Jde otěhotnět i těsně před menstruací?

budulinek2011
15.10.11 14:58

jde otěhotnět i těsně pred menstruací??

Ahojte.. Jen by mě zajímalo, jestli se dá otěhotnet těsně před menstruaci.. Mam to už kazdou chvili dostat ale chtěla bych to zkusit.. Vím že tam bude asi hoodně malá šance ale jak mala?? Stalo se to některe z vas?? Mě se třeba podařilo otěhotnět behem menzes.. Na konci menzes.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
15.10.11 15:03
sikinka16 píše:
Ahojte.. Jen by mě zajímalo, jestli se dá otěhotnet těsně před menstruaci.. Mam to už kazdou chvili dostat ale chtěla bych to zkusit.. Vím že tam bude asi hoodně malá šance ale jak mala?? Stalo se to některe z vas?? Mě se třeba podařilo otěhotnět behem menzes.. Na konci menzes.

To nejspíš myslíš styk během menses ne?
No samozřejmě možné je, když je ovu pak šoupnutá těsně za ms

• Citovat
  • Upravit
11219
15.10.11 15:06

Ahoj,já jsem otěhotněla dva dny před MS,ale spíš to bylo proto,že jsem měla dlouho hodně nepravidelný cyklus,asi tři měsíce už jsem pak měla cyklus celkem pravidený 30 dní,ale ovulace byla stále hooodně rozházená.Určitě to možné je,ale čím je asi cyklus pravidelnější,tak je to méně pravděpodobné,ale určitě né vyloučené.Takže určitě zkoušejte a přeji ať to brzy vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
15.10.11 15:08

Tak uvidíme jestli to vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
31744

Znám jednu holku a ta otěhotněla vždy při ms.Taky mě to připadne zvláštní,ale je to možné a koukám,že i ty to potvrzuješ :wink: Takže je tam sice malá,ale nějaká pravděpodobnost je vždycky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011

Jinak cyklus mam pravidelny

• Citovat
  • Upravit
714
15.10.11 16:33

Ahoj. Já otěhotněla ráno a večer dostala MS. Jde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
15.10.11 16:42
tessika píše:
Ahoj. Já otěhotněla ráno a večer dostala MS. Jde to :palec:

Cože??

• Citovat
  • Upravit
1009
15.10.11 17:34

Pokud máš v pořádku cyklus, tak otěhotnět před MS nelze. Dokonce i když máš ovulaci týden před MS, vajíčko byť oplozené se nestihne uchytit a mizí s MS. Ke konci MS to jde, někdo má ovulaci těsně na konci MS. Tolik lékařská teorie. Ale jak vidíš, zázraky se dějí a někdo otěhotní i v dobu, kdy to teoreticky nejde :lol: Tak držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
15.10.11 17:47

ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
15.10.11 20:18
Karku píše:
ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde :mrgreen:

Můžu mít dotaz: jak víš, že to bylo právě den před MS? Pokud to byl jediný styk v měsíci, tak je to fakt klika (rovnou dvojnásobná) :potlesk: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
15.10.11 21:06
lilida píše:
Karku píše:
ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde :mrgreen:
Můžu mít dotaz: jak víš, že to bylo právě den před MS? Pokud to byl jediný styk v měsíci, tak je to fakt klika (rovnou dvojnásobná) :potlesk: :potlesk: :pankac:

Předpokládám, že pak podle utz a velikosti mimča

• Citovat
  • Upravit
714
19.10.11 16:12
sikinka16 píše:
tessika píše:
Ahoj. Já otěhotněla ráno a večer dostala MS. Jde to :palec:
Cože??

Ahoj.. No taky to nechápu, ale byl to jediný pohlavní styk během 2 měsíců.. A prostě ráno jsme se milovali, večer jsem klasicky dostala MS, ale další se už nedostavil.. I podle termínu a všeho to vycházelo na ten den.. A prostě to vím, jindy jsme se během těch 2 měsíců nemilovali - já jsem byla dost nemocná, pak zánět močových cest, kvasinky apod.. No když jsem to zjistila, tak jsem se modlila, aby mimčo bylo v pořádku.. Ale vše dopadlo dobře.. Ale do dneška nechápu,jak se to vlastně povedlo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.1.15 15:36

Mohu otěhotnět týden před MS?

Ahojky,
mám dotaz. Mohu otěhotnět týden před MS? Měla jsem styk týden před MS, ale pak jsem za ten týden tu MS opravdu dostala. Nicméně teď je to 3-tí týden od styku a mám bolesti v podbříšku, motá se mi hlava, nevolnosti, zimnice, podráždění, časté chození na wc, skleněné oči. Co si čtu tak to jsou možné příznaky těhotenství, jen mi do toho nepasuje ta MS co jsem dostala týden po styku. Poradíte mi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.1.15 15:47

@Alinea Kup si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie