Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Cizinka 999 píše: Více
Prý ten bulharský je lepší. Já si vzal pár tablet, našel si studie včetně popisů případů lidí, kteří skončili v nemocnici, a odmítám to do sebe cpát.
@Cizinka 999 píše: Více
Že bereš taky není důkaz toho, že neškodí. Někomu škodit může, jako cokoliv jiného. Ale u čehokoliv jiného nejsou případy, kdy lidé kůvli tomu skončili v nemocnici nebo jsou důkazy, že to má nějaký pozitivní vliv. Tribulus prokazatelně působí na pár procent lidí a u toho zbytku je to věc pocitů a dojmů. Ale klidně to ber, když tě to baví. A nezapomeň na 255 dalších doplňků, protože Božka povídala, že to pomáhá a neškodí. ![]()
Cili mam ten dojem, ze potvrdit vyraznejsi ucinky ashawagandy tu nikdo nemuze.. krom tech co se snazi neco nemapadne inzerovat. Znamena to, z je to spis klasicky marketing to vse kolem toho?
Ahoj holky, zkusím obnovit diskuzi. Měl někdo vyloženě negativní zkušenost? Já jsem začala Aschwagandu užívat nejprve večer, ale nemohla jsem po ní spát. Tak jsem si ji nasadila během dne a od té doby jsem přecitlivělá, ubrečená… V životě jsem tohle nemívala. Nasadila jsem si ji proto, že se nám 4 roky nedaří otěhotnět a v létě kolem mě otěhotněly 4 ženy z blízkého okolí, tak jsem si myslela, že by mi to mohlo pomoci to nějak „schroupat“ a teď nevím, zda ty stavy jsou z Aschwagandy nebo zda už mi z toho prostě začalo hrabat ![]()
@Lavender2 Ahoj, jak to u tebe dopadlo?
Já teda beru ašvagandu už druhým rokem a uplně bez problémů. Jakou si brala značku? Já beru od Ašva a užívám ji večer, hlavně kvůli spánku a nikdy jsem problém neměla a hlavně furt pomáhá. Jen pozor, u tý ašvagandy je důležitý si dávat pauzy. Ideálně po 3 měsících pauzy na měsíc.
tribulus beru ve formě Bio čaje dosaženého z Bulharska, kde díky slunci dosahují lepší kvality co se týče účinné látky než v CR