:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky moje naše :),
jsem evidentně úplně blbá. Mám manžela, děti, poslední dobou to s mužem není ono, prostě na mě nemá čas, sedí u pc, nějak si nejsme blízcí. Ozval se mi expřítel, píšeme si a já zjistila, že jsem zamilovaná. On randí (má nějakou sexuální přítelkyni, když je s ní, tak mi to hlásí, že si se mnou nebude moc psát). Když jsem se ptala, jestli se chce sejít, tak řekl ano a že moc, ale že se bojí, že zjistí, že mě stále miluje a že po mě bude toužit, ale že se bojí toho, jak by zvládl tolik dětí. Děvčata jsem blbá a zamilovaná, chci ho vidět, ale se.e mě, to jeho randění. Samozřejmě po něm nemůžu chtít celibát, když jsem sama vdaná, neviděli jsme se roky, ale i tak. No aspoň nelže. Tak co holky, jsem kráva já? Asi jo, co? Vlasně jsme spolu opravdu nikdy pořádně nechodili, jen jsme se potkali v nevhodnou dobu, on je mladší, já byla jeho nadřízená, pak jsem byla vdaná atd.

Vzpomínkový optimismus spojenej se stereotypem v manželství ..lásku nebeskou bych v tom nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.4.12 20:44
@Anonymní píše:
už jsem s ním chodila, takže láska nerezaví snad znáš, ne? Manžel tráví čas u pc, protože si prý chce odpočinout z práce, kde pracuje na pc. O sex nemá vůbec zájem, o nápravu doma jsem se už snažila, prý je všechno ok.
Řekni manželovi - ne tak podrobně to, co tady nám ..uvidíš ten cvrkot jak se rychle od PC zvedne … cha .. to vidím úplně v barvách :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.4.12 21:01

být tebou tak to nedělám…to jsou jen splašené hormony protože toho máš doma nedostatek. Krize je nutno překonávat, vytáhni kabel od PC a promluv si s manžou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 21:06
@Anonymní píše:
už jsem s ním chodila, takže láska nerezaví snad znáš, ne? Manžel tráví čas u pc, protože si prý chce odpočinout z práce, kde pracuje na pc. O sex nemá vůbec zájem, o nápravu doma jsem se už snažila, prý je všechno ok.

Pokud jsi s ním už tedy jednou chodila a píšeš, že láska nerezaví, tak si ještě uvědom i to, že do jedné řeky nevstoupíš dvakrát.
Já myslím, že místo psaní si s chlápkem z minulosti, bys měla zapracovat na současném vztahu s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 21:46

asi bych se snazila zachranit manzelstvi..sice vim z vlastni zkusenosti,jak te muze rozhodit expritel,chemie funguje porad,ale podle me by z toho byl pruser. Pokud se s nim sejdes,jsi v pasti a pak uz to nevratis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
11.4.12 22:05

Myslím, že tu holky napsali vše. NEDĚLEJ TO. Snaž se zachránit manželství. 2× do jedné řeky nevztoupíš. Skončilo to jednou, skončilo by to zase. (Má osobní zkušenost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niku80
11.4.12 22:19

Pokusím se přispět anonymně. Snad moje odpověď k něčemu bude. Současného manžela jsem si vzala po tom, co jsem zažila naprosto neuvěřitelnou lásku a mí rodičové mi nedovolili v předchozím vztahu pokračovat, dost drsně, maminka mě seřvala tak, že jsem potratila, měla jsem před svatbou (bylo mi 25let, VŠ za sebou). Přítele jsem opustila, protože jsem pochopila, že má rodina nás v klidu nenechá. Uplynul nějaký čas. Můj manžel byl vzorem všech ctností, rodičům vyhovoval, já jsem ho brala jako blízkého člověka, se kterým si rozumím a na kterého je spoleh. Manželství klidné, mírné, přišlo dítě. A pak jsem v obrovském městě náhodou narazila na bývalého. Já: rodina, jedno dítě, on: rodina, dvě děti. Oba mírně nešťastní a najednou to na nás spadlo. Láska jako blázen. Dali jsme tomu čas a stali se z nás tak skvělí přátelé, že to snad není možné. Každý se vrátil na své místo a nese svou službu, ale má nesmírnou podporu v mém bývalém, spolu řešíme naše manželské trable. Na sex ani nedošlo. Ta láska nikam nezmizela, oba omdlíváme štěstím, když jsme spolu. Je to trochu divné, o takovém modelu vztahů jsem nikdy neslyšela, ale funguje to.
Zakladatelko, možná to chce čas, podlehnout hormonům a vrhnout se do něčeho není rozumné, užij si zamilovanosti, holt teď na jaře, ale neuspěchej to.

• Citovat
  • Upravit
2398
12.4.12 07:00

ztroskota to presne na tom co pises..az zacnete resit i kdyz jen okrajove deti, zodpovednost, bezne zivotni situace. Chlapi jsou zbabelci. I ten tvuj se lekne a bude po zamilovanosti. A zvlast kdyz mu staci vztah na sex. To by zas odmilovalo me :nevim: Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.12 08:17

zamilovanost je krásná..a vyměnit ji za napravování manželství, to nezní moc zábavně :-) to je jako vyměnit sex za sobotní gruntování .-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
12.4.12 08:48
@Anonymní píše:
zamilovanost je krásná..a vyměnit ji za napravování manželství, to nezní moc zábavně :-) to je jako vyměnit sex za sobotní gruntování .-)

Souhlasim :-) Ja mam taky svoji platonickou lasku. - cisnika - a mam na nej i telefon a pisem si. Nevidim v tom nic spatnyho. A pokud ma zakladatelka spatny manzelstvi, tak je jasny ze ji to tahne nekam jinam. Jsou hezky rady typu - zachranuj manzelstvi - ale taky zalezi jestli ho chce zachranovat i jeji manzel. Aby se jako blbka nesnazila jenom ona a byli to stejne k nicemu a dalsi roky zbytecneho zivota.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.12 09:08
@alli_li píše:
Souhlasim :-) Ja mam taky svoji platonickou lasku. - cisnika - a mam na nej i telefon a pisem si. Nevidim v tom nic spatnyho. A pokud ma zakladatelka spatny manzelstvi, tak je jasny ze ji to tahne nekam jinam. Jsou hezky rady typu - zachranuj manzelstvi - ale taky zalezi jestli ho chce zachranovat i jeji manzel. Aby se jako blbka nesnazila jenom ona a byli to stejne k nicemu a dalsi roky zbytecneho zivota.

přesněě

• Citovat
  • Upravit
29350
12.4.12 09:45
@alli_li píše:

A stejně tak by ti taky nevadilo, kdyby si se svou platonickou láskou psal tvůj muž? Pokud je člověk ve vztahu šťastný a spokojený, tak ho nějaká platonická ani neplatonická láska bokem netáhne… a když jsou problémy, tak je podle mne důležitější je řešit…
Ano, já jsem taky radila spíš se věnovat manželovi, zachránit ten vztah… z popisu anonymní nevíme, jestli to zkusila a on nechce, nebo to nezkusila, nebo to nechce zkusit, protože má plnou hlavu toho bývalého… ale člověk by měl nejdřív ze všeho řešit a vyřešit současný vztah, než se pustí do jiného… on třeba ten zakladatelčin muž ani netuší, že je jeho žena nespokojená a že jí něco nevyhovuje… ani muži nemají šestý smysl, třetí oko, nejsou vědmy a fakt neumí číst myšlenky svých žen… a někdo, než aby řekl, že se mu zdá, že je tu nějaký problém a ten problém pojmenoval a pokusil se najít nějakou cestu, jak z toho ven, tak raději bude lkát a skuhrat, že už to doma není ono, že si jí chlap nevšímá a že ho už nezajímá… ale většinou to není jen tak jednoduché a jednoznačné… a někdy je řešení (a zdárné) na dosah ruky… jen stačí říct… normální chlap, kterému na rodině záleží, se pokusí s tím také něco začít dělat… a když s někým není rozumná řeč a nechce nic ani vidět, ani slyšet, natož řešit, tak pak zase nevidím důvod, proč pak setrvávat ve vztahu, který nic nepřinese nikomu a ztrácet tak čas, který se dá prožít jinak a lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.4.12 10:12

Vzhledem k tomu, ze ten muj je silne koketni typ, tak nevadilo. Ale pravda ze by mu mela vypojit PC ze zasuvky, aby se ji venoval, meli by si sednout u vinka a popovidat si. Nedavno jsem mela taty splin - radili mi to stejny abych si s nim popovidala a zafungovalo to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová