Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co na ně říkáte? Líbí, nelíbí. Jao zdrobněliny mně napadají Malenka, Malin, Lena, Liena, Mala.
Mahuliena slyším/vidím poprvé. Takže Mahulena je pro mě přirozenější. Nemám na toto jméno vyhraněný názor ![]()
Mahuliena je šílené. Mě hned napadlo huliena
Mahulena je lepší…
@Marjorie_Simpson Mahuliena slysim poprve. nelibi se mi ani jedno. prijde mi to jak jmeno pro carodejnici
@Kaczenka píše:
Mahuliena je šílené. Mě hned napadlo huliena![]()
![]()
Mahulena je lepší…
Me napadlo Mahuliena zhulená ![]()
Mě teda taky přijde Mahuliena šílená a slyším (vidím) to poprvé. Kde jsi na tom byla?
Z těchto 2 jmen určitě Mahulena.
Mně teda přijde dost hrozné obojí (pořád v tom slyším HULENÍ), ale Mahuliena je totální úlet. Jasně že je to o zvyku, ale za sebe bych nedala ani jedno. Jinak moji kamarádi s jednou kamarádí
, a říkají jí Mahu.
Mahuliena je Mahulena po slovensky. Asi by som nedávala slovenské meno, ak je celá rodina česká a žije v ČR, ale keď niekto dáva anglické alebo francúzske, tak asi prečo nie aj slovenské ![]()
Když už tak Mahulena. Mahuliena je šílený… A když slyším jméno Mahulena, tak mě vždy naskočí - Mahuleno, máš tu nahuleno ![]()
Nelíbí se mi ani jedno, ale když už, tak raději tu Mahulenu. Mahuliena je dost děs.
@ynax píše:
Když už tak Mahulena. Mahuliena je šílený… A když slyším jméno Mahulena, tak mě vždy naskočí - Mahuleno, máš tu nahuleno
Když už tak: „Mauleno, Mahuleno, Ty máš doma nahuleno“…Jiří Žáček, Mahulena narkomanka
![]()