Jméno pro kluka končící -as

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
8.3.14 21:24

@Tamtama Já mám s Igorem problém, že mi to přijde hrozně ruský, a to je teda pro mě dost negativní charakteristika :( (Jinak teda moc nechápu, proč „slaďovat“ jména dětí, když - pokud nejsou dvojčata - se společně budou plným jménem představovat jen párkrát za život.)

Mně by přišlo k Viktorovi, když už je to tak vítězný jméno - dobrý třeba Richard, nebo Jindřich, prostě taky takový „vznešenější“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.14 21:27
@ellamani píše:
Mame s pritelem mensi dilema. V srpnu cekame druheho chlapecka a nemuzeme se rozhodnout na jmene. Uz jsme byli rozhodnuti pro Jonase (starsi bracha je Elias), ale ted mi do nosu padla dalsi jmena. Poradite mi, jake jmeno, koncici na AS (vyjma Tobiase, Tadease a Matyase), ktere by ladilo se jmenem Elias?

Tady máš stránku pro inspiraci:
http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
8.3.14 21:48

K Eliášovi? jedině Zachariáš! Jonášů je mooooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.3.14 22:06

@Slečna Ferka Richarda i Jindřicha mám na „seznamu“ :lol: ale je jich u nás docela dost.. syn teda chce, aby to byl Kokop (Prokop) :lol:
Denis se mi nelíbí a David se jmenuje můj neexistující otec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.3.14 00:18

@Tamtama Prokop je taky dobrej, to bych klidně dala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.3.14 06:23
@Slečna Ferka píše: (Jinak teda moc nechápu, proč „slaďovat“ jména dětí, když - pokud nejsou dvojčata - se společně budou plným jménem představovat jen párkrát za život.)

presne souhlas, taky jsem cilene davala odlisna jmena, decka nejsou vzajemne doplnujici se serie, nemusi k sobe ladit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
9.3.14 07:05

@Tamtama Viktor a Igor zni hezky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
9.3.14 07:19

Viktor + Vincent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.3.14 07:52

Já se stejně ptám jen tak pro inspiraci, nakonec si dám to, co se bude líbit mně :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.3.14 12:38

Viktor a Tibor :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.3.14 12:42

@agika i Tibor je mezi favority :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.3.14 13:36

Ahoj holky, taky čekáme v srpnu chlapečka a mě se líbí jméno Denis, ale všichni mě odrazujou, že se mu budou posmívat (penis) :D co myslíte? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
10.3.14 11:03

@elizabeta2 To je stejne, jako u Regina (vagina) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.3.14 17:23

@elizabeta2 Me se to jmeno taky libi. :palec: Denisek, Deny :* Nebo jeste Daniel, Dan ;) Toho p… Bych se nebala ;) Kdyz mu to reknou spoluzaci, tak v jedne diskuzi je ze mu rodice rekli aby tomu kdo se mu bude posmivat rekl: A ty ho snad nemas? :mrgreen: Stastny vyber se jmenem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.3.14 20:57

Na každý jméno se dá něco vymyslet.. já byla Tamarka - tatarka, Tamara - almara..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze