Ashwagandha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
5.4.25 19:04
@obet.stalkingu píše: Více

tribulus beru ve formě Bio čaje dosaženého z Bulharska, kde díky slunci dosahují lepší kvality co se týče účinné látky než v CR

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
5.4.25 19:19
@Cizinka 999 píše: Více

Prý ten bulharský je lepší. Já si vzal pár tablet, našel si studie včetně popisů případů lidí, kteří skončili v nemocnici, a odmítám to do sebe cpát.

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
5.4.25 19:21
@Cizinka 999 píše: Více

Že bereš taky není důkaz toho, že neškodí. Někomu škodit může, jako cokoliv jiného. Ale u čehokoliv jiného nejsou případy, kdy lidé kůvli tomu skončili v nemocnici nebo jsou důkazy, že to má nějaký pozitivní vliv. Tribulus prokazatelně působí na pár procent lidí a u toho zbytku je to věc pocitů a dojmů. Ale klidně to ber, když tě to baví. A nezapomeň na 255 dalších doplňků, protože Božka povídala, že to pomáhá a neškodí. :P

• Citovat
  • Upravit
1
21.7.25 00:19

Cili mam ten dojem, ze potvrdit vyraznejsi ucinky ashawagandy tu nikdo nemuze.. krom tech co se snazi neco nemapadne inzerovat. Znamena to, z je to spis klasicky marketing to vse kolem toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.12.25 13:19

Ahoj holky, zkusím obnovit diskuzi. Měl někdo vyloženě negativní zkušenost? Já jsem začala Aschwagandu užívat nejprve večer, ale nemohla jsem po ní spát. Tak jsem si ji nasadila během dne a od té doby jsem přecitlivělá, ubrečená… V životě jsem tohle nemívala. Nasadila jsem si ji proto, že se nám 4 roky nedaří otěhotnět a v létě kolem mě otěhotněly 4 ženy z blízkého okolí, tak jsem si myslela, že by mi to mohlo pomoci to nějak „schroupat“ a teď nevím, zda ty stavy jsou z Aschwagandy nebo zda už mi z toho prostě začalo hrabat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.5.26 11:15

@Lavender2 Ahoj, jak to u tebe dopadlo? :nevim: Já teda beru ašvagandu už druhým rokem a uplně bez problémů. Jakou si brala značku? Já beru od Ašva a užívám ji večer, hlavně kvůli spánku a nikdy jsem problém neměla a hlavně furt pomáhá. Jen pozor, u tý ašvagandy je důležitý si dávat pauzy. Ideálně po 3 měsících pauzy na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková