Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co jsem slyšela od známé - zdravotní sestry, tak všechny doplňky kloubní výživy jsou jen tahákem na peníze. Ale ublížit jí to určitě neublíží
Ten Condrosulf ať bere, pak to chce přiměřený pohyb, hlavně chůze. V jejím věku to není nic nenormalniho, mamka se trápí cca. od 45 let a to je štíhlá a sportuje.
Kamzík a klokan určitě ne, v tom opravdu nic není .. možná Alavis… Ale v tolikati letech už to na zázrak nebude. Nejlépe si pomůže vyřazením soli, uzenin a vyřazením nevhodných potravin, a třeba i snížením váhy, aby kloubům ulevila.
Mám artrozu v „mladém věku“ a tohle je zbytečnost. Asi jako, že po krému z kakaa zmizí celulitida nebo všechny ty zázraky na vrásky a strie
ale, psychika je mocná, klidně ji k vánocům balení kupte ![]()
Dobry den, mohli by jste mi poradit? Mam artrozu, chodim na rehabilitace. Bohuzel bolesti zad mi jdou az do kolene a nezlepsuje se to. Mohu jit k revmatologovi aby mi rekl jak na tom jsem? Bolesti mam uz pul roku. Nevim jak postupovat dal, u dr.na rehabilitaci ktery me poslal na CT zjistil ze mam.artrozu ale nic vic nevim.
Take mam artrozu v koleni,je mi 26 a ,,lecim,, se s tim uz 9 let. Jenze,artroza se uplne prx vylecit neda,podstoupila jsem jiz 2 operace,zatim bez uspechu,ceka me dalsi,ale az budu mit deti trosku vetsi. Kazdopadne,i podle nekolika nazoru ortopedu,,,zazracne,, pilulky typu Kamzik atd.. vyhazovani penez,proste jen reklama,neublizi,ale nepomuze. Ja osobne musim shodit,vice se hybat,jizda na kole ci rotopedu je idealni,tezko rict,co tvoje babicka zvladne v tomhle veku. Ale za me tyto pilulky jsou vyhazovanim penez do kanalu
@Hvezda70 kazdopadne,s artrozou k ortopedovi
cim driv,tim lip