Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já nemám, nekupuju pravidelně, občas, když vím, že bude čas číst. Což je málokdy.
Ahoj holky
Zuzo jooo taky mám pupek nějakej nafouklej, ale vono se není čemu divit, při třetím prckovi
nejhorší je to večer. ![]()
Tak mě teda sem tam pobolívá břicho, mám větší žízeň, když prudko vstanu,tak se mně tmí před očima,výtok,prsa mě nebolí zatím…a holky máte v plánu chodit do práce až do konce?
Já jsem doma od půlky srpna, co jsme začali jezdit do centra, no a po IVF je automat. rizikový…
zuzameduza píše:
co znamená IVF já jsem doma na neschopence
In vitro fertilizace – IVF (tzv. umělé oplodnění)
ahoj holky, já také čekám druhé mimčo…vypadá to na konec června, začátek července…k doktorovi jdu v úterý a je mi nanic…ten žaludek jak na vodě a nic moc nepomáhá
Ale přeju všem hodně síly na to naše těhotenství ![]()
Holky,ještě se chci prosím zeptat jak Vám sílí čárky,mě za ty 4 dny sice sílí,ale malinko a do dálnice ještě pořád trochu chýbí,tak jak je to prosím u Vás?
Díky
martiska píše:
Holky,ještě se chci prosím zeptat jak Vám sílí čárky,mě za ty 4 dny sice sílí,ale malinko a do dálnice ještě pořád trochu chýbí,tak jak je to prosím u Vás?Díky
Já jsem na tom momentálně takhle. Čísla na testech znamenají datum.
já měla tu druhou taky slabší ale už mi to přijde jako zbytečnost testovat se ob den dělala jsem si dohromady 3testy podle mě jakmile je tam druhá čárka je to jasný sice jsem laik jen si přeju ať je vše v pohodě
zuzameduza píše:
jinak já měla čárky silnější než Lokofa poslední den
Ono záleží jaký jsi tt.
Já mám v podstatě pořád před MS
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat