Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky, chtěla jsem se zeptat, jestlli se mezi vámi nenajde některá se zkušeností s Argin in pro ženy. Je to 14 dní co jsem si ho koupila a začala užívat a dnes mi přišlo, že bylo milování, velice příjemné,byla jsem citlivější a vnímavější. Až ten apetit manžela trochu zaskočil po skoro 4letém „půstu“. Není to jen nějaké placebo? Nemáte některá zkušenost. Jsem na rozpacích, ale nedá mi to se nezeptat
Mám zprostředkovanou zkušenost od kamarádky, brala jej. Byla moc spokojená, přesně jak píšeš ty. Dokonce prý pak i po vysazení zvýšená touha a prožitek delší dobu přetrvávali ![]()
Martina
Tak nevím, jestli bych neměla psát anonymně, tak budu doufat, že se k tomuto příspěvku nedostane přítel
.
Právě on mi tuto speciální krabičku domů přinesl a sám dohlížel na to, abych užívala pravidelně
. Tak jsem užívala a asi po dvou týdnech jsem dospěla ke stejnému výsledku jako ty. Do teď si myslím, že psychika dělá své, moc těmhle věcem totiž nevěřím. Ale když to zabírá, tak je přece úplně jedno čím to je, ne? ![]()
Ahoj,
tenhle výrobek už koukám není na trhu, má někdo zkušenost s čistým argininem v prášku, na zvýšení chuti ?? Případně s dávkováním ?