Ashwagandha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
26.11.24 18:51

@Mandisi To je ta nevýhoda bylinek, každý organismus je na jejich účinek jinak senzitivní. Mrzí mě, že ti nepomohla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.11.24 18:53

@studnice35 Mazec teda 8o vím že existují lipozomální vitamíny, ale už i byliny? :D a máš pocit, že jsou kapky lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.24 15:55

@vanocka88 Existují 😀 https://www.notino.cz/…-vykonnosti/ A asi v tom velký rozdíl nevidím. Ze začátku mi přišlo, že pociťuju silnější účinek, ale to bylo asi tím, že jsem ji na chvilku vysadila, než mi přišly ty kapky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 09:43

Já jsem brala přímo prášek, ten jsem vždycky rozmíchávala ve vodě, štávě, ale mě to nevyhovovalo, protože se prostě nikdy pořádně nerozpustil. :( V tabletách je to pro mě mnohem přijatelnější a nebo jako extrakt. Ale každému sedne něco jiného. Já jsem ji brala na větší energii a soustředění a pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.12.24 09:49

Ahoj, jako přírodní produkt na úzkosti a tak dále je to asi nejlepší, protože neznám jiný produkt, který by nebyl chemický. Mě to žádný problémy nedělalo, brala jsem tady ten: https://www.alpik.cz/…li-viridian/

Tak můžeš vyzkoušet a uvidíš, já jsem žádný problém neměla. Beru od alpika i další doplňky stravy a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvka735
23.12.24 11:11

@Berenka759 Ahoj, taky beru odsud různý vitamíny a doplňky stravy. Zkušenost super, jak s eshopem tak s produkty. Můžu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
31
26.1.25 17:27

Koupila jsem si tablety ke snizeni stresu ke zklidneni a nepocituji vubec zadny efekt. Za me vyhozene penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
17.2.25 10:16

Ashwagandha mi pomáhá na lepší spánek. Dávám si večer 4 gramy prášku ashwagandhy s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.3.25 09:17

Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.25 15:01

Mám doma kapsle a sypaný čaj. Kapsle jsou pohodlnější, ale z čaje, když si udělám odvar, mi ten účinek přijde výraznější. Pomohla mi se zklidnit, nejsem tolik roztěkaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
5.4.25 17:59

Tohle a tribulus jsou sproné doplňky. Studie efektivitu moc nepotvrzují, má to spíš placebo efekt, ač u někoho to fakt efekt mít může. Ale jsou známy případy, kdy se člověk dostal kvůli těmto dvěma přípravkům do nemocnice, a to i při normálním dávkování. Já bych tohle ani tribulus nebral po tom, co jsem si o tom dost zjišťoval.

• Citovat
  • Upravit
6232
5.4.25 18:05
@obet.stalkingu píše: Více

8o Já ji dostala nedávno od kolegy na únavu a dala jsem jí synovi. Ten říká, že díky ní je plný energie, kterou neměl :roll: Takže myslíš, že spíš škodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
5.4.25 18:54
@nikitice píše: Více

Myslím si o tom to, co jsem psal. Syn si může myslet, že je plný energie, nebo je plný energie a nesouvisí s tím to, že to začal brát.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
5.4.25 18:58
@Florelis píše: Více

Beru pravidelně v kapslích 3 krát denně. co tři týdny si dávám týden pauzu s to u všech přírodních doplňků stravy.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
5.4.25 19:02
@nikitice píše: Více

neškodí, beru taky. hlavě na hormony. ale taky by to neměl brat pořád ale s pauzou.
mladý zdravý kluk to nepotřebuje. Manžel bere Macu plus L-Arginin komplex, jsou tam i vitaminy B12,B6,Zink a vit. C a fakt se potom citi, ze. a více energie. A samozřejmě Magnesium

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková