Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den mamči, prosím o radu nebo zkušenost. Mám doma půlročního lumpa
a mám se rozhodnout, kdy na operaci ramene, mám impigiment syndrom, trápím, už se 3 roky a jiná možnost není. Plná zátěž je možná za 2 měsíce. Přítel by byl těch nejhorších 14 dní doma a staral se, ale co pak, nevím jak na to budu, co budu moct a jak třeba přebalím malého, at si s tím něco neprovedu a není to ještě horší. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, kdy jít. Nebo počkat až bude větší. Mockrát děkuji a přeji hezký den
@ksica píše:
Dobrý den mamči, prosím o radu nebo zkušenost. Mám doma půlročního lumpaa mám se rseodnout, kdy na operaci ramene, mám impigiment syndrom, trápím, už se 3 roky a jiná možnost není. Plná zátěž je možná za 2 měsíce. Přítel by byl těch nejhorších 14 dní doma a staral se, ale co pak, nevím jak na to budu, co budu moct a jak třeba přebalím malého, at si s tím něco neprovedu a není to ještě horší. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, kdy jít. Nebo počkat až bude větší. Mockrát děkuji a přeji hezký den
Dobry den
resim stejnou vec ale artroskopii kolene
mam jit jiz na treti operaci :/ mela jsem vazny uraz kdy sem pri bojovem sportu upadla smerem dozadu a vyvratila koleno a pretrhala vazy a zlamala menisky. Ted tam pry mam nejakou plycu ktera musi ven jenze manzel ted marodi s oparovanym slepakem ( jizvy se nehoji) a ja mam doma petimesicni holcicku
takze taky nevim jak to udelat :/
No tak ja koleno take porad
mozna ja pockam az malinka bude sedet kdo by za ni behal ze? A co treba babicka nemuze pomoci?
Právě, že všichni pracujou.-(((( a jak se o něj postarám s jednou rukou.-((((
No my mame babicku zase padlou na palici a Julika u nikoho nchce byt…me nabidli v nemonici ze pokud tu opraci neodkladne potrebuju mohu dat malickou na detske oddeleni kde si ji vezmou do pece
zkus se na to take zeptat
nebo nejaka kamaradka neni?
No to by u nás neklaplo, o ten den operace nejde, je to jeden den. Malý je po operaci tříselné kýly a má panický strach z doktorů, takže by to na děckým nezvládl. Přítel by měl volno 14dní, max tři týdny, ale spíše mi jde o to co potom.Fakt není nikdo, všichni pracujou…
Jsme mluvila s doktorem, říkal, že po té operaci nebudu mít ortézu nic, a že pak jako úkony při těle bych měla zvládat, tak jsme se rozhodla.28.4 jdu k němu na indikaci a pak si objednat termín v nemocnici. Mám strach ![]()
No tak aspon tak
nebojte vse. Bude dobre
ja mam zas gynekologicky problemy po porodu porod jsem mela tezky 21 hodin bolesti nakonec oxytocyn :/ ztratila jsem 560 ml krve. No a ted krvacim i mimo cyklus tak e chteji taky dat do spitalu :/take nevim co s tim mala nikoho nesnese :/
No malý má taky jakoby separační úzkost a chce jen mě, babičky vůbec.-((No já to měla taky těžké, ale neztratila krev, moc držím palce, ať se to trošku srovná samo a nemusíte. Zkuste brát železo na krvinky
@ksica píše:
No malý má taky jakoby separační úzkost a chce jen mě, babičky vůbec.-((No já to měla taky těžkénemocnicratila krev, moc držím palce, ať se to trošku srovná samo a nemusíte. Zkuste brát železo na krvinky
Dekuji
beru Maltofer uz od porodu a prd platne :/ ztraty jsem mela velike pri me struaci mdy mepak gynekolog poslal do nemocnice a tam uz mi dr rikal ze jsem. strasne bleda a seklo to se mnou. ![]()
@Mysis píše:
Dekujiberu Maltofer uz od porodu a prd platne :/ ztraty jsem mela velike pri me struaci mdy mepak gynekolog poslal do nemocnice a tam uz mi dr rikal ze jsem. strasne bleda a seklo to se mnou.
Pardon ten smajlik je tam.dan omylem ![]()
V pohodě
tak se moc držte. Já furt nevím jestli jsem udělala dobře, že se rozhodla, ale už moc nemůžu vydržet a bojím se toho co pak, malý chvíli neposedí je strašně hyperaktviní.-)
Já jí mám skoro 3 týdny za sebou. Kdyby jsi chtěla něco vědět, klidně napiš ![]()