Artroskopie ramene, rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
12.5.14 09:59

Jé děkuju, určitě napíšu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.5.14 10:31

A jdeš na ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.5.14 10:34

Jojo jdu 9.7. ted nestihám psát, protože malý řádí ještě.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.5.14 10:44

Teda, za tak dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.5.14 10:50

Nejsou termíny volné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.1.16 21:55

@frmax Ahoj.. Moc se omlouvám… Ale mám si jít zítra pro termín analýzy artroskopii ramene.. taky mám syndrom zamrzleho ramene. Mam strach.. což je asi normální… ale jak si zvládala t první dny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.1.16 09:20

Ahoj

Já neměla to zmrzlé rameno, ale po operaci bylo nejhorších 14 dní, to jsem ani nezvedla ruku nahoru, měsíc byl se mnou doma manžel a staral se a já se snažila rozhýbávat. Brala jsme silné léky od bolesti.Tak přeju, ať to zvládneš co nejlíp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.4.16 09:37

Holky, jak vám to dopadlo? Mám na to jít taky, ale bojím se, že přestanem kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.4.16 16:35

Mě to pomohlo, já jsem spokojená.-)))) Tak počkej po kojení, jak máš staré mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
14.4.16 12:48

@ksica A jak dlouhá byla rekonvalescence?

Malý má rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.4.16 14:23

Manžel byl doma měsíc, jakoby na paragrafu kvůli malého. To jsem se nějak dala dokupy, abych fugovala.Pak jsme měla měsíc rehabky a pak jsme chodily na tejpy, ty mi hodě pomohly. Nejhorší bylo těch prvních 14dní. To jsem ruku nezvedla vůbec od těla, nešlo to.
Jinak v nemocnici jsem byla domluvena, že jsem nastupovala až v den operace ráno a pouštěli mě druhý den. Malý ani neměl rok, jak jsme byla na operaci.Fakt jsem ráda, že to mám za sebou a zase hýbu normálně.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.4.16 12:45

A ty jsi už nekojila?

Já právě manžela nemám a malý se kojí co 2 hodiny v noci… nevím, jak by dal noc beze mě… no asi dal, ale špatně… bojím se, abych nepřišla o mlíko. Každopádně jsem rozhodnutá to posunout do srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.4.16 14:10

Už ne, a co kdyby jsi odstříkala a hlídala by babička, ono pak budeš někoho potřebovat furt u sebe, na začátku neuděláš nic.Ani z postýlky jsem nemohla vytáhnout prcka, fakt 14 dní mi ruka visela u těla. Navíc pravá a já jsem pravák
Jo a ještě kvůli kojení, já brala celkem silné léky od bolesti, na název bych musela mrknout, a pochybuju, že se můžou u kojení, byl to tramal v kombinaci s paralenem.
Nebo jedině vydržet, až přestaneš kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.4.16 08:01

Chtěla jsem kojit do dvou let, to bych musela ještě rok vydržet… :( Každopádně malý ještě není očkovaný a chci kojit až budu očkovat, takže zatím si plánuju operaci na srpen a pak se uvidí… Mamka je učitelka, tak o prázdninách může pomoci. Manžela nemám. Nevíš, jestli si může vzít paragraf i ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.4.16 10:59

Aha, tak to se musíš sama rozhodnout, jak je to aktuální. Jinak si myslím, že by mohla dostat pokud nemáš manžela. Je to vždycky na 9 dní, pak 1 den pauza a pak zase může 9 dní paragraf.Jen nevím, jak se to bere u učitelek o prázdninách, ale tak to se musíte poptat.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí