Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem tu upoutávku teď viděla a říkala jsem si, že bych mojeho přihlásila. Určitě to může být zajímavá soutěž, ale taky jsem k ní nic nenašla…
Bobeko, už to mám stažený a jdu vyplnovat, jen ještě pořídit slušnou fotku,aby ho to netrklo ![]()
Ahoj, já jsem se do té soutěže přihlásila a jedu v neděli na Casting 1.5.2011 tak jsem zvědavá jak to bude probíhat,ale na fyzičku makačka. ![]()
ahoj nevite kde to v brne je me volali ale neposlali mi ten dotaznik a nevim kde to probiha
Jsem taky zvědavý, až tu soutěž uvidím v televizi. Výsledný dojem se může dost lišit od záměru. Z televizních soutěží, co doteď proběhly, považuju za nejférovější AZ-kvíz, v ostatních soutěžích toiž ze soutěžících (teda do určité míry) trochu dělali pitomce. Možná to tak vidím i proto, že jsem měl možnost AZ-kvíz vidět na obrazovce i „zevnitř“..... ![]()
Jura007 píše:
Jsem taky zvědavý, až tu soutěž uvidím v televizi. Výsledný dojem se může dost lišit od záměru. Z televizních soutěží, co doteď proběhly, považuju za nejférovější AZ-kvíz, v ostatních soutěžích toiž ze soutěžících (teda do určité míry) trochu dělali pitomce. Možná to tak vidím i proto, že jsem měl možnost AZ-kvíz vidět na obrazovce i „zevnitř“.....
Jé tys byl v AZ kvízu? Občas koukám, když jsem náhodou doma, to je dobrá soutěž.....
Ještě jsem měla ráda Milionáře, škoda, že ho nevysílaj
V AZ-kvízu jsem byl v roce 2003. No zadařilo se tričko… ![]()
A minulý týden jsem znova prošel konkursem, takže za 14 dní se jde natáčet znova..... ![]()
Co se týká Milionáře, ten byl atraktivní divácky, ale s psychikou soutěžícího si dost pohrával… ![]()
Jinak při natáčení v AZ-kvízu je taková atmosféra, že si i soupeři navzájem fandí…
Jura007 píše:
V AZ-kvízu jsem byl v roce 2003. No zadařilo se tričko…
A minulý týden jsem znova prošel konkursem, takže za 14 dní se jde natáčet znova.....![]()
Co se týká Milionáře, ten byl atraktivní divácky, ale s psychikou soutěžícího si dost pohrával…
Jinak při natáčení v AZ-kvízu je taková atmosféra, že si i soupeři navzájem fandí…
A prozradíš potom, kdy se bude vysílat díl s tebou? Abych se jukla jak vypadáš ![]()
No milionář byl dost nápor na psychiku určitě- ale daly se vyhrát slušný leníze- doma z gauče
jsme toho spoustu věděla, v reálu to bylo asi težší
Ahoj holky, asi jsem se zbláznila a rozhodla se přihlásit manžela do týhle nový soutěže. On miluje adrenalin, je exhibicionista a téměř ve všech sportech machr. Ale sám by se do TV nepřihlásil
Bohužel jsem neslyšela celou upoutávku, jen že info najdeme na iprima.cz, ale tam jsem nic nenašla.
Je mezi vámi někdo, kdo tu upoiutávku slyšel a ví víc???
Díky díky