Těhotná v 16...

15.10.11 16:37

těhotná v 16...

Ahoj…sem tu uplne nova, tak nevim jak to tu chodi,ale koukam, ze se tu i mlady holky sverujou s tim, ze sou tehotne..i necekane:/..takze bych se taky rada nekde sverila…kdyz nemuzu doma,tak aspon nekde, kde je takovych jako ja vic..
Nasi to nevi a ani vedet nemuzou, protoze by me vykopali z baraku:/..sou totiz dost verici a cela nase rodina si na vire dost zaklada..:/..takze moje tehotenstvi je celkem neprijemna vec v takove rodine:/..
Vzdycky sem sex zavrhovala a myslela sem si, ze pockam na toho praveho..jenze sme byli s takovou super partou na vikend na chate..a tam se „to“ stalo..
Tak ted fakt nevim co delat:(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
15.10.11 16:40

Predne jdi na gynekologii a tam bych se poradila s lekarem. Miminko si chces nechat, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.10.11 16:41

Hele, ale když jsou silně věřící, tak na potrat tě také nepoženou ne?
Myslíš, že by tě fakt vykopli z baráku? Třeba by byli jen v šoku a naštvaní, ale pak by to bylo v poho ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 16:43

jo miminko si chci nechat..a proti potratum nejsou jen nasi ale i ja…ale ja vazne nevim jak zareaguji..mozna to ze by me vykopli z baraku sem asi prehnala..ale ryli by do me tak dlouho az bych potratila sama…:(…toho se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
15.10.11 16:44

Tak myslím si, že se tady někdo hodně nudí. Dlouho tu nebylo téma tipu ´Těhotná v 16-ti´…
Odpovím ti, jdi na gyndu, tam se poraď s doktorem. A pokud je tvoje rodina opravdu tak moc věřící, jak píšeš, tak tě opravdu nevyhodí z baráku. A na potrat tě taky nemůžou poslat. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.10.11 16:47
eliska-cechova píše:
jo miminko si chci nechat..a proti potratum nejsou jen nasi ale i ja…ale ja vazne nevim jak zareaguji..mozna to ze by me vykopli z baraku sem asi prehnala..ale ryli by do me tak dlouho az bych potratila sama…:(…toho se bojim

Když se stalo, tak se stalo. Mělo to tak prostě být. Myslím, že budou z toho tvý rodiče přešlí, ale uvidíš, že pak změknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.10.11 16:50
weendulka píše:
Tak myslím si, že se tady někdo hodně nudí. Dlouho tu nebylo téma tipu ´Těhotná v 16-ti´…
Odpovím ti, jdi na gyndu, tam se poraď s doktorem. A pokud je tvoje rodina opravdu tak moc věřící, jak píšeš, tak tě opravdu nevyhodí z baráku. A na potrat tě taky nemůžou poslat. Nebo se pletu?

Proč by si holka nemohla přijít pro radu? Tyhle věci se stávají a nemyslím si, že si dělá srandu.
Sestře taky bylo 16 let, ale hned to máme řekla, ale valily pro pilulku po. NAštěstí to stihla a pilulka zabrala. Prostě v 16ti byla nezodpovědná, opila se alkoholem a vyspala s klukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
15.10.11 16:56
Sumaya píše:
weendulka píše:
Odpovím ti, jdi na gyndu, tam se poraď s doktorem. A pokud je tvoje rodina opravdu tak moc věřící, jak píšeš, tak tě opravdu nevyhodí z baráku. A na potrat tě taky nemůžou poslat. Nebo se pletu?
Proč by si holka nemohla přijít pro radu? Tyhle věci se stávají a nemyslím si, že si dělá srandu.
Sestře taky bylo 16 let, ale hned to máme řekla, ale valily pro pilulku po. NAštěstí to stihla a pilulka zabrala. Prostě v 16ti byla nezodpovědná, opila se alkoholem a vyspala s klukem.

Soudím podle zkušeností. Vždy když se tu oběvila podobná diskuze, tak to byla vždy prča.
Pokud to sranda není tak se zakladatelce omlouvám, jak jsem ti poradila jdi za dr. a vaši pokud jsou věřící, tak ti nijak neublíží. Samozřejmě nebudou skákat radostí, budou v šoku a možná, že to ze začátku nebude procházka růžovým sadem ale neboj oni časem změknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
15.10.11 16:56

A jak je to dlouho, co to víš? Jseš si jistá? Dělala sis test?
Taky myslim, že rodiče tě nevyhoděj, možná budou naštvaní a nejspíš si toho hodně vyslechneš, ale víc dělat stejně nemůžou a myslim, že ve finále tě podržej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
15.10.11 17:06

pokud si víru vykládám správně pak tě dítko vzít nenechají a vše vyřeší svatba s otcem ;) já bych se nebála, tvoji rodiče tě určitě nepochválí ale to jsem si myslela i já když jsem byla těhotná v 18 letech, první reakce moji maminky byla pištění a hurá my budeme mít miminko.. tak se nestrachuj a třeba budeš mile překvapená ;)

• Citovat
  • Upravit
232
15.10.11 17:13

Tak tohle mi jednu diskuzi dost připomíná. :think:
Ale k dotazu,no jako rodič 16 leté dívčiny bych taky řvala jak tygr,ale určitě bych jí nenechala na h :think: ličkách a myslím, že žádnej rozumnej rodič.S rachotem počítej,to bohužel,ale potřebuješ je,říct jim to jednou musíš,čím dřív tím líp.Držím palce, ať je to co nejrychleji za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
15.10.11 17:19
weendulka píše:
Sumaya píše:
weendulka píše:
Soudím podle zkušeností. Vždy když se tu oběvila podobná diskuze, tak to byla vždy prča.
Pokud to sranda není tak se zakladatelce omlouvám, jak jsem ti poradila jdi za dr. a vaši pokud jsou věřící, tak ti nijak neublíží. Samozřejmě nebudou skákat radostí, budou v šoku a možná, že to ze začátku nebude procházka růžovým sadem ale neboj oni časem změknou.

Však v pohodě. :-) Já vím, že tu někdy byly diskuze, že si z toho někdo dělal pravdpodobně srandu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.10.11 17:30

Nemyslím si že by tě hned vyhodili, to ne, jen budou zprvu zaskočení, ale uvidíš že to brzy opadne a budou se na mimčo těšit s tebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
15.10.11 17:30

Ahoj Eliško,
pokud jste věřící rodina, tak určitě všichni i víte, že člověk není bez hříchu a ne vždy se zachová správně. Někdo zalže, chová se ošklivě… to každý zná. No a někdo třeba ujede v sexu. I když to vaši asi nevezmou s radostí, musí uznat, že i oni někdy ujedou, i když v jiných oblastech (a popravdě, co ty víš, jak to měli kdysi oni, i když třeba nepřišlo hned miminko). Sama věřící jsem a i v mém okolí jsou lidé s podobným „problémem“. Chce to čas, určitě to nakonec vezmou, neboj. Samozřejmě záleží na vztazích doma… Nemůžeš třeba na někam odjet ke známým a vašim to napsat? Nebo nechat fotečku z ultrazvuku? Aby měli čas to zkousnout…
Každopádně ti držím palce, není to lehké, ale miminko je prostě miminko a je fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.10.11 17:43

pokud jsou vaši i ty věřící, tak tě na potrat nepoženou. Ale být tebou, tak se pořádně rozmyslím, co jim chci říct a jak. Co otec dítěte, bude se nějak podílet? Co tvoje škola? Jak to chceš/chcete udělat do budoucna? S podporou rodiny doděláš vzdělání (předpokládám, že jsi max. ve druháku). Co bydlení? Starání? Výbavička? Ono to není jen hurá / šmarjá jsem těhotná, má to taky svoje další věci jako finance, bydlení, zodpovědnost… Taky zvaž jestli přeci jen nejít na potrat - budeš se starat? Dítě není panenka, je to tvoreček, někdy k zulíbání jindy na zabití, dítě nemůžeš nechat a jít ven, když má hlad má hlad, když je nemocné, nevyspíš se x dní. Je to velká zodpovědnost. Pořádně se rozmysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí