Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Marjorie_Simpson píše:
Co na ně říkáte? Líbí, nelíbí. Jao zdrobněliny mně napadají Malenka, Malin, Lena, Liena, Mala.
Mahuliena mi evokovala Medulienku, což je z nějaké písničky snad od Nagyho?! Jinak Mahulena proč ne, pokud to nebude třeba Mahulena Vodtržálková, tam bych volila střídmější křestní jméno a Mahulena Nováková nebo Dvořáková taky zní celkem zvláštně, myslím, že si to jméno napiš na papír celé zkus ho párkrát říci a uvidíš sama. Jestli je to pro Tebe přijatelné a líbí se Ti, jdi do toho, na škarohlídky nedej ![]()
@Madla82 píše:
Když už tak: „Mauleno, Mahuleno, Ty máš doma nahuleno“…Jiří Žáček, Mahulena narkomanka![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Jinak pokud to jméno chcete dát, tak radši českou verzi.
@Marcelka146 píše:
Mě teda taky přijde Mahuliena šílená a slyším (vidím) to poprvé. Kde jsi na tom byla?
Z těchto 2 jmen určitě Mahulena.
Mahuliena, zlatá panna Ti asi nic neříká, viď
?!
@Madla82 píše:
Mahuliena mi evokovala Medulienku, což je z nějaké písničky snad od Nagyho?! Jinak Mahulena proč ne, pokud to nebude třeba Mahulena Vodtržálková, tam bych volila střídmější křestní jméno a Mahulena Nováková nebo Dvořáková taky zní celkem zvláštně, myslím, že si to jméno napiš na papír celé zkus ho párkrát říci a uvidíš sama. Jestli je to pro Tebe přijatelné a líbí se Ti, jdi do toho, na škarohlídky nedej
Náhodou Mahulena Dvořáková zní fajn
![]()
@Fíková všechno je možné, já samozřejmě znám verzi od Visáčů, ale ještě ve škole jsme se učili toto http://www.suvicka.cz/?… - mělo to tenkrát veliký úspěch, proto si to pamatuju ![]()
@Ukulina co myslíš, tu Medulienku? Hammela neznám, teda asi jen tuhle písničku a teď díky Tobě:-D
Mahuliena slyším prvně a ani trochu se mi nelíbí - Mahulena se mi líbí podstatně víc, ale ne až tak moc, že bych tak pojmenovala svou dceru…
@Madla82 píše:
@Ukulina co myslíš, tu Medulienku? Hammela neznám, teda asi jen tuhle písničku a teď díky Tobě:-D
Ano! Pavol Hammel, toho pamatuju z dětství, je to už dávno ![]()
OT - Já miluju ty slovenské zdrobněliny Julienka, Medulienka, Mahulienka - v té zdrobnělině to jméno pro mě šílené (Mahulena) nezní tak šíleně ![]()
@Melody 4 Přesně tak, jestli tohle jméno zakladatelka dá, musí začít zvykat že dceři takhle budou říkat, ve škole teda určitě.