Mahulena či Mahuliena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
5.3.14 20:21
@Marjorie_Simpson píše:
Co na ně říkáte? Líbí, nelíbí. Jao zdrobněliny mně napadají Malenka, Malin, Lena, Liena, Mala.

Mahuliena mi evokovala Medulienku, což je z nějaké písničky snad od Nagyho?! Jinak Mahulena proč ne, pokud to nebude třeba Mahulena Vodtržálková, tam bych volila střídmější křestní jméno a Mahulena Nováková nebo Dvořáková taky zní celkem zvláštně, myslím, že si to jméno napiš na papír celé zkus ho párkrát říci a uvidíš sama. Jestli je to pro Tebe přijatelné a líbí se Ti, jdi do toho, na škarohlídky nedej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.3.14 20:24

Co to je Mahuliena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.3.14 20:24

@zizalkaaa meho chlapa taky. Chytl totalni zachvat smichu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7745
5.3.14 20:25
@Madla82 píše:
Když už tak: „Mauleno, Mahuleno, Ty máš doma nahuleno“…Jiří Žáček, Mahulena narkomanka :-D :mrgreen: :lol:

http://www.youtube.com/watch?…

Jinak pokud to jméno chcete dát, tak radši českou verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 20:25
@Marcelka146 píše:
Mě teda taky přijde Mahuliena šílená a slyším (vidím) to poprvé. Kde jsi na tom byla?
Z těchto 2 jmen určitě Mahulena.

Mahuliena, zlatá panna Ti asi nic neříká, viď :D?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
5.3.14 20:26

@Madla82 To je od Hammela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 20:26
@Madla82 píše:
Mahuliena mi evokovala Medulienku, což je z nějaké písničky snad od Nagyho?! Jinak Mahulena proč ne, pokud to nebude třeba Mahulena Vodtržálková, tam bych volila střídmější křestní jméno a Mahulena Nováková nebo Dvořáková taky zní celkem zvláštně, myslím, že si to jméno napiš na papír celé zkus ho párkrát říci a uvidíš sama. Jestli je to pro Tebe přijatelné a líbí se Ti, jdi do toho, na škarohlídky nedej :palec:

Náhodou Mahulena Dvořáková zní fajn :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 20:27
@elnido píše:
Co to je Mahuliena?

Slovenské jméno

Mahulena - jméno české ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.3.14 20:33

Vyhulená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.3.14 20:35

@Fíková všechno je možné, já samozřejmě znám verzi od Visáčů, ale ještě ve škole jsme se učili toto http://www.suvicka.cz/?… - mělo to tenkrát veliký úspěch, proto si to pamatuju :-D

@Ukulina co myslíš, tu Medulienku? Hammela neznám, teda asi jen tuhle písničku a teď díky Tobě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
5.3.14 20:35

Mahuliena slyším prvně a ani trochu se mi nelíbí - Mahulena se mi líbí podstatně víc, ale ne až tak moc, že bych tak pojmenovala svou dceru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
5.3.14 20:37
@Madla82 píše:
@Ukulina co myslíš, tu Medulienku? Hammela neznám, teda asi jen tuhle písničku a teď díky Tobě:-D

Ano! Pavol Hammel, toho pamatuju z dětství, je to už dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
5.3.14 20:39

OT - Já miluju ty slovenské zdrobněliny Julienka, Medulienka, Mahulienka - v té zdrobnělině to jméno pro mě šílené (Mahulena) nezní tak šíleně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
5.3.14 20:39

Nahulená :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
5.3.14 20:41

@Melody 4 Přesně tak, jestli tohle jméno zakladatelka dá, musí začít zvykat že dceři takhle budou říkat, ve škole teda určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze