Užívám asentru, přesto se úzkosti vrací

41
1.1.17 07:55

Asentra poradte prosím

Ahoj holky prosím o rady, od pulky listopadu uzivam asentru na uzkosti mela sem 50mg, ale pred vanoci se mi zacli uzkosti vracet tak mi doktor zvedl na 75mg, to sem uzivala 5 dni, ale furt sem se necitila dobre tak sem volala psychiatricce a rekla at si druhy den vemu rovnou 100mg, tak dneska sem si vzala tuhle davku po pátý, ale zatim porad necitim zmenu spis mi furt busi srdce a mota se i hlava myslite ze to odezni, ze to souvisi s tim navysenim, nebo sem mela zustat u ty 50? Bojim se ze sem si to cely rozhodila a ze uz mi lip nebude nikdy :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
1.1.17 08:51

Ale bude ti lip!!

Kdyz jsi lek zacala brat (v pulce listopadu), tak jsi se citila lepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.17 09:04

Bude líp ono nezabírají hned, já začínala na vysokých dávkách a taky mi nebylo dobře no a dnes beru jen čtvrt léku to je 5 mg denně a jsem ok. Vydrž, běž pak na kontrolu a řiď se tím co ti řekne, nebude ti dobře hned budou lepší dny a horší

• Citovat
  • Upravit
41
1.1.17 09:17

Jojo to sem se citila lepe ale pak po mesici se to zhorsilo proto sem to musela navysit tak doufam ze to ustane beru si zatim i lexaurin ale doufam ze to pak pujde i bez nej sem uz zoufala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.1.17 10:53

Citalon je lepší......

Asentra je nanic, zkus citalon. Ten je mnohem lepší a účinější…A nejseš úzkostná, že jseš bez chlapa? Některé ženy to tak mají… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.1.17 11:00

To ne chlapa mam uz 2 a pul roku a funguje nam to skvele jeste me v lecbe podporuje :( asi to chce jeste par dni nez zacne pusobit ta 100 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
1.1.17 11:06

@Božislava
V Citalonu je stejna ucinna latka? Je to silnejsi? Nebo v cem je lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.1.17 11:07
@Ivet888 píše:
To ne chlapa mam uz 2 a pul roku a funguje nam to skvele jeste me v lecbe podporuje :( asi to chce jeste par dni nez zacne pusobit ta 100 :(

Když by to nepomohlo, tak zkus ten citalon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.1.17 11:08
@pedigka píše:
@Božislava
V Citalonu je stejna ucinna latka? Je to silnejsi? Nebo v cem je lepsi?

Je v něm ůčinějši látka…Ten citalon je pro lehčí případy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.1.17 11:10
@Božislava píše:
Je v něm ůčinějši látka…Ten citalon je pro lehčí případy.

Opravuji pro těžké případy…Citalon je pro těžké případy, kdežto ta asantra pro lehké případy. O. K.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.17 11:19

Taky beru Asentru 50mg, asi měsic nic, tak mu to zvýšila na 100mg a to bylo na mě moc..bylo mi zle, nervózní no hrůza..zpátky na 50mg a pohoda. Dá se říci, že mi je už skoro pořád dobre.. :-) možná to chce brát déle..na mě to zabralo až za 2-3mesice..anonymně..nemusí to vědět celý svět, jak jsem na tom :-(

• Citovat
  • Upravit
2098
1.1.17 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.1.17 11:45
@pedigka píše:
@Božislava
Aha :kytka:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.1.17 12:07

Zkusim asi zase jen 5O protoze ta mi na zacatku sedla vyborne citim ze to zvyseni na me je moc silny mota se mi hlava a sem jak mimozemstan takze zitra si vemu zase jen 50 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí