Artroskopie ramene, rada

98
26.3.14 11:45

Artroskopie ramene

Dobrý den mamči, prosím o radu nebo zkušenost. Mám doma půlročního lumpa :D a mám se rozhodnout, kdy na operaci ramene, mám impigiment syndrom, trápím, už se 3 roky a jiná možnost není. Plná zátěž je možná za 2 měsíce. Přítel by byl těch nejhorších 14 dní doma a staral se, ale co pak, nevím jak na to budu, co budu moct a jak třeba přebalím malého, at si s tím něco neprovedu a není to ještě horší. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, kdy jít. Nebo počkat až bude větší. Mockrát děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2933
26.3.14 16:32
@ksica píše:
Dobrý den mamči, prosím o radu nebo zkušenost. Mám doma půlročního lumpa :D a mám se rseodnout, kdy na operaci ramene, mám impigiment syndrom, trápím, už se 3 roky a jiná možnost není. Plná zátěž je možná za 2 měsíce. Přítel by byl těch nejhorších 14 dní doma a staral se, ale co pak, nevím jak na to budu, co budu moct a jak třeba přebalím malého, at si s tím něco neprovedu a není to ještě horší. Nemáte někdo zkušenost nebo radu, kdy jít. Nebo počkat až bude větší. Mockrát děkuji a přeji hezký den

Dobry den :) resim stejnou vec ale artroskopii kolene :( mam jit jiz na treti operaci :/ mela jsem vazny uraz kdy sem pri bojovem sportu upadla smerem dozadu a vyvratila koleno a pretrhala vazy a zlamala menisky. Ted tam pry mam nejakou plycu ktera musi ven jenze manzel ted marodi s oparovanym slepakem ( jizvy se nehoji) a ja mam doma petimesicni holcicku :) takze taky nevim jak to udelat :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.3.14 17:18

No já mám právě obavu, je to pravá ruka a tu používám pořád :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
26.3.14 17:32

No tak ja koleno take porad :D mozna ja pockam az malinka bude sedet kdo by za ni behal ze? A co treba babicka nemuze pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.3.14 18:06

Právě, že všichni pracujou.-(((( a jak se o něj postarám s jednou rukou.-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
27.3.14 08:09

No my mame babicku zase padlou na palici a Julika u nikoho nchce byt…me nabidli v nemonici ze pokud tu opraci neodkladne potrebuju mohu dat malickou na detske oddeleni kde si ji vezmou do pece :) zkus se na to take zeptat :) nebo nejaka kamaradka neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.14 10:49

No to by u nás neklaplo, o ten den operace nejde, je to jeden den. Malý je po operaci tříselné kýly a má panický strach z doktorů, takže by to na děckým nezvládl. Přítel by měl volno 14dní, max tři týdny, ale spíše mi jde o to co potom.Fakt není nikdo, všichni pracujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.14 12:42

Jsme mluvila s doktorem, říkal, že po té operaci nebudu mít ortézu nic, a že pak jako úkony při těle bych měla zvládat, tak jsme se rozhodla.28.4 jdu k němu na indikaci a pak si objednat termín v nemocnici. Mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
27.3.14 17:18

No tak aspon tak :) nebojte vse. Bude dobre :hug: ja mam zas gynekologicky problemy po porodu porod jsem mela tezky 21 hodin bolesti nakonec oxytocyn :/ ztratila jsem 560 ml krve. No a ted krvacim i mimo cyklus tak e chteji taky dat do spitalu :/take nevim co s tim mala nikoho nesnese :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.3.14 17:36

No malý má taky jakoby separační úzkost a chce jen mě, babičky vůbec.-((No já to měla taky těžké, ale neztratila krev, moc držím palce, ať se to trošku srovná samo a nemusíte. Zkuste brát železo na krvinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.3.14 18:24
@ksica píše:
No malý má taky jakoby separační úzkost a chce jen mě, babičky vůbec.-((No já to měla taky těžkénemocnicratila krev, moc držím palce, ať se to trošku srovná samo a nemusíte. Zkuste brát železo na krvinky

Dekuji :) beru Maltofer uz od porodu a prd platne :/ ztraty jsem mela velike pri me struaci mdy mepak gynekolog poslal do nemocnice a tam uz mi dr rikal ze jsem. strasne bleda a seklo to se mnou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
28.3.14 18:25
@Mysis píše:
Dekuji :) beru Maltofer uz od porodu a prd platne :/ ztraty jsem mela velike pri me struaci mdy mepak gynekolog poslal do nemocnice a tam uz mi dr rikal ze jsem. strasne bleda a seklo to se mnou. :dance:

Pardon ten smajlik je tam.dan omylem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
31.3.14 12:10

V pohodě :D tak se moc držte. Já furt nevím jestli jsem udělala dobře, že se rozhodla, ale už moc nemůžu vydržet a bojím se toho co pak, malý chvíli neposedí je strašně hyperaktviní.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
31.3.14 19:40

Vy take :) urcite to zvladnete :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.5.14 07:51

artroskopie ramene

Já jí mám skoro 3 týdny za sebou. Kdyby jsi chtěla něco vědět, klidně napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí