Líbí se mi klient v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.12 07:50

Simonečko,no vida,kolik nás tu je. :) Platonická láska neublíží,já už v tom mám jasno. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4961
12.4.12 09:02

Nejsem věřící,ale mám kamaráda kněze,který říká,že představa nevěry je daleko horší,neb je to jen krůček k uskutečnění.Bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.4.12 11:00
@Jůlinka T. píše:
Nejsem věřící,ale mám kamaráda kněze,který říká,že představa nevěry je daleko horší,neb je to jen krůček k uskutečnění.Bacha na to.

To je fakt, ale naštěstí, pokud je to platonická „láska“ a člověk se k tomu tak od začátku staví, sama vyšumí, když se právě těmito představami neživí. Prostě všeho s mírou.
A myslím, že je normální, když nás někdo tolik okouzlí. S manželem je to nyní jedno z našich oblíbených témat, ale museli jsme si k tomu po krůčcích projít a vyříkat - otevřeně - a je dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
15.4.12 20:53

@Jůlinka T. to mi připadá jako neřídit auto, protože bych mohla mít bouračku :) já myslím, že určitá sebekázeň a schopnost pracovat se svými city i jejich důsledky je něco, co odlišuje moderního člověka od těch nižších vývojových stupňů. Jistě, jsou lidé, kteří toho schopni nejsou, ale v populaci by jich mělo být minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová