Aréna národa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
20.4.11 21:22

Aréna národa

Ahoj holky, asi jsem se zbláznila a rozhodla se přihlásit manžela do týhle nový soutěže. On miluje adrenalin, je exhibicionista a téměř ve všech sportech machr. Ale sám by se do TV nepřihlásil :zed:

Bohužel jsem neslyšela celou upoutávku, jen že info najdeme na iprima.cz, ale tam jsem nic nenašla.

Je mezi vámi někdo, kdo tu upoiutávku slyšel a ví víc???

Díky díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bobeka
20.4.11 22:12

Taky jsem tu upoutávku teď viděla a říkala jsem si, že bych mojeho přihlásila. Určitě to může být zajímavá soutěž, ale taky jsem k ní nic nenašla…

• Citovat
  • Upravit
huntka
20.4.11 22:31
  • Citovat
  • Upravit
jjelena
20.4.11 22:36

Hnutko, díky, jak si to našla? Jseš dobrá :palec:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.4.11 22:37

Bobeko, už to mám stažený a jdu vyplnovat, jen ještě pořídit slušnou fotku,aby ho to netrklo :roll:

• Citovat
  • Upravit
huntka
20.4.11 23:15

no viděla jsem taky reklamu a trochu pohledala :lol:

• Citovat
  • Upravit
47
27.4.11 21:32

Ahoj, já jsem se do té soutěže přihlásila a jedu v neděli na Casting 1.5.2011 tak jsem zvědavá jak to bude probíhat,ale na fyzičku makačka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lada83
1.5.11 02:30

ahoj nevite kde to v brne je me volali ale neposlali mi ten dotaznik a nevim kde to probiha

• Citovat
  • Upravit
18305
1.5.11 08:35

Jsem taky zvědavý, až tu soutěž uvidím v televizi. Výsledný dojem se může dost lišit od záměru. Z televizních soutěží, co doteď proběhly, považuju za nejférovější AZ-kvíz, v ostatních soutěžích toiž ze soutěžících (teda do určité míry) trochu dělali pitomce. Možná to tak vidím i proto, že jsem měl možnost AZ-kvíz vidět na obrazovce i „zevnitř“..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.5.11 08:56
Jura007 píše:
Jsem taky zvědavý, až tu soutěž uvidím v televizi. Výsledný dojem se může dost lišit od záměru. Z televizních soutěží, co doteď proběhly, považuju za nejférovější AZ-kvíz, v ostatních soutěžích toiž ze soutěžících (teda do určité míry) trochu dělali pitomce. Možná to tak vidím i proto, že jsem měl možnost AZ-kvíz vidět na obrazovce i „zevnitř“..... :wink:

Jé tys byl v AZ kvízu? Občas koukám, když jsem náhodou doma, to je dobrá soutěž.....

Ještě jsem měla ráda Milionáře, škoda, že ho nevysílaj

• Citovat
  • Upravit
18305
1.5.11 09:01

V AZ-kvízu jsem byl v roce 2003. No zadařilo se tričko… :wink:
A minulý týden jsem znova prošel konkursem, takže za 14 dní se jde natáčet znova..... :wink:

Co se týká Milionáře, ten byl atraktivní divácky, ale s psychikou soutěžícího si dost pohrával… :cry:

Jinak při natáčení v AZ-kvízu je taková atmosféra, že si i soupeři navzájem fandí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.5.11 09:12
Jura007 píše:
V AZ-kvízu jsem byl v roce 2003. No zadařilo se tričko… :wink:
A minulý týden jsem znova prošel konkursem, takže za 14 dní se jde natáčet znova..... :wink:

Co se týká Milionáře, ten byl atraktivní divácky, ale s psychikou soutěžícího si dost pohrával… :cry:

Jinak při natáčení v AZ-kvízu je taková atmosféra, že si i soupeři navzájem fandí…

A prozradíš potom, kdy se bude vysílat díl s tebou? Abych se jukla jak vypadáš :lol:
No milionář byl dost nápor na psychiku určitě- ale daly se vyhrát slušný leníze- doma z gauče :mrgreen: jsme toho spoustu věděla, v reálu to bylo asi težší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová