Asi hlen ve stolici?

744
3.4.13 20:22

Asi hlen ve stolici?

Ahoj, dneska večer jsem malý objevila v plence takový slabý provázek hlenu, bez stolice. 3 dny jsme trpěli zácpou, dneska už byla stolice celku v pohodě. Před 14 dni jsme začali s příkrmi od mrkve až po masozeleninové. Používáme probiotikum. Nevíte čím by to mohlo být? Rýmu nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
3.4.13 20:33

Třeba si prdla a jen z ní něco vyletělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
3.4.13 22:06

Pokud je to jen jednorázové vůbec bych to neřešila, tipuju že to bylo z té zácpy, cokoli bych řešila pokud by se to opakovalo, resp. hlen byl v každé stolici. mmch určité množství hlenu je akceptovatelné a normální obzvlášť když je stolička tuhá.
mám s tím bohaté zkušenosti, info mám od dětského alergologa.
hodně štěstí, určitě to ni nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.15 11:28

hlen ve stolici?

Ahoj, potřebuju poradit. Asi poslední měsíc má moje miminko stolici, ve které má dost patrné hleny. Zdá se mi, že jich přibívá a mají spíš strukturu jako skoro až jako želé. Nedokáži to přesně popsat, proto přidávám foto. Když ji vidim kakat „online“, tak má stolici dost řídkou, až vodovou, často napěněnou, občas bílé kousky. Rýmu prodělala asi před měsícem, takže si řikám, že spolykaná rýma už by to snad asi neměla být. Mimčo je 5měsíční, plně kojené bez příkrmů. Kaká 2-3× za den (vč. noci), je veselé a dobře prospívá. O hlenech jsem se zmínila doktorce, která řekla, že to asi bude od té rýmy.
Chtěla bych vás tedy poprosit o radu, jestli to mám nějak řešit nebo zbytečně plaším (internet je plný strašáků). Nedokážu si nějak vybavit, jak její stolice vypadala dřív… Nyní se nsažím vynechat mléčné výrobky. Díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21049
24.3.15 14:51

Zdravím @Jarka_mmm,
fotku z Vašeho příspěvku jsem smazala. Ukázka stolice do diskuze nepatří, ač je to k tématu.

Děkuji za pochopení,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí