Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@safina píše:
No tak to teda jsi blázen, já lednici i troubu taky tak 2× do roka. A jsou pěkné
No jo, asi jsem švihlá
![]()
@arinecka píše:
Fakt jednou ročně?
Ano, jednou ročně, klidně i míňkrát. Nemáme lednici tak špinavou, abych jí každý týden musela mýt. Max utřu nějakou skvrnu. Jednou za týden myju koupelnu a luxuju.
Mám dost svých zájmů, úklid mezi ně nepatří.
@AnastazieB píše:
Ano, jednou ročně, klidně i míňkrát. Nemáme lednici tak špinavou, abych jí každý týden musela mýt. Max utřu nějakou skvrnu. Jednou za týden myju koupelnu a luxuju.
Mám dost svých zájmů, úklid mezi ně nepatří.
Tak to si fakt nedovedu představit.
@arinecka píše:
Tak to si fakt nedovedu představit.
Myslím, že většina lidí si spíš neumí představit mýt komplet lednici jednou týdně. I jednou měsíčně
Já to dělám tak jednou za 2 roky, utřu přesně jako @AnastazieB běžně tak maximálně něco rozlitého. Nevím, co bych tam měla pulírovat každý týden. Stejně jako v zavřených skříňkách s nádobím nebo i spíž. Nepráší se tam, když se něco rozsype, zametu hned
A 15 minut (?), které tomu každý týden věnuješ, raději věnuji něčemu smyslupnějšímu ![]()
@unuděná píše:
Myslím, že většina lidí si spíš neumí představit mýt komplet lednici jednou týdně. I jednou měsíčněJá to dělám tak jednou za 2 roky, utřu přesně jako @AnastazieB běžně tak maximálně něco rozlitého. Nevím, co bych tam měla pulírovat každý týden. Stejně jako v zavřených skříňkách s nádobím nebo i spíž. Nepráší se tam, když se něco rozsype, zametu hned
A 15 minut (?), které tomu každý týden věnuješ, raději věnuji něčemu smyslupnějšímu
Vždytˇjo, atˇsi každý dělá co chce. Mně je to fuk ![]()