Asi jsem se zakoukala

Anonymní
25.5.12 18:54

asi jsem se zakoukala

ahoj s manželem jsem 5 let, jsem ceĺkem spokojená, i když ted byla trošku krizovka, proto nechápu co se stalo… do práce k nám nastoupil nový kolega, bohužel se mi moooc líbí a pokaždé když ho vidím celá se rozklepu a mám ráda jeho přítomnost, nemůžu se dočkat do práce až ho zase uvidím…
svého muže miluju proto nechápu co se mnou děje

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
25.5.12 18:58

Užij si tu platoniku…nic víc v tom nehledej..popojedem :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.5.12 18:59

Chvilkové pobláznění …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.5.12 18:59

změň práci,pokud tě mladej tak přitahuje, tohle by mohlo skončit špatně, píšeš že jsi v manželství spokojená.Říká se sejde z očí,sejde z mysli.Kolega tě může přitahovat jen sexuálně a nemusí ti poskytnout jistotu a porozumění které ti dává manžel. A za to to fakt nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.5.12 19:00

Já tohle měla s Johnem Bon Jovim :mrgreen: řekla bych, že je to normální reakce, když se ti někdo líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
25.5.12 19:01

To se stává. Jsme jenom lidi ;) . Zakoukaná klidně zůstaň, na tom nic špatného není. Naopak, platonická láska je krásná a odrazí se to na tobě ve smyslu, že celá rozkveteš, vše ti půjde líp, sex tě bude víc bavit, manžel bude nadšený. Teda pokud zůstane jen u toho, což ti vřele doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 19:01

tak on naštěstí za chvíli odchází jinam, říkám naštěstí, protože z toho mám dobrý pocit, jen se tomu nemůžu ubránit ale vím že dál jak pohled nedojde

• Citovat
  • Upravit
1065
25.5.12 19:07
@Paoloska píše:
To se stává. Jsme jenom lidi ;) . Zakoukaná klidně zůstaň, na tom nic špatného není. Naopak, platonická láska je krásná a odrazí se to na tobě ve smyslu, že celá rozkveteš, vše ti půjde líp, sex tě bude víc bavit, manžel bude nadšený. Teda pokud zůstane jen u toho, což ti vřele doporučuju.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.5.12 19:09

Nějaký erupce na Slunci nebo co? Nebo se letos v květnu musí zbláznit každá? Čeká mě to taky? Založím o tom diskuzi? A co na to Jon Bon Jovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.12 19:16
@Anonymní píše:
ahoj s manželem jsem 5 let, jsem ceĺkem spokojená, i když ted byla trošku krizovka, proto nechápu co se stalo… do práce k nám nastoupil nový kolega, bohužel se mi moooc líbí a pokaždé když ho vidím celá se rozklepu a mám ráda jeho přítomnost, nemůžu se dočkat do práce až ho zase uvidím…
svého muže miluju proto nechápu co se mnou děje

já už to psala v jiné diskuzi.
Nehledej za tim kolegou nic .Prostě jde o to, že každá nová metla dobře mete. Kolega je novej a nekokoukanej. Tvůj partner tě už nemá čím ohromit. Tak tě zaujal. Ale napsala jsi že partnera miluješ. Tak na tom pracuj.
Asi tím že jsi s partnerem pět let tak musíš víc makat na tvem manželství s manželem. Nebo važně zmen zamestnáni. Nebo si kolegu nějak zhnus.
Hlavně nedělej žadne hlouposti :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 19:20

Měnit zaměstnání nechci a jak jsem psala za měsíc odchází. Nic víc nechci, ale prostě jsem si myslela že mě to nikdy nepotká ale nikdy neříkej nikdy

• Citovat
  • Upravit
marra
25.5.12 19:21

Neni to nahodou prodavac? :think: holky co vam hrabe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 19:21

prosím?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.12 19:23

AHojky já taky ted jsem s přítelem 3 roky a máme skoro ročního syna.. kamarád právě známe ho 2 roky pořád s námi někde byl. Už dlouho se mi líbil ale jen sme byli kámoši měl pro mě slabost. A až před nedávnem se mi přiznal že mě hrozně miluje že mu to přikázal kamarád aby se už netrápil. Tak mi to řekl a řekl že se radši neuvidíme aby mi nezkazil s přítelem vztah. Tak od té doby sme se bohužel neviděly.. tak vím jaké to je se do někoho zakoukat a nemoct být s ním :-(

• Citovat
  • Upravit
8566
25.5.12 19:23
@marra píše:
Neni to nahodou prodavac? :think: holky co vam hrabe?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria