Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj jsem v 39tt v pondeli mi zacina 40tt a malej uz vazi 3.40kg potrebovala bych poradit jak mam docilit porodu abych nemusela jit na cisarsky rez dekuji ![]()
dada 25 píše:
ahoj jsem v 39tt v pondeli mi zacina 40tt a malej uz vazi 3.40kg potrebovala bych poradit jak mam docilit porodu abych nemusela jit na cisarsky rez dekuji
Ahoj
Proč bys musela na císařský řez??Máš k němu indikaci?
Jinak co se týká „zaručených“ rad k vyvolání porodu - někdo říká sex..na jinou holčinu to zase nefunguje.
Ahoj, můžeš vyzkoušet všechny možný babský rady, ale nikdo ti nezaručí, že fakt zaberou. Jsi už po jednom císaři? Nebo je to tvé první?
Nevyšiluj, odhady jsou normálně +-500g, však 3,40kg je tak akorát, ne?? Bude to dobrý, neboj ![]()
A jinak údajně pomáhá sex, fyz. námaha, chození do schodů, koktail z ricínového oleje… Ale upřímně, pokud mimčo ještě nechce ven, stejně ho nedostaneš…
Příspěvek upraven 15.10.11 v 14:55
je to me prvni a muj ginekolog tvrdi ze pokud se malej do konce tohoto tydne nenarodi tak budu muset na cisarsky rez ze uz je moc veliky a ja mam strach na cisara bych nechtela jit
dada 25 píše:
je to me prvni a muj ginekolog tvrdi ze pokud se malej do konce tohoto tydne nenarodi tak budu muset na cisarsky rez ze uz je moc veliky a ja mam strach na cisara bych nechtela jit
Proč císař??? Kdyby řekl na vyvolání, tak ještě budiž, ale císař „jen tak“ ?
Odhady váhy jsou +- 0,5kg, tak může mít teď 2,9 nebo taky už 3,9kg, neřešila bych to, pokud to neřeší tvůj lékař z nějakého důvodu, který jsi nenapsala. Vyvolávat si nějak porod bych si netroufla. Až bude miminko připravené, spustí porod samo.
me na ginekologii tvrdi ze bude muset jit ciisarem ja uz jsem jednu vivolavaci tabletku dostala a nepomohla mi
Máš malou pánev? v tom případě bych to pochopila, s tím císařem, ale jinak je to nesmysl…
dada 25 píše:
me na ginekologii tvrdi ze bude muset jit ciisarem ja uz jsem jednu vivolavaci tabletku dostala a nepomohla mi
Vyvolávací tablety dávají snad v porodnici a ne na gyndě a pak tě pošlou domu.
A císař jen tak pokud k němu není zdravotní důvod asi jen tak neudělají.
To buď v klidu, co to máš za doktora? Pokud nejsi po císaři, tak tě můžou nechat přenášet 2 týdny, nebo ti porod vyvolají, císař se dělá v krajní nouzi. Taky jsem císaře nechtěla, ale měla jsem akutního, ale nefiknou tě jen tak, že se mimču nechce ven, budou ho chtít vyhánět a nebo se ti rozeběhne porod sám.
Ten gynekolog je divný,já jsem měla mimčo skoro 3,80 a rodila jsem normálně.
A gyndař před plánovanou sekcí přece odesílá na konzultaci do porodky ne?
Tak ja nevím ja jsem si porod vyvolala tím že jsem se namahala sexovala a dala horkou koupel.. Zabralo mi to. To namahani..... delala jsem drepy, drhla podlahu po ctyrech, chodila do schodu nahoru a dolu a hodně pohybu jsem měla ted den. Tak preju at to mas co nejrychleji za sebou.