Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sikinka16 píše:
Ahojte.. Jen by mě zajímalo, jestli se dá otěhotnet těsně před menstruaci.. Mam to už kazdou chvili dostat ale chtěla bych to zkusit.. Vím že tam bude asi hoodně malá šance ale jak mala?? Stalo se to některe z vas?? Mě se třeba podařilo otěhotnět behem menzes.. Na konci menzes.
To nejspíš myslíš styk během menses ne?
No samozřejmě možné je, když je ovu pak šoupnutá těsně za ms
Ahoj,já jsem otěhotněla dva dny před MS,ale spíš to bylo proto,že jsem měla dlouho hodně nepravidelný cyklus,asi tři měsíce už jsem pak měla cyklus celkem pravidený 30 dní,ale ovulace byla stále hooodně rozházená.Určitě to možné je,ale čím je asi cyklus pravidelnější,tak je to méně pravděpodobné,ale určitě né vyloučené.Takže určitě zkoušejte a přeji ať to brzy vyjde ![]()
Znám jednu holku a ta otěhotněla vždy při ms.Taky mě to připadne zvláštní,ale je to možné a koukám,že i ty to potvrzuješ
Takže je tam sice malá,ale nějaká pravděpodobnost je vždycky ![]()
tessika píše:
Ahoj. Já otěhotněla ráno a večer dostala MS. Jde to
Cože??
Pokud máš v pořádku cyklus, tak otěhotnět před MS nelze. Dokonce i když máš ovulaci týden před MS, vajíčko byť oplozené se nestihne uchytit a mizí s MS. Ke konci MS to jde, někdo má ovulaci těsně na konci MS. Tolik lékařská teorie. Ale jak vidíš, zázraky se dějí a někdo otěhotní i v dobu, kdy to teoreticky nejde
Tak držím palečky ![]()
ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde ![]()
Karku píše:
ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde
Můžu mít dotaz: jak víš, že to bylo právě den před MS? Pokud to byl jediný styk v měsíci, tak je to fakt klika (rovnou dvojnásobná)
![]()
lilida píše:Karku píše:Můžu mít dotaz: jak víš, že to bylo právě den před MS? Pokud to byl jediný styk v měsíci, tak je to fakt klika (rovnou dvojnásobná)
ahoj, nevím, jak je to možný, ale jde to..já mám cykly naprosto pravidelný 29 dní a otěhotněla jsem den před menstruací..to jen pro ty chytré, které vědí, že to nejde![]()
![]()
Předpokládám, že pak podle utz a velikosti mimča
sikinka16 píše:tessika píše:Cože??
Ahoj. Já otěhotněla ráno a večer dostala MS. Jde to
Ahoj.. No taky to nechápu, ale byl to jediný pohlavní styk během 2 měsíců.. A prostě ráno jsme se milovali, večer jsem klasicky dostala MS, ale další se už nedostavil.. I podle termínu a všeho to vycházelo na ten den.. A prostě to vím, jindy jsme se během těch 2 měsíců nemilovali - já jsem byla dost nemocná, pak zánět močových cest, kvasinky apod.. No když jsem to zjistila, tak jsem se modlila, aby mimčo bylo v pořádku.. Ale vše dopadlo dobře.. Ale do dneška nechápu,jak se to vlastně povedlo
![]()
Ahojky,
mám dotaz. Mohu otěhotnět týden před MS? Měla jsem styk týden před MS, ale pak jsem za ten týden tu MS opravdu dostala. Nicméně teď je to 3-tí týden od styku a mám bolesti v podbříšku, motá se mi hlava, nevolnosti, zimnice, podráždění, časté chození na wc, skleněné oči. Co si čtu tak to jsou možné příznaky těhotenství, jen mi do toho nepasuje ta MS co jsem dostala týden po styku. Poradíte mi? ![]()
Ahojte.. Jen by mě zajímalo, jestli se dá otěhotnet těsně před menstruaci.. Mam to už kazdou chvili dostat ale chtěla bych to zkusit.. Vím že tam bude asi hoodně malá šance ale jak mala?? Stalo se to některe z vas?? Mě se třeba podařilo otěhotnět behem menzes.. Na konci menzes.