Asi jsem líná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33692
23.1.23 16:17
@safina píše:
No tak to teda jsi blázen, já lednici i troubu taky tak 2× do roka. A jsou pěkné :)

No jo, asi jsem švihlá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
23.1.23 21:31
@arinecka píše:
Fakt jednou ročně? 8o

Ano, jednou ročně, klidně i míňkrát. Nemáme lednici tak špinavou, abych jí každý týden musela mýt. Max utřu nějakou skvrnu. Jednou za týden myju koupelnu a luxuju.
Mám dost svých zájmů, úklid mezi ně nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33692
24.1.23 10:27
@AnastazieB píše:
Ano, jednou ročně, klidně i míňkrát. Nemáme lednici tak špinavou, abych jí každý týden musela mýt. Max utřu nějakou skvrnu. Jednou za týden myju koupelnu a luxuju.
Mám dost svých zájmů, úklid mezi ně nepatří.

Tak to si fakt nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.1.23 11:02
@arinecka píše:
Tak to si fakt nedovedu představit.

Myslím, že většina lidí si spíš neumí představit mýt komplet lednici jednou týdně. I jednou měsíčně :mrgreen: Já to dělám tak jednou za 2 roky, utřu přesně jako @AnastazieB běžně tak maximálně něco rozlitého. Nevím, co bych tam měla pulírovat každý týden. Stejně jako v zavřených skříňkách s nádobím nebo i spíž. Nepráší se tam, když se něco rozsype, zametu hned :nevim: A 15 minut (?), které tomu každý týden věnuješ, raději věnuji něčemu smyslupnějšímu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33692
24.1.23 11:45
@unuděná píše:
Myslím, že většina lidí si spíš neumí představit mýt komplet lednici jednou týdně. I jednou měsíčně :mrgreen: Já to dělám tak jednou za 2 roky, utřu přesně jako @AnastazieB běžně tak maximálně něco rozlitého. Nevím, co bych tam měla pulírovat každý týden. Stejně jako v zavřených skříňkách s nádobím nebo i spíž. Nepráší se tam, když se něco rozsype, zametu hned :nevim: A 15 minut (?), které tomu každý týden věnuješ, raději věnuji něčemu smyslupnějšímu 8)

Vždytˇjo, atˇsi každý dělá co chce. Mně je to fuk  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital