Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
je Peti , tak to se máš
kdy půjdeš na neschopenku , nebo jak toplánuješ ?? ty jsi už ve 13+4 ?
Tak jdu taky, jen se prihlasim na muj registrovany profil, tak se neleknete:-)
Já mám v plánu pracovat co to pujde tzn. do června…uvidím,jak se budu cítit…zatím to zvládám bez problémů ![]()
peti, to máš dobrý , já mám kamarádku v práci a ona je učetní , a maluvili jsme o tom , jelikož ví že jsem těhu a doporučila mi jít co nejdříve kvůli přímům co jsem měla minulý rok , a řílala mi že čím dál to budu odalovat tím více na tom budu bitá , minulý rok jsem brala i 40 tis , a spadla jsem na 2o tis, pro to mi říkala at jdu co nejdříve
tak pořád o tom přemýšlím co a jak
![]()
No já mám příjem stejný,jak minulý rok,takže mě tady to nijak neovlivní
Já su ráda,že můžu normálně vydělávat,tak aspon budeme moct bez problémů nakoupit mimískovi co bude potřeba, kdybych byla na nemocenské,tak by to šlo hůř…manželova výplata většinou padne na hypotéku,půjčku a inkaso…takže díky tomu,že pracuju nám i něco zbyde ![]()
peti , tak to je přesně ono co mě zatím drži v práci , taky máme hypotéku , ale pravda je že taky projedu moc peněz do práce a když jsem to počítala tak o to co bych neprojela tak budu na tom stejném ![]()
Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Budeme mít letňáčka ![]()
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat