Asi jsem se zakoukala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
25.5.12 19:26
@Anonymní píše:
prosím?

https://www.emimino.cz/…vana-110659/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 19:27

tak to máš ještě dobrý, sejde z očí sejde z mylsi…pokud si teda nevyměníte čísla :) podle mě to je klasická reakce na domácí stereotyp…mě zase pořád straší v hlavě můj bejvalej…a nejen v hlavě…po pěti letech se ozval..já mezitím žiju v manželství :mavam: je to těžké a odolat je zkouška :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 19:28
@Kallkapa píše:
https://www.emimino.cz/…vana-110659/

tak tokový to opravdu teda není :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18124
25.5.12 19:31

Já jsem s mužem 20 let a taky mám roupy ;) Ale mám jasno. Moje štěstí je, že chlapi, který by mě zajímali, bez odezvy. Nech to jen v sobě. Ven to nepouštěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 19:32
@marra píše:
Neni to nahodou prodavac? :think: holky co vam hrabe?
:-DDDD :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.12 19:33

hlavně ho nevyhledávej na facebooku :-DD

• Citovat
  • Upravit
etatinek
25.5.12 19:38
@Bersaba píše:
Nějaký erupce na Slunci nebo co? Nebo se letos v květnu musí zbláznit každá? Čeká mě to taky? Založím o tom diskuzi? A co na to Jon Bon Jovi?

Jaro… ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
1848
25.5.12 19:41

Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologa :mrgreen: Aspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
25.5.12 19:45
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologa :mrgreen: Aspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický :lol: :lol:

:mrgreen: :palec:
to mně se loni strááášně líbil můj porodník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.5.12 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 19:54

Ahoj. Já tohle měla taky. Těšila jsem se do práce, až ho uvidím, když jsme se začali přátelit, nemohla jsem se dočkat, až někam půjdeme (s partou). Zdálo se mi o něm a celkově to bylo jak z telenovely :mrgreen: Pak jsem otěhotněla a z práce musela odejít. Je to dva roky a sny o něm mám dodnes, když napíše jsem nejšťastnější na světě. Mám přítele 3roky, taky ho asi miluju, je hodnej, milej… nedokážu si představit život bez něj, ale tamtoho nemůžu pustit z hlavy a poblázněnost to asi nebude, jelikoř to trvá dýk dýl jak dva roky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 19:55
@Anonymní píše:
tak to máš ještě dobrý, sejde z očí sejde z mylsi…pokud si teda nevyměníte čísla :) podle mě to je klasická reakce na domácí stereotyp…mě zase pořád straší v hlavě můj bejvalej…a nejen v hlavě…po pěti letech se ozval..já mezitím žiju v manželství :mavam: je to těžké a odolat je zkouška :srdce:

Mě sešel z očí na dva roky, ale z mysli ne. Neni den, abych si na něj nevzpoměla :pankac: :roll:

Peta

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 20:06

jejda holky nestrašte mě, sice je to příjemný ale těším se až ho nebudu vídat

• Citovat
  • Upravit
1583
25.5.12 20:33
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologa :mrgreen: Aspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: To jsi my připoměla bývalou spolužačku :mrgreen: Taky říkala že jí odešel starý gynekolog a místo něj nastoupil nový, mladý a moc hezký a že vyšetření od něj ji vzrušovalo tak, že ho musela vyměnit :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.5.12 20:42
@Black_Orchids píše: :mrgreen: :palec:
to mně se loni strááášně líbil můj porodník :D

To mi připomíná mě. Jela jsem v 9tt do nemocnice s vědomím,že mě asi jen vyčistí a půjdu domů. No a tam byl tak krásnej doktor,řekl mi,že je vše ok,jen nějaký nález a mimi v pohodě. No protahovala jsem konverzaci co to dalo,on ochotně povídal :oops: . Pak jsem ho potkala znova ve 32 tt při odtékající PV,no to už mě hnal do pražské nemocnice,že u nich rodit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí