Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to dva dny zpátky co jsem zjistila že čekám mimi. Nejspíš se narodí v létě. Ty které z Vás čekají taky tak, ráda bych si psala jak se daří jak to vypadá s mimčem, různé rady atd…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
taky čekám letňáčka, jsem teď 4+5tt, na gyndu jdu poprvé 14.11., ty už jsi byla nebo se objednáváš? ![]()
zuzameduza píše:
Je to dva dny zpátky co jsem zjistila že čekám mimi. Nejspíš se narodí v létě. Ty které z Vás čekají taky tak, ráda bych si psala jak se daří jak to vypadá s mimčem, různé rady atd…
Tak to velká gratulace. Mě se asi letňáček nepodaří… Zdá se, že to zase nevyšlo. ![]()
Ale Tobě velká gratulace!
![]()
Ahoj,já budu mít taky letňáčka jestli to vyjde…já jsem asi 5tt a k dr jdu až 22.11 ![]()
Ahoj já jdu k doktorovi 10.11. snad už bude vidět. Když to nejde nezoufej, já jsem si myslela že to také nepůjde, tak snad to dopadne mám z toho trochu strach. Jsem moc ráda že píšete, alespoň se podpoříme ![]()
Ahoj
můžu se k vám přidat? Mně vyšel testík 2.11. no a od té doby se z toho vzpamatovávám…mám hrozný strach,aby to vyšlo
k dr. jsem ještě nevolala dnes bych měla byt dle ms 4+3, chtěla bych vydžet s kontrolou tak 2-3 týdny,pokud se budu cítit dobře,tak uvidím…
Ahoj holky, tak u nas to taky vypada na letnacka:-) dnes jsem 5+2 a k doktorce jdeme v pondeli:-)
Holky, to je fajn, že se nás tu sešlo pár, co jsme zhruba stejně daleko, tak se těším, až tu hodíme zprávy z UTZ ![]()
Taky jsem šíleně nervózní, aby bylo všechno v pořádku. Místo, abych měla euforii z čárky, tak mám strach, aby bylo všechno v pořádku, bojím se potratu
Snad po první UTZ budu klidnější ![]()
LadyTommy píše:
Holky, to je fajn, že se nás tu sešlo pár, co jsme zhruba stejně daleko, tak se těším, až tu hodíme zprávy z UTZTaky jsem šíleně nervózní, aby bylo všechno v pořádku. Místo, abych měla euforii z čárky, tak mám strach, aby bylo všechno v pořádku, bojím se potratu
Snad po první UTZ budu klidnější
Určitě budeš,já se taky těším na ultrazvuk ale zároveň mám i strach aby bylo vše v pohodě ![]()
holky taky budu mit letnacka kdyz vse pujde tak jak ma k doktorce mam jit 14.11 tak snad tam bude neco videt ted bych mela byt 4tt.
Ahoj já jsem teď docela vyplašená slabě krvácím a bolí mě v podbřišku je to normální??? děkuji za jakoukoliv odpověď. ![]()
zuzameduza píše:
Ahoj já jsem teď docela vyplašená slabě krvácím a bolí mě v podbřišku je to normální??? děkuji za jakoukoliv odpověď.
Ahoj
Nevím nak olik normální, ale docela běžné.
Taky špiním.
jak slabe krvacis jako spinis hnedsi vytok nebo krev jako slaba menses??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat