Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
počkej, otestuj.
Pravděpodobnost je hodně malá. Ať to dopadne jak má
… …blázen nejsi..už 3 roky jsi se nevyspala ![]()
Neboj, pokud jsi si dělala před dvěma měsíci test a vyšel negativní, tak ted nemůžeš cítit pohyby. To jsou jen střeva, ale pro tvůj klid si raději udělej test. Ale určitě vyjde negativní!
Taky občas cítím „kopnutí“ a těhotná 100% nejsem
Myslím si, že těhotná nebudeš, ale nezapomeň, že kojení není antikoncepce, ani když ještě nemáš MS!!! Takže pokud už dítě nechcete, měla by ses chránit ![]()
Hele, mně dneska bylo šoufl od žaludku, jako jsme to měla na začátku obou těhotenství.
A to jsem necelé 4 měsíce po porodu, plně kojím a sex byl jen 2× a to jednou z kondomem a podruhé přerušovaně. Tak jsem si říkala: „To snad ne!!“
To by mě asi jeblo. No, uvidím jak mi bude „blbě“ zítra ráno a kdyžtak budu testovat. No fakt magořím…
Já jsem delší dobu po porodu cítila „pohyby“ úplně normálně a těhotná jsem nebyla ![]()
Ziju v US a tady se to nazyva „fantom baby movements“. Osobne jsem to nikdy nezazila, ale dve kolegyne v praci ano. Takze nejspis jev beznejsi nez jsem si myslela
. Bud v klidu, jsi normalni. L.
Tak mě je dnes od rána zase divně - takový žaludek na vodě.
Střevní chřipka to nebude, běhavku nemám, spíš naopak. Ještě se upínám k tomu, že jsem si namohla břicho - vláčím sedačku s 8kg dítětem 3 patra do schodů nahoru, k tomu přebalovací tašku, takšu s nákupem a ještě postrkuju do schodů staršího…
(takže cca 20kg zátěž). Ale asi dnes koupím test a jestli to tam zítra ráno bude, tak si rovnou vezmu laso a půjdu se utopit do rybníka… ![]()
(Btw manželovi jsem to dnes hlásila a říkala mu, že jestli mě teda jako oplodnil, tak si to ode mě pěkně vyžere.
Chudák jen vyvalil oči, polkl na prázdno a nezmohl se ani na slovo…
)
Tak pohyby jsem cítila ještě měsíc po potratu-fakt jsou to střeva.Ale je to divný pocit…
jen anonymně, protože by si některá z Vás mohla říct, ta je tedy hloupá. Mám pocit, jestli nejsem těhotná, ale už po sedmé (čtyřikrát zamlklý potrat) dvakrát porod - zdravé dcerky, první má teď 2 roky a 8 měsíců, druhá má 8 měsíců, víceméně stále kojím plně, jelikož odmítá moc příkrmy. Jinak mám večer pocit, že mám pohyby jakoby dítěte, nebo jsou to střeva, nevím, ale fakt si připadám jako blázen. Dělala jsem si test před měsícem, nebo dvěma byl negativní, u doktora jsem nebyla, bojím se, co mi řekne. Třetí dítě bych neodmítla, ale také bychom už třetí z finančních důvodů a důvodů, že máme moc malé děti, nechtěli. Samozřejmě bychom si jej nechali, ale neplánujeme tedy třetí. Co si myslíte Vy? A co byste dělaly na mém místě?