Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pettulle píše:
Ty nechodíš na kontroly do porodnice?
Někde neposílají.
Mně poslala mudra až po ukončeném 40tt
A opravdu řekl císař? neřekl třeba vyvolání
3.40 není žádná extra váha.
A já do porodky na KO taky nechodila, až kdybych přenášela.
Ajuja píše:
Ten gynekolog je divný,já jsem měla mimčo skoro 3,80 a rodila jsem normálně.
Já rodila 4200g
a taky fofr ale 10 dní po termínu
Nechápu proč bys měla na císaře nedočítala jsem teda všecko ale pokud mimi neni KP nebo jinej problém tak nevidim důvod proč ![]()
Jinak k těm radám co jsou jedna bába povídala teda nevim já od 39Tt zkusila snad všecko sexovalo se tu pořád a malej si stejně počkal až se mu chtělo a já byla korát na nervy proč nejde a rozhodl se že se mu chce až týden po termínu a to jsem celej den a noc těsně před prospala a po probuzení byl za 3 hodinky na světě takže funguje to fakt jak u koho nebo bych řekla že často je to náhoda ![]()
Držim palce at to je co nejmín bolestiví a rychlí.Ježiš to tak rychle utíká to je šílený ![]()
Nechápu tvého gynekologa, já jsem přenášela a měla jsem ve 41tt odhad 3900gr.. Chodila jsem už do porodnice na KO /do rizikovky dřív.
A gyndařka ti nic na vyvolání nemohla dát, to je blbost
Přece by tě neodrodila v ordinaci
I když každý má jiné praktiky že ![]()
Ja jsem taky 39tt,na doporuceni jsem zacala pit caj z maliniku,pry pripravi cesty k porodu..jinak samozrejme sex..ale ten u nas nehrozi,pac manza je poseroutka ![]()
rezetovad píše:
Ja jsem taky 39tt,na doporuceni jsem zacala pit caj z maliniku,pry pripravi cesty k porodu..jinak samozrejme sex..ale ten u nas nehrozi,pac manza je poseroutka
Ten se pije od 35tt.. Jinak ještě doporučím pupalku, nebo třeba červené víno či svařák
Potom třeba granátový jablko, nebo dělat dřepy ![]()
Proč by jsi měla na císaře?
Já rodila před 3mi měsíci dceru 4280g normálně, také první porod. O císaři nepadlo ani slovo, upřímně bych jej ani nechtěla. Nebylo to nic hrozného, ani žádné extra šití..
Já se taky podivuji nad tím, proč císař, když nemáš žádné komplikace…? Já měla den před porodem odhad 3650 g a malá měla nakonec 4050 g a v pohodě
I přes můj vysoký tlak, co mě trápil ke konci těhu mě nechali normálně…
Já teda nevim,ale celej příspěvek vč. odpovědí zakladatelky se mi zdá úplně postavenej na hlavu.
Myslím,že si tady někdo z nás dělá pěknou prd.l a královsky se baví. ![]()
Mě pomohlo si pořádně zatancovat- i s poskakováním a podobně
Od té doby se „něco“ začalo dít, myslím, že odešla zátka a za dva dny jsem porodila. Možná náhoda ![]()
tak já si dala dlouhou procházku, pak sex a večer jsem si byla posedět v baru a ráno jsem se vzbudila už s kontrakcema ![]()
ale měla jsem v plánu ještě mytí oken, kdyby tohle všechno nezabralo! ![]()
Já jsem zkoušela taky všechno možný dokola už jsem 38+4 a stále ještě nic ![]()