Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tamtama Já mám s Igorem problém, že mi to přijde hrozně ruský, a to je teda pro mě dost negativní charakteristika
(Jinak teda moc nechápu, proč „slaďovat“ jména dětí, když - pokud nejsou dvojčata - se společně budou plným jménem představovat jen párkrát za život.)
Mně by přišlo k Viktorovi, když už je to tak vítězný jméno - dobrý třeba Richard, nebo Jindřich, prostě taky takový „vznešenější“ ![]()
@ellamani píše:
Mame s pritelem mensi dilema. V srpnu cekame druheho chlapecka a nemuzeme se rozhodnout na jmene. Uz jsme byli rozhodnuti pro Jonase (starsi bracha je Elias), ale ted mi do nosu padla dalsi jmena. Poradite mi, jake jmeno, koncici na AS (vyjma Tobiase, Tadease a Matyase), ktere by ladilo se jmenem Elias?
Tady máš stránku pro inspiraci:
http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu
@Slečna Ferka Richarda i Jindřicha mám na „seznamu“
ale je jich u nás docela dost.. syn teda chce, aby to byl Kokop (Prokop) ![]()
Denis se mi nelíbí a David se jmenuje můj neexistující otec..
@Slečna Ferka píše: (Jinak teda moc nechápu, proč „slaďovat“ jména dětí, když - pokud nejsou dvojčata - se společně budou plným jménem představovat jen párkrát za život.)
presne souhlas, taky jsem cilene davala odlisna jmena, decka nejsou vzajemne doplnujici se serie, nemusi k sobe ladit
Já se stejně ptám jen tak pro inspiraci, nakonec si dám to, co se bude líbit mně
![]()
Ahoj holky, taky čekáme v srpnu chlapečka a mě se líbí jméno Denis, ale všichni mě odrazujou, že se mu budou posmívat (penis)
co myslíte?
![]()
@elizabeta2 Me se to jmeno taky libi.
Denisek, Deny
Nebo jeste Daniel, Dan
Toho p… Bych se nebala
Kdyz mu to reknou spoluzaci, tak v jedne diskuzi je ze mu rodice rekli aby tomu kdo se mu bude posmivat rekl: A ty ho snad nemas?
Stastny vyber se jmenem ![]()
Na každý jméno se dá něco vymyslet.. já byla Tamarka - tatarka, Tamara - almara..